נגעת בנקודה שלא חשבתי עליה קודםוכל אלו שמקפיאות,
יש לכן מקפיא נוסף מעבר לקטן שעם המקרר?
יש לנו מקרר גדול עם מקפיא + מקפיא בגודל של מקרר + מקרר קטן עם מקפיא...
נגעת בנקודה שלא חשבתי עליה קודםוכל אלו שמקפיאות,
יש לכן מקפיא נוסף מעבר לקטן שעם המקרר?
כן ירבו...נגעת בנקודה שלא חשבתי עליה קודם
יש לנו מקרר גדול עם מקפיא + מקפיא בגודל של מקרר + מקרר קטן עם מקפיא...
קשוח..כן ירבו...
הלוואי והיה לי מקום למקפיא,(אסור לקנא)
לכן, יותר מבשלת טרי אחה"צ לערב,
בערבי חגים שמה קצת אצל אמא שלי,
מכינה כמה דברים ביום אחד ,שמה אצלה ומחזירה בערב החג. כשהמקפיא מתרוקן מהעופות דגים לבישול חג.
את מבשלת רק עוף/בשר טרי?בגדול אני מכינה מלאי של פשטידות שאני מוציאה 15 דקות לפני סוף האפיה, ואז אני מקפיאה אותם- כשאני מוציאה, וממשיכה את האפיה זה יוצא טרי!
כשאני מכינה קציצות אני מקפיאה את זה עם הצורות של הקציצות (אני מקפיאה את זה בתבנית עד שקופא, ואז מעבירה לשקית וואקום שאני אוטמת עם המכשיר שיש לי, זה יותר שומר על הטעם המקורי) כשאני מוציאה זה ישירות נכנס למחבת..
אותו דבר לשניצלים, אני מצפה בפירורי לחם ומקפיאה.
יש לי גם מרקים מוכנים במקפיא, שצריך להוציא ולחמם..
בד"כ אני לוקחת יום אחד שבו אני מכינה בשביל כל השבוע הקרוב.
מה שנשאר לי להכין זה תוספות, הכי נוח להכין נניח תפוחי אדמה או בטטה ולהכניס לתנור לתכנית ארוכה, אם יש.
אם את רוצה מתכונים- בשמחה!
שיהיה בהצלחה!
כשאני מכינה את העיסה אני עובדת עם בשר טרי שאני קונה, אני לאעולם לא מפשירה פעמיים- לא מעיזה...את מבשלת רק עוף/בשר טרי?
אם לא, איך אפשר להפשיר אותם, להכין (לצפות/ לכדרר) ולהקפיא פעם שניה?
זה לא לפי הכללים
שואלת כי זה יכול להיות לי מאד נח, ואני לא מעזה.
אני לא מכינה קציצות ברוטב אם זה השאלה...איזה קציצות אתן עושות? זה נשמע לי הרבה עבודה.
אשמח למתכונים קלילים.
לי יש 2 קטניםמה הכוונה
אצלי הילדים קטנים וחוזרים ב 4
זה לא פה ולא שם,
תמיד רוצים לאכול משהו ,
כל אחד שבע ברמה אחרת וכל יום משהו שונה.
האוכל מתפרס על פני כל האחה"צ
מזדהה ממש.מה הכוונה
אצלי הילדים קטנים וחוזרים ב 4
זה לא פה ולא שם,
תמיד רוצים לאכול משהו ,
כל אחד שבע ברמה אחרת וכל יום משהו שונה.
האוכל מתפרס על פני כל האחה"צ
אני כן מעיזה. כבר כמה שנים.כשאני מכינה את העיסה אני עובדת עם בשר טרי שאני קונה, אני לאעולם לא מפשירה פעמיים- לא מעיזה...
אני גם הגעתי למסקנה הזאת. הילדים הרבה הרבה יותר רגועים כשהם אוכלים ארוחה משביעה ב5-5וחצימזדהה ממש.
אצלי גם היה כך, עד שבס"ד הגעתי למסקנה שכדאי להקדים את ארוחת הערב ל 5 בערך,
ולהתמקד בחלבונים משביעים. בד"כ הילדי פחות אוהבים את החלבונים מחוץ לבית,
והשובע מפחמימות ממש לא איכותי ואמיתי...
לא חייב להיות בשרי/דג כל יום. גם טונה/חביתת קוטג'/טופו/חומוס מאד משביע וקליל.
ובימים שהתארגנתי מראש- קציצות/שניצלים שמוכנים חתוכים ומתובלים במקרר, ורק מצפה ואופה כמה דקות/בולונז- בשר/עוף טחון שמחכה במקרר, מטגנת בצל ומוסיפה- עד שמוכן-פירורים- הילדים מאד מאד אוהבים!
הרווח כפול- הצהריים עוברים הרבה יותר ברוגע ושמחה כשכולם שבעים באמת, וגם מוריד מהרצף של ארוחת ערב- אמבטיה-צחצוח שיניים- סיפורים- סיפורים- עוד עיכובים....
ויש משהו יותר בריא באכילה מוקדמת ולא ממש קרוב לשינה.
מי שרעב לקראת השינה- מקבל פרי/משהו קליל. בד"כ לא רעבים שוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: