נראה לי היא רוצה להשפיע שגם את ה"חסידיים" לא ישמעו.צריך להכיר להם שירים טובים.
אם התוכן של המוזיקה החסידית היום, מבחינת המלל, רדוד כמו המוזיקה מבחוץ, קשה לי למצוא סיבה טובה לשכנע מישהו, לא לשמוע את המקור.
זה בדיוק מה שאני מחפשת , אם יש לך חומרים אשמח!אם הם יקראו או ישמעו תשובות של גדולי ישראל החיים איתנו וכן אלה שנפטרו כבר
כמה הנושא הזה חמור, כזה השירה והמוסיקה משפיעה על נפש האדם לטוב ולמוטב
בלי ספק שזה יעורר אותם וישפיע עליהם
ראיתי בעבר כמה מכתבים ותשובות מגדולי ישראל כמו ר' מיכל יהודה ליפקוביץ והרב וולבה וגם תשובה של הרב זילברשטיין כמה זה חמור וכמה זה משפיע לדעתי זה יכול מאד לעזור
כי אני מתעסקת עם נערותנעורים
לא נפתח לי , אם תוכלו לשלוח לי אשמח ממש נשמע שזה ממש מה שאני מחפשת.הניגון היהודי מה בין ניגון יהודי לזמר חילוני
המלחין הרב הלל פלאי שליט"א מומחה למוזיקה הרב יעקב אלזרקי שליט"אdvirmedia.com
בקטע הזה אני באמת מקנא בכם.
למה רק בנות נעורים ולא בני נעורים?
צריך לעורר את השירים העתיקים והטובים שוב.
אצלינו למשל - חב''ד - כל התוכניות שעושים בכל מיני בתי ספר וקעמפים ומופעים שנתיים, השירים מבוססים על ניגוני חב''ד.
משתדלים לא להכניס בכלל שירים אחרים, טובים ככל שיהיו.
שירים בעייתיים או זמרים לא לרוחינו עם שירים בסדר?זה נהיה ממש קשה התחום של שירים מבחוץ
גם וגם, ללמד אותם קודם את חשיבות העניין ואחכ איך לסנן בעצמם גם אם הזמר הכי דוס שיכול להיות...וד”לשירים בעייתיים או זמרים לא לרוחינו עם שירים בסדר?
נראה לי שזו אחת הליצנויות שמותרות לכתחילה..........לא לזלזל לידם באף זמר [גם חילוני] ולא להגיד שהשירים שלהם לא יפים
הוא יודע מה הוא כותב..נראה לי שזו אחת הליצנויות שמותרות לכתחילה..........
וכל זמר שעושה שטויות שיקח בחשבון שהוא יהיה ללעג וקלס, זה יהיה מצוין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: