תגלה לי אתה כי אתה @אחד שיודע הכל לא אניאיך גורמים לעולם להפוך מעיגול לשטוח?
וגם ענייני גאוגרפיה לא כ"כ קשור לכאן...
תגלה לי אתה כי אתה @אחד שיודע הכל לא אניאיך גורמים לעולם להפוך מעיגול לשטוח?
נתפסתי משום מה למשפט הזה,זה לא קשור לחילונים וחרדים, זה קשור רק לחינוך של ההורים!
תפסיקו לחשוב תמיד שאנחנו הכי גרועים!
אפשרכאחת חדשה בבניין
האם הילדים לא יכולים לשחק בלובי עם בימבות
?
תלוי איזה לובי, אצלי בבניין יש לובי צר ולא כ"כ מתאים למשחקים בלשון המעטה.כאחת חדשה בבניין
האם הילדים לא יכולים לשחק בלובי עם בימבות
?
כתבו ככה עוד.בלת"ק חלקי
אצלינו יש מידי פעם מבצע ניקיון לילדים (ששכנה חמודה שכנראה מפריע לה מאוד... מארגנת)
מעבר למנקה הקבוע...
הילדים שעוזרים מקבלים ממתקים שווים
אצלינו זה עוזר והילדים נהנים ובכל אופן גם לומדים לא ללכלך...
מכיר בנין שלא מנקים בכלל בגלל שאנשים לא משלמים ועד (כבר כמה שנים שלא מנקים שם)אצלינו, בנין חרדי עם משפחות ברוכות הועד החליט ששטיפה תתבצע רק פעם בשבועיים!!!וטיטוא פעם בשבועיים!!! שבוע כך ושבוע כך.הדבר מרתיח אותי מאוד וניסיתי הכל .כולם משלמים אך אין מה לעשות. זה לא מעניין אותם.הבניין מלוכלך ממש!! פירורים, חטיפים ונמלים....
גם לי יש ילדים קטנים שאוכלים ושותים ומקבלים בגן חטיפים ועולים עם זה לבית....ובדרך........הכל יכול להתפורר.אך תפקידי הוא לחנכם.
ובמקרה שלנו עוד יותר צריך לשמור.הרי שטיפה רק פעם בשבועיים...(עצוב אך אמיתי לחלוטין)
אשמח לשתף אותכם ממהלך שעשיתי אצלנו בבנין והוכיח את עצמו ב"האצלינו, בנין חרדי עם משפחות ברוכות הועד החליט ששטיפה תתבצע רק פעם בשבועיים!!!וטיטוא פעם בשבועיים!!! שבוע כך ושבוע כך.הדבר מרתיח אותי מאוד וניסיתי הכל .כולם משלמים אך אין מה לעשות. זה לא מעניין אותם.הבניין מלוכלך ממש!! פירורים, חטיפים ונמלים....
גם לי יש ילדים קטנים שאוכלים ושותים ומקבלים בגן חטיפים ועולים עם זה לבית....ובדרך........הכל יכול להתפורר.אך תפקידי הוא לחנכם.
ובמקרה שלנו עוד יותר צריך לשמור.הרי שטיפה רק פעם בשבועיים...(עצוב אך אמיתי לחלוטין)
מזכיר לי שפעם נסעתי בעיר אחת (לא חרדית) ופגש אותי באוטובוס איש צעיר שהיה נראה מה שנקרא על כדורים במקרה הטוב ואז הוא פנה אליי כאילו אני איזה רב (אצלו כל החרדים רבנים) ואמר לי: יש לי איזה שכנה בבניין שלא מוכנה לשלם ועד הבית מה אני עושה איתה - שאלתי אותו כמה משלמים אצלכם וענה לי - 15 ש"ח.מכיר בנין שלא מנקים בכלל בגלל שאנשים לא משלמים ועד (כבר כמה שנים שלא מנקים שם)
הבעיה הגדולה שיש כאלה שהנקיון הוא ממש ערך עליון אצלם,יש אנשים
שניקיון זה לא ערך עליון אצלם
הלכלוך תופס אותם פחות
הם לא רואים את זה.
'נקי' זה כל כך סובייקטיבי
ואין מה לעשות
אי אפשר לחנך את השכנים
הבעיה הגדולה שיש כאלה שהנקיון הוא ממש ערך עליון אצלם,
אבללללל עד הפתח של הבית שלהם!!
הבית שלהם נוצץ וכדי שישאר נקי שולחים את הילדים לאכול בבניין, ולא מעניין אותם איך הבניין נראה.
אצלינו היתה שכנה שעוקבת מאיפה מגיע הטפטוף, דופקת בדלת ודורשת שינקואני גרה בבנין עם 32 שכנים, מה שהכי מפוצץ אותי זה המבוגרים! שניה אחרי שהמנקה הולך הם מוציאים זבל מטפטף.
הועד בית מנסה לחנך את כולם וכל היום שם פתקים, לטענתו אין ענין להוסיף נקיון של עוד פעמים בשבוע כי גם ככה זה יכול לקרות שניה אחרי שהמנקה הולך.
פעם חשבתי שהם לא שמים לב, אבל עד שראיתי בעיניים שלי אחד מהשכנים עם זבל נוזל בלי ספק שהוא ראה שנוזל לו. (היתה במעלית שלולית שכולם נזהרו ממנה....)
מה עושים עם תופעה כזו??
אפשר להבין... הגענו למצב שהיינו צריכים לצאת בערך עם קסדה..אם כבר מדברים על הנושא של שכנים אני גר בקומה תחתונה וכל יום יש לי במרפסת שלי דברים שנופלים מהשכנים למעלה
ואין עם מי לדבר בכלל
יש אפשרות פשוטה לשים רשת אבל מה כלום לא קורה כל יום השכנים דופקים
ואנחנו מחזירים בפשטות , אבל זה מפריע , הרגשת פלישה לפרטיות,פחד שאני יושב לי ברוגע ופתאום מקבל לידי או מעלי שפריץ
אצלינו אומרים או מנוחה או שמחה , אבל מנוחה ושמחה אור ליהודים זה רק בציבור שלנו אז מצד אחד זה מעצבן מצד שני זה חיים מלאים חיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: