שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
הרי תמיד בשבת אוכלים יותר מהשבוע ואז בגלל שהקיבה לא רגילה לכמות גדולה יותר של אוכל זה מסוכן
מניסיון
אז מה עושים?
מניסיון
אז מה עושים?
קודם כל מפסיקים להניח הנחות יסוד שאלו ואלו הן העובדות....הרי תמיד בשבת אוכלים יותר מהשבוע ואז בגלל שהקיבה לא רגילה לכמות גדולה יותר של אוכל זה מסוכן
מניסיון
אז מה עושים?
תלוי מאוד מה סוג הדיאטה והתזונה שעושים. בנוגע לפחמימות כנראה שבאמת הרוב אומרים להפחית, אבל שאר הדברים זה משתנה.זה תלוי...
קשה מאוד לשנות הרגלים
ותלוי מה המבשל, בבית או מתארחים,
בגדול- לנסות לאכול פרוסת חלה אחת בלבד,
עם מגוון סלטים חיים,
תוספת ירקות
אין צורך בפחמימות נוספות בארוחה.
אפשר לאכול מעט מכל דבר, אין צורך ברבע עוף או מושט שלם.
גם קינוח יכול להיות תמר.
יש מלא אתרים שמביאים פירוט תפריטים מתאימים לשבת
ניתן לקחת מהם הרבה השראה
הבעיה אצלי היא גם בלי דיאטה, שתכלס בשבת אוכלים יותר, ואח"כ ביום ראשון אי אפשר לפעמים לזוז מרוב כאבים.הרי תמיד בשבת אוכלים יותר מהשבוע ואז בגלל שהקיבה לא רגילה לכמות גדולה יותר של אוכל זה מסוכן
מניסיון
אז מה עושים?
אז בהחלט צריך ללמוד לאכול נכון.הבעיה אצלי היא גם בלי דיאטה, שתכלס בשבת אוכלים יותר, ואח"כ ביום ראשון אי אפשר לפעמים לזוז מרוב כאבים.
אגב, שמעתי סגולה מאחת שהיה לי כאבי בטן, והתחילה לברך אשר יצר בלי ללכת תוך כדי ועבר לה... מכירה אותה?
אני שומע את זה מאז שאני זוכר את עצמי.אז בהחלט צריך ללמוד לאכול נכון.
יש הרבה טיפים שמכוונים למקום אחד - לעצור ולהקשיב לגוף.
נשמע שיש פה משהו ששווה להתבונן בו ולפתור אותו,הבעיה אצלי היא גם בלי דיאטה, שתכלס בשבת אוכלים יותר, ואח"כ ביום ראשון אי אפשר לפעמים לזוז מרוב כאבים.
אגב, שמעתי סגולה מאחת שהיה לי כאבי בטן, והתחילה לברך אשר יצר בלי ללכת תוך כדי ועבר לה... מכירה אותה?
אפשר אבל לא צריך!אפשר לאכול מעט מכל דבר, אין צורך ברבע עוף או מושט שלם.
א. בגמ' כבר כתוב ביחס לשבת ששינוי הרגלי האכילה הם תחילת חולי, אז הבעיה מוכרת כבר אלפי שנים...הרי תמיד בשבת אוכלים יותר מהשבוע ואז בגלל שהקיבה לא רגילה לכמות גדולה יותר של אוכל זה מסוכן
מניסיון
אז מה עושים?
נכון שהקיבה לא רגילה אבל תכלס בשבת יש מקום לעונג, אני בעד לבחור מאכל מסוים שהכי אהוב כזה שאין אותו במהלך השבוע, וממש להרגיש את החוויה בלי נקיפות מצפון,הרי תמיד בשבת אוכלים יותר מהשבוע ואז בגלל שהקיבה לא רגילה לכמות גדולה יותר של אוכל זה מסוכן
מניסיון
אז מה עושים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: