דיון איך גורמים לתפו"א להתבשל מהר מהר

  • פותח הנושא RAME
  • פורסם בתאריך

80108

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נשמע מגניב אבל לא כ"כ הבנתי מה לשים במקרוגל?
ואגב אם אין לי מקרוגל רק טוסטר אובן שבעצם משמש לתנור אז מה לעשות?
מה לשים במיקרוגל?
את התפו"א חתוך ומתובל בקופסא, יתכן שכמות תצטרך יותר מ-10 דק'..
(טוסטר אובן אין לי מושג)
 

RAME

משתמש מקצוען
אם היה מוכן לא הייתי שואלת
אבל בכל אופן זה לא על ז זה על כירה חשמלית
בכל מקרה אם יש למישהי טיפ או רעיון לזירוז שמעתי פעם ממישהי על סודה לשתיה מוכר?
 

אבגדה12345

משתמש פעיל
תפו"א בתנור- יש שקיות לצליה, שמים מעל התפו"א בתנור וזה ממהר את ההתרככות
 

C

משתמש מקצוען
אחסון במשך יותר מחמישה ימים בטמפרטורות הנמוכות מ2 מעלות גורם לעמילן בתפוחי האדמה להתחיל להפוך לגלוקוז(סוכר). התפוחי אדמה הופכים למתקתקים, וכשמבשלים אותם משתחררים חומרים מסרטנים.
רק אם בטוחים שהטמפרטורות במקרר הם תמיד על 3 מעלות ומעלה, אפשר לשמור אותם שם.
 

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אחסון במשך יותר מחמישה ימים בטמפרטורות הנמוכות מ2 מעלות גורם לעמילן בתפוחי האדמה להתחיל להפוך לגלוקוז(סוכר). התפוחי אדמה הופכים למתקתקים, וכשמבשלים אותם משתחררים חומרים מסרטנים.
רק אם בטוחים שהטמפרטורות במקרר הם תמיד על 3 מעלות ומעלה, אפשר לשמור אותם שם.
אצלי המקרר 5 מעלות
זה אומר שזה בסדר, נכון?
או שזה רק מה שכתוב אבל לא המעלות המדויקות?
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
תפוחי אדמה ובטטות
בטמפרטורה של המקרר, תפוחי האדמה הופכים עמילן לסוכר מהר יותר, מה שגורם לרקב מתקדם. אבל הדבר מסוכן הרבה מעבר לפן של הטעם: על פי הסוכנות האחראית על תקני המזון באנגליה (FSA), במקרה של אפייה או טיגון תפוח אדמה שישב במקרר, השילוב בין הסוכרים לחומצת האמינו אספרגין מפיק כימיקל מסוכן, שאף עלול להיות מסרטן
 

Goldidea

משתמש מקצוען
לטגן מעט בצל עם שמן בסיר ולהוסיף לזה קוביות תפו"א עם מים רותחים.
 

HMB

משתמש פעיל
טוסטר אובן מעולה על 250 מעלות חותכים לרצועות כמו ציפס
 

לילה אחד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אחסון במשך יותר מחמישה ימים בטמפרטורות הנמוכות מ2 מעלות גורם לעמילן בתפוחי האדמה להתחיל להפוך לגלוקוז(סוכר). התפוחי אדמה הופכים למתקתקים, וכשמבשלים אותם משתחררים חומרים מסרטנים.
רק אם בטוחים שהטמפרטורות במקרר הם תמיד על 3 מעלות ומעלה, אפשר לשמור אותם שם.
שמעתי על זה, ותוהה אם זו בעיה להשתמש בציפס קפוא
 

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בהלם שלא שמעתי על זה בחיים
תמיד מאחסנת תפו"א במקרר
מרגישה אמא נוראית שמרעילה את הילדים
 

מודרנה

משתמש חדש
מנסיון!
להוסיף כף קורנפלור.
התפו"א רכים ובטעם לא תרגישו בהבדל!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה