גרים בפתח תקווה?
באיזו קופת חולים אתם? ממליצים? או ממליצים שלא?
מבחינת שירות, אדיבות, שעות מענה, זמינות התורים לרופא משפחה ורופאים מקצועיים (נשים, אף אוזן גרון, עור), שירותי מזכירות, פריסת הסניפים וכו'.
מעוניין בקופת חולים טובה
הייתי מציע לך לאומית! תיצור קשר עם מנהלת קשרי קהילה שלהם, ופשוט תתחיל להנות!בגלל זה:
לא סקר.
בינתיים אף קופת חולים עוד לא הזמינה אצלי מיתוג,
בעיה שלהם, הפסידו
נכון. אבל אם אתה רוצה מישהו שיעזור לך בקיצור תורים, לסדר ענינים וכו' וכו' עדיף לעבור דרך איש קשר, וזה כמו להזמין טיסה לאוסטרליה שאשפר להקליק לבד, אבל ביסומו של יום אם יש לך סוכן באותו מחיר - או פחות וודאי שעדיף על ידי הסוכן, מכאן ההמלצה שלי, כנ"ל.למה צריך מנהלת קשרי קהילה בשביל לעבור קופה?
אפשר לעשות את זה בכמה קליקים באתר של ביטוח לאומי.
אני רוצה המלצות מאנשים שגרים בפתח תקווה. לא המלצות על מנהלות קשרי לקוחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: