ברצון רב ובתאבון.נכתב ע"י dafdefet;868041:תודה לך 'אך' על המאמץ
מעריכה מאוד!
נכתב ע"י חנון;868089:בשר של העד"ח לועסים ולועסים ושל הרב לנדאו רך
לא הבנתי את שאלתךנכתב ע"י שושיה;868093:כמה פעמים כבר שחטו אותם?...
נכתב ע"י בנימין41;868246:אוסיף קצת משלי:
1. בשר מעובד הוא אכן יותר רך, אבל הוא לא בשר.
2. אין כמו בשר טרי.
3. בשר קפוא: חשוב מאוד להפשיר הפשרה איטית, זאת אומרת להוציא מהקפאה למקרר יום או יומיים לפני הבישול!
4. מומלץ לנעוץ שיני שום, ל"טייח" בפפריקה, ולהשרות עם יין אדום (יבש כמובן) למשך כמה שעות טובות, אפשר תוך כדי ההפשרה במקרר שהוזכרה לעיל.
5. לצלי החתיכות הטובות הם מס 5 - צלי כתף, או מספר 6 - פילה מדומה. לבשר על האש רק מספר 1 - סטייק עין, ורק טרי. למרק/חמין/בישול - מספר 8.
6.מומלץ מאוד לקשור את הבשר ברשת (כמו של רולדה).
אם אין רשת אפשר פשוט "לרשת" אותו עם חוט תפירה רגיל, זה שומר על הצורה של הגוש שלא יתפורר, ומשאיר את השומנים בפנים. אפשר תוך כדי התפירה "לעצב" את הגוש ולדחוס אותו לצורה שרוצים.
7. בשר לצלי מומלץ כמובן לסגור היטב בטיגון לפני הבישול.
8. הבשר מתבשל בנוזלים של עצמו, מעט נוזלים יועילו. במקום מים אני שם רק יין אדום בבישול, כשמידי פעם סכים את הגוש במעט דבש.
9. כמה שעות טובות 4-6 על אש נמוכה מאוד, ואח"כ להוציא מהנוזלים, לקרר היטב, ולפרוס. לא לפרוס חם הפרוסות לא יצאו יפה.
10. אפשר להקפיא לאחר הבישול, את הבשר בנפרד והרוטב בנפרד, לחמם ברוטב לפני ההגשה...
בתיאבון.
בהנחה שמרבית הציבור הקדוש דפה לא אוכל בשר בקר כל יום, ומסתבר שגם לא כל יומיים, ובהדגשה שמדובר על כמות מאד קטנה (כחצי כפית), את באמת מאמינה שיש בזה איזושהי בעיה?נכתב ע"י sarit1ef;868263:אני חושבת שזה לא בריא במיוחד...
נכתב ע"י חנון;868105:לא הבנתי את שאלתך
נכתב ע"י sarit1ef;868273:חצי כפית כזו הרסה את כל הערכים הטובים שבו.
אלו דברים שאין להם שיעור...נכתב ע"י שושיה;868275:כתבת על הבשר של העדה החרדית ושל לנדא אז שאלתי כמה פעמים כבר שחטו אותם, קרי את העדה החרדית והרב לנדא....
גם אני מסכימה עם כל מילה אבל להוסיף שבתנור מספיק שעתיים-שעתיים וחצי "גג", כ"כ אני לא נוגעת בבשר כל זמן האפיה. בסיר- אם זה בסיר רגיל אז אני באמת הופכת מידי פעם, אם זה בסיר לחץ אז לא. כמובן שבכל המתכונים שלי הכוונה לבשר לא מעובד.נכתב ע"י mig;868251:מסכימה עם כל מה שכתבת אכן כך יוצא מעולה,
אבל 2 נקודות בבישול:
1. על אש נמוכה - אך להקפיד שיהיה ביעבוע עדין מאד של רתיחה אחרת יוצא יבש/קשה.
2. כל חצי שעה בערך להפוך צד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: