רגע לפני שאני מסיים את הוויכוח העקר הזה,נכון שנשק עוצר השאלה רק מתי/כמה זמן עד התגובה.
אם יש לך רעיונות טובים יותר מנשק אולי תמליץ אותם לכוחות הביטחון
הם משוועים לפתרון טוב
רגע לפני שאני מסיים את הוויכוח העקר הזה,נכון שנשק עוצר השאלה רק מתי/כמה זמן עד התגובה.
אשמח להתייחסות לנתון הבא:רק ואך ורק נשק עצר את המחבלים בכל הפיגועים שהיו השבוע
שליש מהנרצחים השבוע היו מכוחות הבטחון עם נשק.
אם באמת היו מחפשים תשובה יש לנו אותה.אם יש לך רעיונות טובים יותר מנשק אולי תמליץ אותם לכוחות הביטחון
"וכי נחש ממית או נחש מחיה"אני אישית חושב שצריך שנגיד מד"א או איחוד הצלה יעברו הכשרת נשק
וזה יהיה מעולה כי זמן הגעה שלהם זה הרבה יותר מהר מהמשטרה
מישהוא יודע על גז מדמיע/פלפל מה ההבדל ביניהם ומחירים והאם זה מחזיק לכמה שנים? והאם זה חוקי?
מאיפה קונים?
גם כשהגוף מוצף באדרנלין, אם מגיעה כמות מספקת של חומר לעיניים\דרכי הנשימה של התוקף, הוא יושבת (הפרעות קשות בראיה ובנשימה).מנסיון מול מחבל מתאבד ??
לא בטוח שמותר הלכתית (גם לפי הנהלים של גופי החירום, בטיחות המטפלים היא בעדיפות ראשונה, גם על חשבון חיי המטופלים).אתמול ממש דאגתי למתנדבים בארגוני ההצלה שדוהרים למקום האירוע בלי לדעת היכן המחבל ואם הוא מת וחירפו את נפשם ע"מ להציל אחרים.
תנוח דעתכם,אני מפחדת שכל פיגוע קטן עכשיו יהפוך לגדול
כשהמוני חרדים חסרי ידע בסיסי בשימוש בנשק
יתחילו לנסות לנטרל מחבלים
ירי לקבוצת אנשים ממרחק מצריכה ידע בצליפה ובטח בעוד הרבה דברים שאני לא יודעת
עדיף שכל אחד ישקיע בלימוד התורה ובתפילה זה הכי מגן עלינו
תודה !רק אולי שאלת רב לפני זה, כי זה מוגדר כלי גבר.
אצלינו ביישוב כל מי שנושא רובה /אקדח בכיתות כוננות הולך איתו לכל מקום גם בשבת.אבא שלי מחזיק נשק כבר שנים ארוכות,
לפני 15 שנה בערך הייתה לו פריצה בבית, וזה הדבר היחיד המשמעותי שנגנב למרות שהיה מוסתר במקום שהזוי לחפש בו. ואז המשטרה נלחצה ומיהרה להגיע, וטענה לו שבאותה תקופה היו המון פריצות לבתים של מחזיקי נשק.
לא רואה שום בעיה בלהחזיק נשק בבית בו יש ילדים, מרבית השנים כילדים כלל לא ידענו על האקדח שמסתתר במקום כלשהו בבית (היה בשימוש לעיתים נדירות), רק בעקבות הפריצה ההיא נודע לנו ע"כ באופן ברור.
אכן יש לי את הסרטוןהמשטרה שחררה סרטון ממצלמת הגוף של השוטר שחיסל את המחבל
תנסו להשיג..כי כאן אסור לי להעלות סרטונים
שם אפשר לראות איך הם חותרים למגע תחת אש ולא ''בורחים''
שוטר אחד שילם כידוע על כך בחיו
תספרו על זה לחברי פרוג...שמעתי שרבנים אמרו שזו מצווה ללכת ללוויה של השוטר הזה
התרסיס לא עף בחזרה על הפנים של המתיז?לא נכון.
תרסיס פלפל אם הוא מרוסס על הפנים הוא משבית גם מחבל מסומם.
אין כמעט יכולת לעמוד בסבל הזה, מלבד זה שזה מעוור אותו (זמנית) לחלוטין.
אגב זה טוב גם נגד כלבים, מי שמסתובב באזורים שיש כלבים חופשיים.
גז מדמיע לעומתו פחות יעיל במקרים מסויימים
ונניח שעף מעט גם על המתיז, לא שווה?התרסיס לא עף בחזרה על הפנים של המתיז?
ותרסיס פלפל/מדמיע יעיל אולי נגד נשק קר
סכין וכדומה,
אבל לא נגד נשק חם.
כמו כן חלק מהאנשים מערבבים בין הדיון האמוני לבין הדיון הטכני.
בעיקרון זה עף ומשפריץ לכיון שמשפריצים לא לכיון הנגדי..התרסיס לא עף בחזרה על הפנים של המתיז?
ותרסיס פלפל/מדמיע יעיל אולי נגד נשק קר
סכין וכדומה,
אבל לא נגד נשק חם.
כמו כן חלק מהאנשים מערבבים בין הדיון האמוני לבין הדיון הטכני.
מזעזע, רק לא הבנתי למה הם נסעו עם אורות מהבהבים וסירנה?המשטרה שחררה סרטון ממצלמת הגוף של השוטר שחיסל את המחבל
לא נראה לי שהיה להם תראש לחשוב ...מה ואיך..מזעזע, רק לא הבנתי למה הם נסעו עם אורות מהבהבים וסירנה?
לא היה יותר נכון לבוא אליו בהפתעה?
לא יעיל לזה ולא לזהותרסיס פלפל/מדמיע יעיל אולי נגד נשק קר
סכין וכדומה,
אבל לא נגד נשק חם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: