"אני לא מקיץ אותך, אני רק מזרז אותך...."האשכול הזה מוכיח את האמרה הידועה:
"אל תעירו אותי, אני לא ישן הרבה אני ישן לאט"
מוזיקה בווליום סביר..או בעצם,עצה ממני שתהיה גם מתונה כאילו, אין ענין להשמיע עכשיו הקדמה לריקודים בחתונה של כניסת חתן וכלה.. חח
אהממ..הוא פירט לי בערך 30 שיטות שונות שבהן העיר בחורים בהצלחה רבה, כולל אלו שאי אפשר להזיז בבוקר,
הקלטה מיוחדת לכל 1 ....עם שיחת טלפון מאריאלה שזכיתי ב.................$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
תעדכני אותנו בתוצאות...ובכן,
לאחר שקיבלת פה הרבה דעות מגוונות, ומעט תשובות מעשיות,
אני חושב שיהיה לך הכי טוב לרכז לעצמך כמה אופציות ריאליות -
ואז לעשות מעין סקר אצל 'איילות השחר', ולהבהיר שהאופציה שתקבל הכי הרבה הצבעות - תבוצע בפועל,
ולנו רק נותר לאחל לך בהצלחה רבה!
אני ממליץ על תוכנת tts של מיקרוסופט, להכניס טקסט כתוב ולהתאים לפורמט xml ופשוט לבחור קריינות.אשמח לדעת איזה תוכנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: