עונה לך ולאחרותיעזור לי אם אעבור קופה לאחר 4 ילדים? נצלתי את כל הסל כבר...
אני הבנתי שאפשר לנצל 3 מהבסיס (278 ש"ח ליום)מישהי יודעת מה המירב שניתן להוציא ממכבי שלי על בית החלמה?
זה רק דרך הסל הריון או שיש החזרים נוספים?
ועל מה ניתן לקבל החזר?
מקבלים 75% מהקבלה על:ועל מה ניתן לקבל החזר?
אם תעברו קופה בתקופה שלאחר הלידה,וואו זה לא ידעתי חתיכת פצצה זרקת פה, רק אם יורשה לי לשאול איזה הגיון יש שמאוחדת לדו' יתנו לי החזר של 1500 ש"ח על דולה ואז שאני יעבור ללאומית אקבל החזר נוסף של 1500 ש"ח על אותה לידה
באמת? במה בדיוק?בגדול ההחזרים במאוחדת על הריון ולידה הם הכי הרבה משאר הקופות
אין דבר כזה לשמור מלידה ללידהאני רואה שאת מתמצאת בעסק
השאלה שלי עם לא ניצלתי את הסל בלידה הנוכחית(ז"א השתמשתי מחוץ לסל בהבראה)
האם הסל ישמר לי ללידה הבאה-האם הסל זה 4 לידות רצופות או שאפשר לנצל את הסל מלידה רביעית(אחרי שנגמרת הזכאות הבסיסית)
הזכויות נשמרות לך, בעצם נקרא שממשיכות.אם אני עוברת עכשיו לקופה אחרת, הזכויות נשמרות לי או שאני שוב צריכה לחכות חצי שנה של המתנה כדי להיות בביטוח המשלים?
תהיי זכאית בלידות הבאותזה אומר שגם ה"חובות"?
שאם עזבתי את הקופה לאחר שניצלתי את כל הסל לידה,
כשאחזור אליה לא אהיה זכאית לכלום?
ניצלתי את כל ה8000 לפני 5 שנים כשיכלו לנצל הכל בלידה אחת.תהיי זכאית בלידות הבאות
(אלא אם ניצלת את כל ה8000 ש"ח בזמנו)
לדוגמא הקורס הכנה ללידה שם אינו על חשבון סל הלידה של ה2000 ש"חבאמת? במה בדיוק?
זה לא נראה לי כך
ספציפית על קלקסן אני יודע שבלאומית זהב משלמים משהו כמו 200 ש"ח לחודש ל-30 זריקות (15 קופסאות) של 80 מ"ג.אני לוקחת קלקסן שעולה לי כמה מאות שקלים כל חודש ולא מוכנים לאשר לי החזר,
או שאת יכולה גם לעבור קופה קצת אחרי הלידה - בהריון + דולה לנצל את ה2000 ש"ח החזרים מקופה X ואחרי המעבר לנצל את ה2000 ש"ח החזרים מקופה Y. אני מכירה כאלו שגם הספיקו לעבור 3 קופות בלידה ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: