היה שווה כל הדיוני דיונים האלו בשביל השיר המדהים הזה!
איפה אפשר למצוא עוד שלו?
כאן:
http://www.zviyair.com/
היה שווה כל הדיוני דיונים האלו בשביל השיר המדהים הזה!
איפה אפשר למצוא עוד שלו?
האמנם? היכן נתן להשיג?
יש איזה שיר שלו שאני ממש אוהבת:
"פרושה לרגלינו רשת הפלא
בסבך מרקם הנס אנחנו נאחזים..."
אם שמתם לב, היום מאוד 'הולך' צורות גיאומטריות.. בעיצוב פנים, עיצוב מודעות וכו', לכו תדעו אם זה לא בזכות הריבוע השחור הלזה..
נראה לי שהספרים "מראש צורים" הם של צבי יאיר
חשבתי לעיל להביא דוגמאות משני הכרכים להראות את ההבדל בין שירים שמצריכים פרשנות לאלו שלא.
אבל הנה, בסוף הסתדרו גם בלי זה.
אז הנה קבלתם תשובהשבאמצעותן יגיע למשמעויות רוחניות
???זה הרס לי חלק מההנאה מהשיר.
אשמח אם בכל זאת תעלו לכאן שירים לניתוח.
אני ממש רוצה לדעת איך אמא של המשורר קשורה ל'רשת הפלא'. זה הרס לי חלק מההנאה מהשיר.
היה ברור לי שלא היתה כוונה להשוות לעצם המציאות. רציתי להדגיש את הנקודה (שאכן יש הטועים בה, ולא רציתי שייתלו בדברייך...שבתורה, גם אם יש לאותן מילים פרשנויות שונות - זה יכול להתקבל רק כשזו היתה כוונת כותב התורה).ההשוואה היתה, שיש אפשרות, של פרשנויות שונות לאותם מילים. ולא חלילה לעצם המציאות.
אויש,@עבדקן על מה ישבת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: