תראי גם בכביסה לבד זה לא בטוח.נכתב ע"י אושר;561274:קניתי לביתי סרפן שחור לחג, שבמרכזו ישנה רצועת-צבע עבה לבנה.
איך מכבסים כזה דבר? אני לא רוצה שהלבן יאפיר לי, אבל גם לא מעוניינת להאפיר את הכביסה הלבנה שלי!
איפה יש את זה בבני ברק? או לפחות אך קוראים לזה בדיוק?נכתב ע"י לוי;561363:יש דפים מיוחדים - דפים למכונת כביסה - מכניסים למכונה דף אחד בכביסה הראשונה של בגד מעורב (אל תכניסי בגדים נוספים למכונה) ואם השחור הוריד צבע - הוא נספג בדף. לפעמים הדף יוצא נקי וממילא הוא היה מיותר. 16 ש"ח לחבילה של 10.
נכתב ע"י ליקי;561297:תראי גם בכביסה לבד זה לא בטוח.
תשרי את זה קודם בחומץ.(ככה היה כתוב במכירה אחת תנסי מה יכול להיות)
נכתב ע"י dvory;561473:אני עושה את זה קבוע. ולא רק כשמדובר בכביסה כהה עם בהירה. מומלץ לכל בגד שמעוניינים לשמור על הצבע המקורי שלו (בעיקר בצבעי הפסטל היפים)
כן, תשרי את הבגד בתוך קערית עם חומץ. אני משרה חצי שעה בערך ואז למכונת כביסה -כרגיל.נכתב ע"י סיון;561489:אז איך עושים את זה בדיוק? משרים בחומץ ואז מכבסים?
ועוד שתי שאלות: 1) זה משנה אם משתמשים בחומץ טבעי או בסנטטי?נכתב ע"י GRN;565693:שאלה, וסליחה על ההקפצה:
לצורך ההשריה משתמשים מן הסתם בהרבה חומץ. האם ניתן להשתמש בחומץ הזה לשימוש חוזר לאותה מטרה??
שומר גם על המכונה.מונע הצטברות אבנית.נכתב ע"י חזון;565783:אם רוצים לשמור על כל הצבעים הבהירים לאורך זמן ואין זמן וכח לטבול בגד בגד (חוץ מהפעם הראשונה שאז לכאורה כן כדאי להשרות לפני הכביסה) ניתן לשים בכל פעם בתא האבקה חצי כוס חומץ ולכבס כרגיל.(לא זוכרת אם בתא ההשריה או בתא הרגיל - נראה לי בהשריה,לא יודעת)
שמעתי מנשים שעושות זאת ומרוצות...
אין אחריות על המכונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: