זה חוקילא יודע אם אפשר לדחוף את זה כאן באשכול אבל אני ינסה
מישהוא יודע על גז מדמיע/פלפל מה ההבדל ביניהם ומחירים והאם זה מחזיק לכמה שנים? והאם זה חוקי?
זה מותר רק לא לשים את זה במותן.רק אולי שאלת רב לפני זה, כי זה מוגדר כלי גבר.
אבא שלי מחזיק נשק כבר שנים ארוכות,בעלי מנהל עבודה בבני ברק, עובד כל הזמן עם ערבים.
בדיוק אמרתי לו שאולי יוציא רישיון נשק. אבל במחשבה שניה, נשק לא יעזור לו אם יבוא עליו חלילה מחבל. נקש יכול לעזור לו במקרה של פיגוע לצד ג' שאז הוא אולי יוכל לנטרל את המחבל.
והסיכון של להחזיק נשק בבית עם ילדים קטנים- לא שווה את ה- אולי תועלת.
זה מזכיר לי שלפני כמה ימים אולי שלשום היה כתבה בהארץ:כי שלושת הערים הנ"ל אינם באיזורים שיש בהם נושאי נשקים.
אחד מתנאי הסף לקבל נשק הוא שאתה מתגורר ביישוב באיזור עימות, כמו ביתר וגוש עציון וכו' או אולי גם ירושלים.
אתה מבין מה את כותב?
בב"ש 2 נושאי אקדח עצרו את המחבל ששחט יהודים בסכין
בחדרה מסתערבי משמר הגבול חסלו עם אקדחים 2 מחבלים עם M16 שכל רובה כזה הוא מכונת הרג בפני עצמה
ערים בתוך הקו הירוק אינם נמנים על הנ"ל, ולכן אין שם כמעט נושאי נשקים...
שים לב, שתמיד הפיגוע הסתיים כשהופיע נושא נשק... רגע לא לפני...
לא נכון.זה חוקי
זה לטעמי לא יעיל מול מחבל שיודע שהוא לא יחזור לבייתו חי..
רבי משה פיינשטיין מתיר באיגרות משה לנשים בגוש עציון לשאת נשק לא זוכר מקום מדויקרק אולי שאלת רב לפני זה,
בחדרה כל יושבי האוטובוס היו חיילים חמושים. וכולם ברחו/הסתתרו.נראה לי שאחד השיקולים בנושא צריך להיות אם יהיה לכם מספיק אומץ לירות בשעת מעשה ל"ע
אתה גיבור גדול..בחדרה כל יושבי האוטובוס היו חיילים חמושים. וכולם ברחו/הסתתרו.
מנסיון מול מחבל מתאבד ??תרסיס פלפל אם הוא מרוסס על הפנים הוא משבית גם מחבל מסומם.
????אתה גיבור גדול..
הופתעת פעם על ידי צמד מחבלים חמושים שפתחו לעברך באש ?
בטוח שלא!
אם כך - שַׁל נְעָלֶיךָ מֵעַל רַגְלֶיךָ..
אני ראיתי "ברחו הסתתרו"????
אפאחד לא בא בתלונות על אפאחד.
בס"ה אמרתי שלשאת נשק לא בהכרח פותר את הבעיה.
זה נחשב שימוש בנשק!אני מכירה מישהו שריסס גז פלפל על ערבי שהתנפל עליו ונעצר לחקירה ולאחר מכאן מעצר בית.
אתם נשמעים טעונים משהו..אני ראיתי "ברחו הסתתרו"
!בס"ה אמרתי שלשאת נשק לא בהכרח פותר את הבעיה.
והוכחתי שטענת @bnoya לכאורה צודקת.
אכן, לא נסיון אישי אבל כן.מנסיון מול מחבל מתאבד ??
מלבד שהתועלת רק ממרחק קצר של כמה מטרים ספורים במקרה הטוב.אכן, לא נסיון אישי אבל כן.
רק ואך ורק נשק עצר את המחבלים בכל הפיגועים שהיו השבועאתם נשמעים טעונים משהו..
מבקש לקרוא שוב את ההודעות.
לא באתי בטענה על החיילים.
!
חבל שלא קראת..רק ואך ורק נשק עצר את המחבלים בכל הפיגועים שהיו השבוע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: