זה רק נשמע ככה....אני חושבת בפנימיה כשיש כמה חברות לחדר זה יכול יותר לעזור כשיש התארגנות רעש ועניין צחוקים בדיחות
לצערנו זה ממש רחוק מזה.
כשהמציאות מכריחה אותך פנימיה את רק מחכה לרגע של שקט..
זה רק נשמע ככה....אני חושבת בפנימיה כשיש כמה חברות לחדר זה יכול יותר לעזור כשיש התארגנות רעש ועניין צחוקים בדיחות
נמס או טרקיעם ריח של קפה באויר!
ריח של טורקי ..נמס או טרקי
נכון צודקתזה רק נשמע ככה....
לצערנו זה ממש רחוק מזה.
כשהמציאות מכריחה אותך פנימיה את רק מחכה לרגע של שקט..
כשלמדתי בישיבה (ישיבה חשובה מאוד) היו מעירים אותנו עם מוזיקה..שו"ע או"ח סימן תק"ס סעי' ד:
"וכן גזרו שלא לנגן בכלי שיר וכל מיני זמר וכל משמיעי קול של שיר לשמח בהם: הגה: ויש אומרים, דווקא מי שרגיל בהם, כגון המלכים שעומדים ושוכבים בכלי שיר או בבית המשתה (טור)."
ואני בדיוק הפוך לא סובלת שמדליקים לי את האור....הכי חשוב- להדליק את האור כשנמצאים בשלבי ההתעוררות
לי אישית העניין הזה מאד מפריע- אם אני קמה לחדר חשוך אני פשוט לא מצליחה לקום!!
החושך פשוט משאיר ישנוניים והרגשה של לילה...
בישיבה של בעלי היה סיבוב נוסף של שפיכת ספליםלא יודע אם הכי נעים אבל כך זה עבד (בחורים)
סיבוב ראשון - פעמון גדול עם ידית כמו של מוכר נפט מפעם
סיבוב שני - מחיאות כפיים קרוב לאוזן
סיבוב שלישי - טפטוף מים לתוך האוזן
סיבוב רביעי - לא היה צריך..
צריך רק לדאוג לסקופ כל יוםתכלס' אחד הדברים הטובים זה פשוט להוריד איזה סקופ טוב [ופשוט לדבר אם הבנא''ד "מטורף שמעת מה קרה" ]או לשבח בנייעס מרענן של אמצע יום
מנסיון לא קרה לי שבנא''ד לא קם מזה
יכול להיות שאתה יודע ההפך מהרב אלישיב והרב וואזנר זצוק"ל ?לי ידוע ההיפך
מהרב אלישיב
ובכן,אשמח לתשובות מגוונות המדריכה.
ווואוואני מדריכה בפנימייה לבנות תיכון,
ורציתי להתייעץ אתכן איך אתן אוהבות שמעירים אתכן,
במיוחד בנושא השירים , האם יש שירים מסוימים שקטים אמנם אבל שממלאים אנרגיה?
או אפילו עצה אחרת ,משהו נעים שעוזר לכם לקום בהרגשה טובה לכל היום.
אשמח לתשובות מגוונות המדריכה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: