זה מה שעשיתי עם המתנה לפסח וכלום נתנו את הסכום המקסימלי שכתבתי.או שנותנים טווח אוספים בין X לY- תנו מה שאתם מעוניינים.
זה מה שעשיתי עם המתנה לפסח וכלום נתנו את הסכום המקסימלי שכתבתי.או שנותנים טווח אוספים בין X לY- תנו מה שאתם מעוניינים.
ולמה לא עכשיו?זה מה שעשיתי עם המתנה לפסח
מעולה, אצלינו אני יודעת שלא כולם נותנים את הסכום המקסימלי, וגם יש כאלו שנותנים מעבר למה שבקשו כך שזה מתאזן- ערבות הדדית!וכולם נתנו את הסכום המקסימלי שכתבתי
זה מה שתכננתי לעשות אבל כשכולם כתבו לי בדיוק אותו סכום, פשוט ביקשתי את הסכום הזה.ולמה לא עכשיו?
זה משנה את כל התמונה....השגנו עוד כמה הורים בטלפון. (התברר שבסוף יש עכשיו 15 בחורים, לא 12.)
אחת ראתה את המייל אבל לא מעוניינת להשתתף כי הבן שלה הגיע לישיבה ממש לאחרונה. הם כן ישלחו לי ברכה לצוות.
אחד לא ראה ומיד שלח לי 300 ש"ח.
אחד יביא לבן שלי מזומן באלול.
אחת אמרה שזה יקר לה אבל היא תשלח כמה שהיא יכולה.
אחת אמרה שהיא תעשה העברה.
גם אם חסרות 2 משפחות, נראה לי שאפשר לכתוב שזה מכולם. נכון?
ברור בשם כולם....השגנו עוד כמה הורים בטלפון. (התברר שבסוף יש עכשיו 15 בחורים, לא 12.)
אחת ראתה את המייל אבל לא מעוניינת להשתתף כי הבן שלה הגיע לישיבה ממש לאחרונה. הם כן ישלחו לי ברכה לצוות.
אחד לא ראה ומיד שלח לי 300 ש"ח.
אחד יביא לבן שלי מזומן באלול.
אחת אמרה שזה יקר לה אבל היא תשלח כמה שהיא יכולה.
אחת אמרה שהיא תעשה העברה.
גם אם חסרות 2 משפחות, נראה לי שאפשר לכתוב שזה מכולם. נכון?
לא נתנו בפורים, רק בפסח, ואז זה היה רק לר"י.זה משנה את כל התמונה....
כל הכבוד למי שלקח על עצמו לאסוף אני יודע שזה לא קל...אבל רק הארה לא הערה....
אבל אם כך 13 השתתפו יוצא 650 לכל איש צוות זה ייייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקררררררררררר....
במיוחד שנתנו בפסח[סתם להבנה נתנו משלוחי מנות בפורים וגם בפסח אם כך זה הזוי מבחינתי]...
כל הקטע של המתנות זה סוג של הערכה. אבל זה הגיע לרמות שלא שמעתן אוזן.בפורים בחיידר חייבים להביא כסף ולא קצת.לתת משלוח בפורים וכן בסוף שנה זה מובן.אבל חברה ליכנס לפורפורציה לא בראש השנה פורים פסח וסוף השנה.וגם אם כן משהו סימלי לבטא את ההערכה.לתת 200 שקל לסוף שנה עם כל ההוצאות הנלוות ולכמה ילדים.לא כל אחד יכול לעמוד בזה ובודאי לא אברכים....[אבל לא נעים לא לתת שככה אוספים]
כנראה שלא.הבנתי נכון?
שמעתי מאחד המספידים יותר מכך.נינתו של מרן הגרי"ג זצ"ל (אשת נאמן ביתו מוטי פאלי) סיפרה ששאלה אותו על מקרה כזה ואמר לה לרשום 'מילדי הגן', כי הגננת תיפגע שלא כולם השתתפו.
מבין את הדילמה, אבל אתם משלמים וטורחים על המתנה, כדי לשמח ולהוקיר את הר"מ.אנחנו נותנים מתנה משותפת לצוות של הישיבה של הבן שלי, אבל מתוך 12 בחורים, רק 8 הורים משתתפים. איך חותמים על הברכה? רושמים את כל השמות כדי שידעו בדיוק מי השתתף או להשאיר את זה כללי כאילו זה מכולם?
יש מה להפסיד, אם הסכום יוצא נמוך וחושבים שזה מכולם זה יוצא מביךברור לכתוב שזה מכולם.
הכי קטנוני בעולם להתחשבן על מתנה,
אנשים רוצים לתת, ורוצים גם לקבל בהרגשה טובה.
מה יש לכם להפסיד?
אז היה פחות כסף במצטבר?
אם אתם רוצים לתת מתנה, אז תתנו גם את הנתינה הזאת - שזה מכולם.
בעיני עדיף שיהיה מביך ועדיף להוסיף עוד טרחהיש מה להפסיד, אם הסכום יוצא נמוך וחושבים שזה מכולם זה יוצא מביך
קרה לי עכשיו כשאספו במעון ותכלס המתנה שהמטפלת קיבלה בפועל לא היתה מספיק מכובדת למרות ההשתתפות היפה שלנו, זה לא נעים
עכשיו אני אקנה לה עוד משהו לבד וזה סתם מעצבן גם טרחה וגם הוצאה גדולה
לא תמיד זו קטנוניותמאשר להתנהג בקטנוניות.
מאה אחוז צודק!!לפי הידוע לי
לגרום לבנאדם להוציא כסף שלא ברצונו (כי לא נעים לו, כי רושמים שמות וכו')
זה נכנס בגדר גניבה
האם מותר לגנוב ולשפוך דמים כדי להכיר טובה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: