דיון איך אתן מתארגנות עם ארוחות צהריים מראש?

ג.ב.

משתמש צעיר
בעז''ה אני מתחילה בקרוב לעבוד במשרה מלאה.
אשמח לשמוע מבעלות ניסיון טיפים ורעיונות
להתארגנות מראש לארוחות צהריים.
האם אתן מקפיאות? איך? מה?
אשמח לכל עצה!

ᕄᘕᑊꗪ

משתמש צעיר
יש לי חברה שמכינה בבוקר- קמה מוקדם
אבל זה תלוי בך כמה מוקדם את צריכה לצאת ואם מתאים לך

אני אישית לא מסתדרת באמת עם הקטע של האוכל

אבל אצלינו אוכלים את המבושל בערב (חוצניקים.) כך שהכל יותר פשוט

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
בגדול אני מכינה מלאי של פשטידות שאני מוציאה 15 דקות לפני סוף האפיה, ואז אני מקפיאה אותם- כשאני מוציאה, וממשיכה את האפיה זה יוצא טרי!
כשאני מכינה קציצות אני מקפיאה את זה עם הצורות של הקציצות (אני מקפיאה את זה בתבנית עד שקופא, ואז מעבירה לשקית וואקום שאני אוטמת עם המכשיר שיש לי, זה יותר שומר על הטעם המקורי) כשאני מוציאה זה ישירות נכנס למחבת..
אותו דבר לשניצלים, אני מצפה בפירורי לחם ומקפיאה.
יש לי גם מרקים מוכנים במקפיא, שצריך להוציא ולחמם..
בד"כ אני לוקחת יום אחד שבו אני מכינה בשביל כל השבוע הקרוב.
מה שנשאר לי להכין זה תוספות, הכי נוח להכין נניח תפוחי אדמה או בטטה ולהכניס לתנור לתכנית ארוכה, אם יש.
אם את רוצה מתכונים- בשמחה!
שיהיה בהצלחה!

Achinoam

משתמש פעיל
משתדלת תמיד שיהיה במקפיא שניצלים, קציצות, בשר/עוף טחון מוכן (מעולה בתור מילוי בלחמניה, לפסטה בולונז, לערבב עם אורז ועוד), בורקס בשרי וכדו'
מנצלת את מוצ"ש של שבתות חורף להקפיא דברים
תוספות אני כן מכינה באותו יום - בבוקר או בצהרים
אם אני רוצה תוספת מענינת אז ערב קודם
אני פעמיים בשבוע עובדת מהבית ואז אני מכניסה דברים לתנור שאפשר להכין תוך כדי עבודה כמו עוף, דגים

אקטיבית

משתמש פעיל
אני מכינה את הכל חתוך מתובל בערב
לדגו' עיסה לקציצות, שניצלים מצופים, עוף מתובל
ירקות מקולפים חתוכים
תפו"א מקולפים מושרים במים
וכמובן בצל מטוגן וכד'ו
בבוקר רק מבשלת תפו"T לפירה , מוספיה בצל מטוגן ומטגנת שניצלים,
או מכינה רוטב לקציצת ואורז.
בקיצור את העבודה הרבה והקשה יותר בערב
ובבוקר יש אוכל טרי בכלום עבודה.
בהצלחה!

ג.ב.

משתמש צעיר
מה אתן מקפיאות?
יש עוד מנות שאפשר להקפיא חוץ משניצלים מוכנים וקציצות?

לאה הההה

משתמש פעיל
הילדים שלי ילדי מפתח :(
מבשלת בערב שמה בצלחות עם ניילון נצמד
הילדים מגיעים ומחממים במיקרוגל.

טיפ לתוספות שנהיות לאחר קירור גוש אחד (פתיתים, אורז, פירה)- להמשיך לערבב את המאכל עד שמתקרר לגמרי פירה אני מועכת שוב.

Chumi

משתמש חדש
אפשר להכין בסיר בישול איטי, מרק , עוף חזה, בשר, קוגלים כמעט הכל מכינים בבוקר או לילה לפני נותנים לזה להתבשל ככה מקבלים אוכל טרי וחם

חדזי

משתמש מקצוען
בושה ונכלמת. לא מצליחה להתארגן עם זה. מכינה בערב ארוחה בשרית. מי שאכל בצהרון .מעון. ישיבה . אוכל ארוחת ערב רגילה. מי שלא אכל אוכל שאריות מאתמול בצהריים ובערב אוכלים ביחד מאוחר כשבעלי מגיע ב8 . מי שלא טוב לו יכול לאכול סויה . הממ לא לשלוח לי רווחה . זה מה יש

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
- באופן כללי, בכל פעם שמבשלת מנה עיקרית מבשלת פי שלוש, כך תמיד יש ארוחות נוספות במקפיא.
אפשר להשאיר למחרת שליש ולהקפיא רק שליש אחד- זה מה שבדרך כלל אני עושה.
- תוספות שדורשות יותר זמן כמו תפו"א אפויים, מכינה 2 מגשים, אחד לתנור לאותו היום ואחד למקרר,
ואופה למחרת לפני הארוחה.
- גם בבישולים לשבת אני תמיד מכינה לפחות כפול מהכמות הנדרשת מכל מנה. זה יכול לשמש אותי לשבתות אחרות או לאמצע השבוע.

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אצלינו אוכלים מבושל בערב
הכי נח
עריכה: באמת אין לי ילדים גדולים שחוזרים ממוסדות וצריכים אוכל חם

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי

אין עוד מלבדו"

משתמש פעיל
אני מכינה בערב . באופן כללי מקפיאה הרבה דברים שחוסכים זמן אז אין כזה עבודה להכין בערב- כמו בצל מטוגן,חומוס מבושל,ירקות עלים שטופים, קונה קטניות ברורות. מקפיאה עיסה של קציצות
מידי פעם מכינה כפול ומקפיאה- קציצות,עוף,שניצלים,פשטידות
תפוא אני מכינה בתבנית ובבוקר שמה על טיימר בתנור כדי שיהיה אפוי כשחוזרים. שמה גם דגים על טיימר בתנור כדי שיהיה טרי
לא משקיעה מידי בארוחות מכינה הכי פשוט מחוסר זמן. הרבנית קולדצקי אמרה לי לפני החתונה להקפיד על 3 ארוחות בזמן (בשם אמא שלה) משתדלת מאוד להקפיד על זה
תחפשי מתכונים קלים וטעימים כדאי לך לעשות רשימה של מאכלים שאוהבים אצלכם ככה יהיה לך בראש
ביום חמישי/ראשון מתכננת מה נאכל השבוע ולפי זה עושה רשימת קניות. הבישול עצמו פחות זמן אם יש לך את כל החומרים ואת יודעת מה את הולכת להכין
בהצלחה . זה קשה אבל אין כמו אוכל של אמא

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
גם אצלינו אוכלים מבושל בערב
הכי נח
עריכה: באמת אין לי ילדים גדולים שחוזרים ממוסדות וצריכים אוכל חם
מה הכוונה
אצלי הילדים קטנים וחוזרים ב 4
זה לא פה ולא שם,
תמיד רוצים לאכול משהו ,
כל אחד שבע ברמה אחרת וכל יום משהו שונה.
האוכל מתפרס על פני כל האחה"צ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה