זה ההוגן, לכאורה.רושמים את כל השמות כדי שידעו בדיוק מי השתתף
בכמות כזו כן הייתי מציינתאנחנו נותנים מתנה משותפת לצוות של הישיבה של הבן שלי, אבל מתוך 12 בחורים, רק 8 הורים משתתפים. איך חותמים על הברכה? רושמים את כל השמות כדי שידעו בדיוק מי השתתף או להשאיר את זה כללי כאילו זה מכולם?
לדעתי-לא לכתוב שמות פרטיים אלא מכל השיעור,לכתוב שמות זה אצבע בעין..
כמה הסכום שכל אחד משלם?
מדובר בשליש. זה המון, יחסיתניראה לי שאם כמעט כולם הביאו זה לא לעניין להתחיל לפרט מי כן ומי לא אבל אם זה משהו כמו חצי כיתה אז זה באמת דילמה רצינית אבל מניסיון אישי תמיד יש את אלו שיש להם השגות על כל דבר והם תמיד יהיו אופוזיציה אין מה לעשות
כוחה של דמוקרטיה
כאן מדובר על 20 מתוך שלושים, מבחינה יחסיתבכמות כזו כן הייתי מציינת
בכיתות שזה בערך 26 מתוך 30 משלמים לא רושמים..
כנ"ל.לדעתי-לא לכתוב שמות פרטיים אלא מכל השיעור,לכתוב שמות זה אצבע בעין..
כמה הסכום שכל אחד משלם?
מה זה נותן לך?בכמות כזו כן הייתי מציינת
200 ש"ח כל אחד לחלק בין 4 אנשי צוות.לדעתי-לא לכתוב שמות פרטיים אלא מכל השיעור,לכתוב שמות זה אצבע בעין..
כמה הסכום שכל אחד משלם?
המון כסף..200 ש"ח כל אחד לחלק בין 4 אנשי צוות.
שלחתי מייל לכל ההורים וביקשתי שיכתבו לי באיזה סכום הם מעוניינים להשתתף ולפי זה אקבע סכום לכולם. כמעט כולם כתבו 200 ש"ח חוץ משניים שכתבו שהם מוכנים לשלם כל סכום שיבקשו. אלה שלא השתתפו בכלל לא הגיבו למייל אז זה כנראה לא בגלל הסכום.המון כסף..
מבין שלא שילמו
המון כסף?המון כסף..
מבין שלא שילמו,ומבין את הדילמה שלכם
אז אולי לא הגיבו כי לא ראו את המייל ולכן לא שילמו..אלה שלא השתתפו בכלל לא הגיבו למייל אז זה כנראה לא בגלל הסכום.
כןהמון כסף?
50 ש"ח לכל ר"מ זה הרבה??
לדעתי זה לא המון זה צוות של ישיבה !המון כסף?
50 ש"ח לכל ר"מ זה הרבה??
יש אנשים שפשוט לא פותחים הודעות מייל.אלה שלא השתתפו בכלל לא הגיבו למייל אז זה כנראה לא בגלל הסכום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: