לסלוח- בשביל בריאות הנפש שלנו....מזדהה מאד,
באמת תמיד חייבים לסלוח?
כמה קל לכתוב...לקחת את החיים יותר בקלות
ולא לעשות עסק מכל דבר
זה באמת קשה אבל זה באמת מה שעוזר
לפחות במשהו אחד היא לקחת את החיים בקלות...כמה קל לכתוב...
אויש, נשמע ממש לא נעיםהי
סליחה שאני מפריעה אבל אני רק שאלה...
אני גיליתי רק עכשיו שלפני שנה וחצי מורה אחת החליטה למצוא בי בעיה שבאמת לא קיימת,
והתחילה לעשות איתה דברים.
השם שלי עבר למנהלת הסמינר! וליועצות! סיפרו שטויות להורים המבוהלים שלי שלא העיזו אפילו לשאול אותי על כך! השם שלי התפרסם בצוות כאיזה בת אומללה! וזה באמת רק איזו שטות שהיא המציאה!!!!!!
סיפרתי אתמול לחברה והיא בשוקקקק אני האחרונה שאתחיל להסתבך
אני בת קלאסית שהגיוני שפה ושם יהיו תקריות אבל להעליל עלי עלילות???????
התחילו עלי בערך איזה מעקב כאילו אני תינוקת בת יומה או לפחות איזה כלבלב שלוקח תרופות על בסיס יומי
כל פעם שאני חושבת על זה בא לי...... לא יודעת מה לעשות למורה הזו שעשתה עסק ממשהו שבכלל לא קיים!!!
רק לחשוב על זה שבאתי יום יום בתמימות לסמינר ולא ידעתי שהשם שלי מתגלגל ודנים בי
אני מדגישה: אני ה- בת האחרונה שיגידו עליה שהיא בעיתית...
מחכה לעצות.....
ממש לא נעים....הי
סליחה שאני מפריעה אבל אני רק שאלה...
אני גיליתי רק עכשיו שלפני שנה וחצי מורה אחת החליטה למצוא בי בעיה שבאמת לא קיימת,
והתחילה לעשות איתה דברים.
השם שלי עבר למנהלת הסמינר! וליועצות! סיפרו שטויות להורים המבוהלים שלי שלא העיזו אפילו לשאול אותי על כך! השם שלי התפרסם בצוות כאיזה בת אומללה! וזה באמת רק איזו שטות שהיא המציאה!!!!!!
סיפרתי אתמול לחברה והיא בשוקקקק אני האחרונה שאתחיל להסתבך
אני בת קלאסית שהגיוני שפה ושם יהיו תקריות אבל להעליל עלי עלילות???????
התחילו עלי בערך איזה מעקב כאילו אני תינוקת בת יומה או לפחות איזה כלבלב שלוקח תרופות על בסיס יומי
כל פעם שאני חושבת על זה בא לי...... לא יודעת מה לעשות למורה הזו שעשתה עסק ממשהו שבכלל לא קיים!!!
רק לחשוב על זה שבאתי יום יום בתמימות לסמינר ולא ידעתי שהשם שלי מתגלגל ודנים בי
אני מדגישה: אני ה- בת האחרונה שיגידו עליה שהיא בעיתית...
מחכה לעצות.....
אני חושבת שהעצה הכי טובה זה שיח פנים מול פניםזה ממקור מאוד מוסמך.....
כלומר זה היה בדיוק ככה ויותר גרוע
וזו היתה מחנכת
לא. יש בזה הלכות.באמת תמיד חייבים לסלוח?
באמת עצוב מאוד!רק לחשוב על זה שבאתי יום יום בתמימות לסמינר ולא ידעתי שהשם שלי מתגלגל ודנים בי
ככה ברור לך?סלחתי לו.
באמת תמיד חייבים לסלוח?
אישית, אני בדעה שאם נפגעת ממשהו שאת לא אמורה לפגוש אותו יותר בדרך הטבע - תסלחיבאמת תמיד חייבים לסלוח?
לא מסכימה עם זה.אישית, אני בדעה שאם נפגעת ממשהו שאת לא אמורה לפגוש אותו יותר בדרך הטבע - תסלחי
כן, ברור לי. אבל זה היה תהליך והשלב הראשון היה להחליט אם אני באמת מעוניינת לסלוח לו כי הוא פגע בי בצורה בלתי נסלחת. לא היה מגיע לו שאני אסלח לו אבל עשיתי את זה בשבילי, לא בשבילו.ככה ברור לך?
ותחשבי שיש כעס על מישהי שהיתה קרובה אליך, ודווקא לכן הצליחה לפגוע כ"כ
לכן שאלתי
כי לפעמים זה בלתי אפשרי.
נכון אבל זה לא סותר. אפשר לפעול לשים לזה סוף בלי לכעוס. אחד זה רגש ואחד זה פעולה.אבל אם זו פגיעה\ות שחוזרת ע"ע ע"י מישהו שאתם נפגשים חייבים לשים לזה סוף...
ענקית!! אני קטנה ממך בהרבה...אני העדתי נגדו בבית המשפט כדי שלא ימשיך לפגוע באנשים אבל עשיתי את זה בלי כעס.
כמו שכתבתי, לא הייתי מצליחה לעשות את זה לבד. הייתי חייבת עזרה מקצועית כדי להגיע למקום הזה.ענקית!! אני קטנה ממך בהרבה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: