מאפים איזו הפתעה נשפכת... מזל טוב!!

עדינה הלפגוט

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תחזרי לספר - ועד אז נחכה בסבלנות....

אז ככה,
יצאה עוגה כושית מצויינת, למרות שהוספתי כוס ורבע מיים...
כרגיל במהלך ההרכבה ארעו תקלות מצערות, הרים וגבעות:rolleyes:
אבל יחסית לידיים השמאליות שלי בהכנת עוגות, יצא ממש חמודה
הילדים בכלל טוענים שהיא מושלמת.

תודה על ההדרכה והעצות!

עדינה הלפגוט

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אז למרות כל העקמימויות, הילדים היו מבסוטים מהאטרקציה!
עשה לנו כיף ביומולדת.
שוב תודה @רוחי בלבוחי על האשכול שהגיע לי בדיוק בזמן.
עוד עוגה.jpg
עוגה.jpg
פתוחה.jpg

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
אז למרות כל העקמימויות, הילדים היו מבסוטים מהאטרקציה!
עשה לנו כיף ביומולדת.
שוב תודה @רוחי בלבוחי על האשכול שהגיע לי בדיוק בזמן.
צפה בקובץ המצורף 722372צפה בקובץ המצורף 722371צפה בקובץ המצורף 722373
איזה יופי, ממש מושלם!!
מגרה ומפתיע לגמרי, מדהים!
יוו איך בא לי פרוסה....

טנק

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עוגת יומולדת לביתי הנחמדת, מורכבת משתי עוגות עגולות, את התחתונה רוקנתי והשארתי רק טבעת סביב, בחור שנוצר מילאתי את כל טוב הארץ, ממדפי "הטיב", מתוק מתוק ... ואת כל המתוק הזה כיסיתי בעוגה נוספת שהדבקנו אותה באהבה גדולה לעוגה התחתונה עם דבק של קצפת טעימממה.
מלמעלה ציפוי המכסה את הכל בכל, נשאר רק לחכות לפנים הזורחות של הילדים המופתעים והמרוגשים מההפתעה הנשפכת אליהם .
מצרפת תמונות של העוגה מתמלאת + מכוסה בעוגה מלמעלה +מצופה בקרם + חתוכה ונשפכת.צפה בקובץ המצורף 712707צפה בקובץ המצורף 712709
צפה בקובץ המצורף 712710צפה בקובץ המצורף 712711צפה בקובץ המצורף 712712צפה בקובץ המצורף 712713

מתכונים בהודעה נפרדת בע''ה.
תודה רבה, עשינו לפי המתכון ויצא פצצה. ההפתעה היתה מושלמת לכלת היום הולדת וגם לאחים ולאחיות שצפו במתח לראות מה מסתתר בתוך העוגה הגבוהה והמרשימה.

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
תודה רבה, עשינו לפי המתכון ויצא פצצה. ההפתעה היתה מושלמת לכלת היום הולדת וגם לאחים ולאחיות שצפו במתח לראות מה מסתתר בתוך העוגה הגבוהה והמרשימה.
איזה כייף שעשית ואיזה יופי שאת משתפת!!!

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
עוגת יומולדת לביתי הנחמדת, מורכבת משתי עוגות עגולות, את התחתונה רוקנתי והשארתי רק טבעת סביב, בחור שנוצר מילאתי את כל טוב הארץ, ממדפי "הטיב", מתוק מתוק ... ואת כל המתוק הזה כיסיתי בעוגה נוספת שהדבקנו אותה באהבה גדולה לעוגה התחתונה עם דבק של קצפת טעימממה.
מלמעלה ציפוי המכסה את הכל בכל, נשאר רק לחכות לפנים הזורחות של הילדים המופתעים והמרוגשים מההפתעה הנשפכת אליהם .
מצרפת תמונות של העוגה מתמלאת + מכוסה בעוגה מלמעלה +מצופה בקרם + חתוכה ונשפכת.צפה בקובץ המצורף 712707צפה בקובץ המצורף 712709
צפה בקובץ המצורף 712710צפה בקובץ המצורף 712711צפה בקובץ המצורף 712712צפה בקובץ המצורף 712713

מתכונים בהודעה נפרדת בע''ה.

ואו, את לא גומרת להנות מהחיים
עד 120.

אילה מינה

משתמש מקצוען
עשיתי את העוגה לבת השנתיים שלי
ברגע שנחתכה העוגה היא התיישבה לידה ואכלה בשקדנות את כללל הסוכריות
וכל הילדים מסביב ממש התלהבו
אעלה תמונות בהמשך(מחכה שמי שצילם ישלח לי:rolleyes:)

פנסאית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מהמם! זה יתאים גם בעוגות בחושות 9שוטות או רק בטורט?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה