מלי, ממך זה באמת מחמיא.....וואווווווו משאיר ככה------
ואז הכל יכול להכינס פנימה
כל זה ליומולדת אחת?!
אשת חיל
ברור שכן זה לא פרויקט גדול,יש מצב שאני אצליח לעשות לה את העוגה,
תודה תפני את חמישי הבאברור שכן זה לא פרויקט גדול,
לכי לפי ההוראות ועל כל שאלה אני פה בשמחה, זה ממש פשוט...
בשמחה רבה!!תודה תפני את חמישי הבא
אפשר קישור לעוגה? מעניין אותי...מזכיר את עוגת הפיניאטה ש shira bira@ העלתה לפני תקופה והיא אכן מוצלחת ברמות . . .
שימי לב שאני שמתי רק סוכריות עטופות, לא דברים פתוחים .ושמתי את כל הסוכריות, הג'לים השוקלדים העדשים וכו'
שהעוגה רתחה
הילדים שלך ממש מרויחים
אפשר קישור לעוגה? מעניין אותי...
יפיפיה העוגה, בעצם זה אותו רעיון רק עם סוכריות פתוחות, והיא מהממת!!עוגות/עוגיות - צעד אחר צעד - עוגת פיניאטה
עוגת פיניאטה היא הפתעת יום הולדת מושלמת. מבחוץ היא נראית כמו עוגת קרם חביבה וצבעונית ודי רגילה. אך כשחותכים אותה , מתגלה הפתעה של עדשים וסוכריות שנשפכת החוצה לשמחת הילדים (וגם הצעירים בנפשם :) ) לכבוד יום ההולדת של בני החלטתי להכינה וגם לצלם את השלבים. אז בואו נתחיל: לעוגת בסיס- הכנתי בלילת...www.prog.co.il
שימי לה רק עטיפות של סוכריות....שאכין לחמותי, בלנ"ד אשים לה בפנים קינואה, היא לא אוכלת סוכריות.
היא אפילו לא תפתח, יש לה חרדה מסוכר אהה.. ונראה לי שגם ממני....שימי לה רק עטיפות של סוכריות....
קשה לי להאמין שייכנס (אולי אונקי עם התמונות)...עלה לי רעיון לכלות שבאות להתארח אצל השוויגער לפני החתונה -
שימו בפנים את האלבום!!!
גם ככה תמיד נסחבים עם 1000 מתנות + עוגת 1000 שכבות
אז לפחות שהאלבום יהיה מאוחסן בביטחה בלי להישכח באוטובוס...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: