מה לשים במיקרוגל?נשמע מגניב אבל לא כ"כ הבנתי מה לשים במקרוגל?
ואגב אם אין לי מקרוגל רק טוסטר אובן שבעצם משמש לתנור אז מה לעשות?
את התפו"א חתוך ומתובל בקופסא, יתכן שכמות תצטרך יותר מ-10 דק'..
(טוסטר אובן אין לי מושג)
מה לשים במיקרוגל?נשמע מגניב אבל לא כ"כ הבנתי מה לשים במקרוגל?
ומי אמר שזה לא מוכן?וכן דחוף איך מבשלים מהר סלק
כבר שעות זה בסיר!!!!!!!!!!!!!
אחסון במשך יותר מחמישה ימים בטמפרטורות הנמוכות מ2 מעלות גורם לעמילן בתפוחי האדמה להתחיל להפוך לגלוקוז(סוכר). התפוחי אדמה הופכים למתקתקים, וכשמבשלים אותם משתחררים חומרים מסרטנים.למה?
אצלי המקרר 5 מעלותאחסון במשך יותר מחמישה ימים בטמפרטורות הנמוכות מ2 מעלות גורם לעמילן בתפוחי האדמה להתחיל להפוך לגלוקוז(סוכר). התפוחי אדמה הופכים למתקתקים, וכשמבשלים אותם משתחררים חומרים מסרטנים.
רק אם בטוחים שהטמפרטורות במקרר הם תמיד על 3 מעלות ומעלה, אפשר לשמור אותם שם.
בד"כ זה המצבזה רק מה שכתוב אבל לא המעלות המדויקות
תפוחי אדמה ובטטותלמה?
לא זוכרת מה אמרו לי פעם,למה?
שמעתי על זה, ותוהה אם זו בעיה להשתמש בציפס קפואאחסון במשך יותר מחמישה ימים בטמפרטורות הנמוכות מ2 מעלות גורם לעמילן בתפוחי האדמה להתחיל להפוך לגלוקוז(סוכר). התפוחי אדמה הופכים למתקתקים, וכשמבשלים אותם משתחררים חומרים מסרטנים.
רק אם בטוחים שהטמפרטורות במקרר הם תמיד על 3 מעלות ומעלה, אפשר לשמור אותם שם.
צ'יפס קפוא עבר הכנה מקדימה במפעל (בישול או משהו)שמעתי על זה, ותוהה אם זו בעיה להשתמש בציפס קפוא
אם זה עוזר עדיין: לכסות בתבנית נוספת- על חום גבוה- מתרכך מהר יותראשמח לשמוע איך אופים בתנור תפו"א במהירות האפשרית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: