איך מבשלים בשר בקר שיהיה רך?

אפרתה

משתמש מקצוען
קודם כל- עוגה היא אינה מאכל בריא ולא ידוע לי על ערך תזונתי גבוה שיש לשמור עליו לבל יאבד :)
בנוסף- לא ידוע לי על תחליף לאבקת אפיה בעוגה סטנדרטית. שמרים- זה כבר סיפור אחר. אבל לדחוף סודה לשתיה כדי לרכך קצת את הבשר או להתפיח את הקטניות וכן הלאה- נראה לי מיותר...
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מאיפה ההמצאות האלושסודה לשתיה מזיק לבריאות/לא בריא?
 

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
את כותבת הפוך מכולם?
כולם כתבו לבשל הרבה זמן?!
בזמן הבישול להוסיף רק מים חמים, ובשום אופן לא מי ברז.
מאיפה ההמצאות האלושסודה לשתיה מזיק לבריאות/לא בריא?
שמתם לב שהגבתם לאשכול בן 7 שנים??????
 

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בלתק
למניעת התייבשות:
כשמבשלים את הבשר יש להופכו מצד לצד אחת ל45 דקות בערך.
מומלץ לכסות אותו בצלחת זכוכית בנוסף למכסה הסיר או בשקית אם אין.
יש לנעוץ שיני מזלג וגם לפי זה להחליט אם הבשר רך דיו. עודף בישול - רע לו!
לפני הקרור להוציא מהנוזלים כי הם נקרשים! ויפריעו לחיתוך העתידי... וגם ממילא צריך להעביר לסיר קטן יותר...כי הבשר מאד מתקטן...
 

סמוי

משתמש פעיל
היה כתוב במרווה לצמא של סוכות להפשיר את הבשר עם סודה לשתיה ולאחמ"כ לשטוף היטב, ואכן הבשר היה רך טעים ועסיסי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה