מזה וייש ליסט?אם תשכחי נמצא גם בוויש ליסט שלי.
דבורי רנד האלופה!!מי הסופרת?
מזה וייש ליסט?
יאני רשימת החלומות?
תודה!כן
wish list
מושאל מאתרי קניות, בהם יש מקום להכניס ל'וויש ליסט' מוצרים עתידיים שהיינו רוצים לקנות.
הספר הנוכחי התפרסם היכנשהו?דרעזי רוטנשטרייך
(יש לה טור קבוע ב"זרקור", - אם עשרה, למי שמכירה)
בהודעה שנערכה מקודם דובר על פרסום בעיתון. אז פרנצס בסימטה נערך לספר באופן מסיבי מהמסד עד הטפחות בידי אורית ג'ושוע. הבריף שכתבת עדיין נכון אבל המוצר יפה עכשיו הרבה יותראם תשכחי נמצא גם בוויש ליסט שלי.
גם
ב'אם תשכחי' הגיבורה עוברת התעמרות נפשית במקום העבודה.
מבחינתי רק בשביל הנושא, כבר שווה לקרוא.
ופרנצ'ס בסימטה הוא סיפור עליז על רווקה מבוגרת וממורמרת במקצת, ממשפחה חסידית-אדמורית-צפתית. ובעוד כל אחיה ואחיותיה מגדלים בשמחה את ילדיהם בין הסמטאות, היא מחפשת את עצמה בחיים. למעשה, היא לא לגמרי מוצאת, אבל העיקר שלנו יש סיפור.
מטורף. איזה יופי. הופך את הספרים למתנות שוות במיוחדמנצלת את האשכול להחמיא לקפלר ולרנד על עיצוב העטיפות המדהים והייחודי של הספרים החדשים
א"א לפספס
התעליתן על עצמיכן במיוחד
אם אורית היא העורכת, הספר הזה שווה ביותר!פרנצס בסימטה נערך לספר באופן מסיבי מהמסד עד הטפחות בידי אורית ג'ושוע. הבריף שכתבת עדיין נכון אבל המוצר יפה עכשיו הרבה יותר
נראה לי שכן.הספר הנוכחי התפרסם היכנשהו?
מתאים לנוער צעיר?
אפשר פירוט?כחולמים- פומרנץ.
וגם הלוואי שתהיי מיוחד במינו אבל קראתי בעיתון
לא מנסה לשכנע לקנות את הספר שלי. כן חשוב לי לספר שאף ספר שלי לא נשלח לדפוס אחרי 'העתק הדבק' מהעיתון. עבודת העריכה היא מסיבית, ובכוונה תחילה, במטרה לייצר חווית קריאה מיטבית.(את דבורי ורותי קראתי בעיתון)
קראתי בעיתון ובגלל שכל כך אהבתי -קניתי ושומרת לסוכות (עכשיו אני אצטרך לעבוד חזק כדי לא לקרוא קודם )לא מנסה לשכנע לקנות את הספר שלי. כן חשוב לי לספר שאף ספר שלי לא נשלח לדפוס אחרי 'העתק הדבק' מהעיתון. עבודת העריכה היא מסיבית, ובכוונה תחילה, במטרה לייצר חווית קריאה מיטבית.
גם 'הלוואי שתהיי' עבר עריכה והידוק וליטוש ושיוף. יש בו קטעים חדשים שלא הופיעו בעיתון. פסקאות, משפטים, מילים. חוויתי לידה אחרי לידה . הייתי מזמינה אתכן לשחק 'מצא את ההבדלים' אבל כבר כתבתי שאני לא מנסה לשכנע לקנות אותו .
פשוט חושבת עכשיו על לילות לבנים שהוקדשו לעריכה ועל חופש גדול שהיה רחוק מאד מלהיות חופש, מחירים ששילמתי בשמחה כדי שהספר לא רק יאגד את הפרקים שהתפרסמו בעיתון, אלא יקיים את מה שנכתב על הכריכה האחורית: 'אז מה אם התפרסם בעיתון? זכותו לגדול!'
לב של קרח של מיה קינןמה עוד חדש?
לדעתי זה ספר מידי ברמה לגיל 12. יותר לכיוון של 14 ומעלה.לב של קרח של מיה קינן
הוא מעולה לה. לא מדי ברמה. זה המינימום שהיא קוראת. אבל התפרסם בזרקור וכבר קראה.לדעתי זה ספר מידי ברמה לגיל 12. יותר לכיוון של 14 ומעלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: