אם לא השרו בחומץ לפני הכביסה הראשונה (אבל כבסו לבד-לבד ויצא בסדר גמור) יועיל להשרות לפני הכביסה השניה?
הדפים עוזרים גם לאחר כמה כביסותיש דפים מיוחדים - דפים למכונת כביסה - מכניסים למכונה דף אחד בכביסה הראשונה של בגד מעורב (אל תכניסי בגדים נוספים למכונה) ואם השחור הוריד צבע - הוא נספג בדף. לפעמים הדף יוצא נקי וממילא הוא היה מיותר. 16 ש"ח לחבילה של 10.
מוכרים בשוק העיר ובכל סניפי סופר פארם.איפה יש את זה בבני ברק? או לפחות אך קוראים לזה בדיוק?
אגב הבעיה היא בעיקר בטריקו גם שם זה עוזר?
הוא מתאים לי עכשיו בול!אשכול נוסטלגי!
לאיפה נעלמה אושר, פותחת האשכול? gol, חזון?
בסופר פארםאיפה יש להשיג בירושלים?
את עושה את זה לפני השימוש או אחרי הלבישה הראשונה?אני עושה את זה קבוע. ולא רק כשמדובר בכביסה כהה עם בהירה. מומלץ לכל בגד שמעוניינים לשמור על הצבע המקורי שלו (בעיקר בצבעי הפסטל היפים)
נכון, משתדלת לעשות את זה לפני שימוש ראשון.את עושה את זה לפני השימוש או אחרי הלבישה הראשונה?
כי אם כבר השתמשתי פעם אחת, והתלכלך, זה יכול לקבע גם את הכתמים?
אשכול ישן נורא!חומץ סינטטי מספק אותנו (ואת ארון הבגדים שלנו) בהחלט. צריך לטבול את הבגד רק פעם אחת בחומץ, לפני הכביסה הראשונה. אני לא כ"כ מכירה את הפטנט של לכבס כל בגד בנפרד, אצלי אחרי שהבגד עבר את טבילת האש בחומץ, הוא מצטרף לכל חבריו בתוך המכונה.
יש לי עליונית אפורה עם חולצה שיוצאת מתחת בצבע לבן וצווארון לבן
משהיא יודעת איך מכבסים את זה????
אחרי שהאפיר? כי ניסיתי פעם אחת ולא ממש עזר אולח התבהר קצת יש מה לנסות שוב?הרגע כיבסתי בגד כזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: