@אמא יש רק אחת בבקשה!!
עוגת שוקולד ליומולדת / ניחוחות המאפה עמוד 117
החומרים:
6 ביצים מופרדות
3 כוסות סוכר
1 וחצי כוסות שמן
3 כפיות תמצית וניל
1 וחצי כוסות אבקת קקאו
2 וחצי כוסות מים רותחים
1/2 כוס יין
4 וחצי כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפייה
קורט אבקת סודה לשתייה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם 2 כוסות סוכר.
במקביל לערבב היטב חלמונים עם יתרת הסוכר, וניל ושמן.
בקערה נוספת לערבב קקאו מים ויין - ולאחד את שתי הקערות.
לאחר שהקצפת עולה יפה - להוריד מהירות ולהוסיף אט אט את הבלילה.
לאחר מכן להוסיף על מהירות נמוכה קמח אפייה וסודה לשתייה. (את האפייה לשים יחד עם הקמח)
את הכל לתנור בתבנית ח''פ בינונית + אינגליש, או עגולה 26, או 4 אינגליש.
במתכון של ציפורה קרייזמן היא מביאה ציפוי לבן אם מעניין אותך אכתוב לך,
אני מצפה בגנאש וסוכריות (כשזה נעשה סתאאם לשבת שבת...)
רב הצלחות!
אם משהו לא ברור אענה לך בכייף גדול!!
עוגת שוקולד ליומולדת / ניחוחות המאפה עמוד 117
החומרים:
6 ביצים מופרדות
3 כוסות סוכר
1 וחצי כוסות שמן
3 כפיות תמצית וניל
1 וחצי כוסות אבקת קקאו
2 וחצי כוסות מים רותחים
1/2 כוס יין
4 וחצי כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפייה
קורט אבקת סודה לשתייה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם 2 כוסות סוכר.
במקביל לערבב היטב חלמונים עם יתרת הסוכר, וניל ושמן.
בקערה נוספת לערבב קקאו מים ויין - ולאחד את שתי הקערות.
לאחר שהקצפת עולה יפה - להוריד מהירות ולהוסיף אט אט את הבלילה.
לאחר מכן להוסיף על מהירות נמוכה קמח אפייה וסודה לשתייה. (את האפייה לשים יחד עם הקמח)
את הכל לתנור בתבנית ח''פ בינונית + אינגליש, או עגולה 26, או 4 אינגליש.
במתכון של ציפורה קרייזמן היא מביאה ציפוי לבן אם מעניין אותך אכתוב לך,
אני מצפה בגנאש וסוכריות (כשזה נעשה סתאאם לשבת שבת...)
רב הצלחות!
אם משהו לא ברור אענה לך בכייף גדול!!