שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
תודהמה עם זה?
אך אני מעדיפה לראות סרטונים
תודהמה עם זה?
לאלא קראתי את כל השרשור
אבל יש לך סיכום של כל הטסטים שנכשלת
לראות במה בעיקר פוסלים אותך בטסטים?
בעז"ה עוד כמה שבועות שתיכן פה מסבירות לאחת אחרת שלא נורא שלא עוברים, ובסוף כולם עוברים....לא
המורה אמר לי שעכשיו הוא ראה את ההערות של הטסטר
בטסטים הקודמים לא היה אכפת לו
לא מספיקלא
לא חושב שלהחליף מורה זה מה שזה יעזור?חברי השרשור היקרים!!!
כולנו ברגשות אכזבה. יחד עם בעלת השרשור. מצב לא נעים בכלל סוחט נפשית וגם כספית.
נשמח לשמוע מנסיונכם מה כולל מעבר מורה. כמה מורכב לקבל אישור שיעורים שבוצעו, כמה זה הכרחי.
לפי הבנתי ישנו קושי בתשלום דמי רישום פעם נוספת שנראה כאילו זה לחינם. אולי במקרה הזה זה כבר לא לחינם.
למיטב ידיעתי אישור שיעורים שבוצעו זה דרישה אישית של המורה הממשיך ולא דרישה חוקית, כך שיתכן ויש צדדים גמישים בענין הזה.
לא רוצה ליצור תחושה קשה, אבל גם מכותרת השרשור נראה שזו היא מטרת ההתכתבות.
נקוה לבשורות טובות בקרוב.
ממליצה לך לראות את הסרטונים של 'ליאור טל מורה לנהיגה' ביוטיוב, יש לו הרבה מאוד שיעורים מוסרטים.תודה
אך אני מעדיפה לראות סרטונים
מסכים.למשתמש אאאא, הייתי ממליץ לקרוא את ההודעות הקודמות לגבי הפחד להסביר למורה את עצמה.
כמו גם את בקשות העצות להתנהלות בסיטואצית מסוימות בכביש. עם כל הרצון לעזור, ועם מעט ידע שיש לי בתחום, אני לא חושב שזו דרך מומלצת.
הקושי להחליף מורה הוא רק פסיכולוגי, אחרי שיעור שתיים מתרגלים לאוטו ולסגנון של המורה.נשמח לשמוע מנסיונכם מה כולל מעבר מורה.
לא יודעת עד כמה זה הכרחי. בכל אופן עם אספת את הקבלות על השיעורים זה הוכחה מספקת.כמה מורכב לקבל אישור שיעורים שבוצעו, כמה זה הכרחי.
דמי רישום זה מאתיים שח, מחיר של שיעור, נו, זה הכסף הקטן בדרך אל הרישיון.לפי הבנתי ישנו קושי בתשלום דמי רישום פעם נוספת שנראה כאילו זה לחינם. אולי במקרה הזה זה כבר לא לחינם.
למה את לא בודקת בעצמך? אפשר להכנס בעצמך ולבדוק את סיכום הטסטים.לא
אפשר להכנס לאתר רק עם SMS. (לא רק ברישום, בכל פעם)למה את לא בודקת בעצמך? אפשר להכנס בעצמך ולבדוק את סיכום הטסטים.
זה נכון בצורה מאוד חלקית, כלומר, ברור שמי שנפסל על חניה כדאי שיתרגל את זה מתוך שינה, אבל רוב הדברים זה לא חוסר ידע אלא עומס העבודה ביחד עם הלחץ, והפיתרון לזה הוא לתרגל הכל על מצב אוטומט או לסדר בראש "צ'ק ליסט" בדיוק מה צריך לעשות ומתי, ואת זה קל הרבה יותר לעשות מול מסך מצולם שניתן לעצור ולשנן לעצמך "כשאתה רואה את הבניין האדום זה אומר שמיד אחריו הרחוב הופך לחד סיטרי", או "אחרי שדרת העצים הזו יש תמרור עצור", או "הכביש הארוך הזה מסתיים ברמזור קצר מאוד - להיות מוכנים".אבל תדעי שבדוח הסופי של הטסטר הוא כותב המון נקודות שהוא שם לב אליהם
שגרמו לו להגיע למסקנה שאת לא עוברת
ממש חבל לא לעבור אליהם ולראות מנקודת מבט הטסטרים מה מפריע להם
המון המון הצלחה...
בהחלט שכן."סיכון הולך רגל" או"אי הסתכלות במראות" עוזרת משהו למישהו.
לדעתי וודאי שכדאי, יש כל מיני הערות שבהחלט ניתנות לתיקון ושימת לב. כמו להסתכל יותר במראות, להיצמד יותר לימין וכו'..זה נכון בצורה מאוד חלקית, כלומר, ברור שמי שנפסל על חניה כדאי שיתרגל את זה מתוך שינה, אבל רוב הדברים זה לא חוסר ידע אלא עומס העבודה ביחד עם הלחץ, והפיתרון לזה הוא לתרגל הכל על מצב אוטומט או לסדר בראש "צ'ק ליסט" בדיוק מה צריך לעשות ומתי, ואת זה קל הרבה יותר לעשות מול מסך מצולם שניתן לעצור ולשנן לעצמך "כשאתה רואה את הבניין האדום זה אומר שמיד אחריו הרחוב הופך לחד סיטרי", או "אחרי שדרת העצים הזו יש תמרור עצור", או "הכביש הארוך הזה מסתיים ברמזור קצר מאוד - להיות מוכנים".
לא חושב שרשימה של טסטר "התערבתי כדי למנוע תאונה" או "סיכון הולך רגל" או "אי הסתכלות במראות" עוזרת משהו למישהו.
אפשר לבקש מבית הספר להכניס מספר טלפון של קרוב משפחה/חבר שמקבל SMS ואז להכנס איתו.אפשר להכנס לאתר רק עם SMS. (לא רק ברישום, בכל פעם)
האמנם כן?אפשר להכנס בעצמך ולבדוק את סיכום הטסטים.
וואו טוב שאמרת, אני מתחילה עכשיו בלי נדר בעזרת ה', אקח זאת לתשומת ליבי.את צריכה ממנו אישור על מס' השיעורים שעשית
(יש לך קבלות?)
אחרת מורה אחר לא יוכל להגיש אותך לטסט אחרי פחות מ28 שיעורים
אל תתייאשי!!!!!!!!!היה לי עכשיו טסט גרוע
מה לעשות?
אחרי טסט אחד לפחות כבר אין צורך בזה.את צריכה ממנו אישור על מס' השיעורים שעשית
כמובן. זה מידע ששיך לתלמיד.האמנם כן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: