יהודי-פשוט
משתמש סופר מקצוען
א יש הבדל בין 12 קומות ל20+ואין שום הגיון שציבור פשרני ישלם כל כך הרבה כסף,
ויבוא לגור במקום כזה.
ב יש שאלה מהו ציבור פשרני
א יש הבדל בין 12 קומות ל20+ואין שום הגיון שציבור פשרני ישלם כל כך הרבה כסף,
ויבוא לגור במקום כזה.
כן,ליפשיץ זה ממש מעל צומת בר אילן?
איפה זה קרתא?
של שניהם,של קרתא או ליפשיץ?
זה לא נכון, יש קדימות לבחירה לפי ערך הדירה כמו שכתבו מעלי ולכן דירה בקומה אחרונה תקבל קדימות אחרונהמי שהיה גר בקומה ראשונה בוחר בקומה ראשונה.
שניה בשניה ושלישית בשלישית וכו'.
כך שאין מה לדאוג לאלו שבדיוק אחרי שיפוץ.
מה הקשר בין קומות אחרונות לשיפוץ?
ומה עם אלו ששיפצו בקומת קרקע?
זה לא מדויק בכלל.זה לא נכון, יש קדימות לבחירה לפי ערך הדירה כמו שכתבו מעלי ולכן דירה בקומה אחרונה תקבל קדימות אחרונה
ודייר שיש לו את 2 הסיבות במצטבר, כלומר קומה אחרונה + שיפוץ - יוצא בהפסדים ולכן אם לא חשובה לו דירה גדולה יעדיף להישאר בתנאי הנוחות של השיפוצים שהשקיע לפי טעמו ונוחותו
ולכן דירה בקומה אחרונה תקבל קדימות אחרונה
זה לא מדויק בכלל.
תלוי כמה קומות בונים, תלוי מה המפרט, תלוי עוד מליון דברים.
יש שטחים שעומדים להרים 30 קומות, ודווקא הקומות הגבוהות נחשבות יותר - בשל הנוף והאוויר. במקרים כאלו, היזם לא יתן לבעלי הדירות את הדירות הגבוהות, ויציע להם בקומות נמוכות יותר.
יכול להיות שבמקום 2 דיירים בקומה - יהיו 4, והיזם כן יסכים להוריד את הקומות הגבוהות יותר למטה.
בקיצור - זה לא מוסכמה קבועה
לא באתי לשכנעזה לא תמיד נכון, קומה אחרונה זה חסרון רק כשאין מעלית אבל כשיש מעלית זה רק מעלה לציבור חילוני
יש הרבה הסכמים שראיתי שהיזם מתחייב לתת לכל דייר קומה אחת מעל מה שיש לו עכשיו
תבינו, בציבור הכללי במגדל חדש עם מעלית כל קומה נוספת עולה ושווה יותר כסף
לעומת החרדים שקומה נמוכה שווה יותר.
תתקשרו לכל פרוייקט בארץ באזור חילוני ותשאלו כמה עולה דירה במגדל חדיש בקומה 2 וכמה עולה דירה בקומה 10
אתם תופתעו מהפער במחיר.... וקומה 20-30 בכלל המחיר קופץ עוד
אתה רק תרויחיש לי דירה בקומת גג ויש התכנות לאישורי בנייה על הגג
אני יפסיד מפינוי בינוי?
אם ההיתכנות היא מעשית ורציניתיש לי דירה בקומת גג ויש התכנות לאישורי בנייה על הגג
אני יפסיד מפינוי בינוי?
בלי לבנות אני לא אקבל על האפשרות?אם תצליח, יכול להיות ששווה לבנות בסיסי ממש, כי אח"כ תקבל את השטח בדירה אמיתית.
אחוזים מסוימיםבלי לבנות אני לא אקבל על האפשרות?
הכל תלוי במה שתסכם עם היזםבלי לבנות אני לא אקבל על האפשרות?
יש מוסכמה קבועה.זה לא מדויק בכלל.
תלוי כמה קומות בונים, תלוי מה המפרט, תלוי עוד מליון דברים.
יש שטחים שעומדים להרים 30 קומות, ודווקא הקומות הגבוהות נחשבות יותר - בשל הנוף והאוויר. במקרים כאלו, היזם לא יתן לבעלי הדירות את הדירות הגבוהות, ויציע להם בקומות נמוכות יותר.
יכול להיות שבמקום 2 דיירים בקומה - יהיו 4, והיזם כן יסכים להוריד את הקומות הגבוהות יותר למטה.
בקיצור - זה לא מוסכמה קבועה
ברור, אבל זה לא תלוי רק בגובה הקומה. וכמו שציין גם @sznיש מוסכמה קבועה.
הם עובדים לפי שיטת נקודות
שמאי נותן לכל דירה כמות נקודות מסוימת, דירה שהדירוג שלה בסולם הנקודות הכי גבוה תבחר ראשונה.
, יש אזורים שהקומות הגבוהות שוות יותר מהקומות הנמוכות, והיזם מבטיח לתת לבעל הדירה קומה גבוהה יותר (יודעת שבפינוי בינוי באזור לא חרדי, שעומדים לקום בנינים של 30 קומות, היזם הבטיח לדיירים דירה בין קומה 10 ל-20. מי שרוצה יותר נמוך - סבבה. אבל מבחנתו - הוא לא יתן את 10 הקומות האחרונות, אבל גם לא ישאיר להם את הנמוכות)זה לא תמיד נכון, קומה אחרונה זה חסרון רק כשאין מעלית אבל כשיש מעלית זה רק מעלה לציבור חילוני
יש הרבה הסכמים שראיתי שהיזם מתחייב לתת לכל דייר קומה אחת מעל מה שיש לו עכשיו
תבינו, בציבור הכללי במגדל חדש עם מעלית כל קומה נוספת עולה ושווה יותר כסף
לעומת החרדים שקומה נמוכה שווה יותר.
תתקשרו לכל פרוייקט בארץ באזור חילוני ותשאלו כמה עולה דירה במגדל חדיש בקומה 2 וכמה עולה דירה בקומה 10
אתם תופתעו מהפער במחיר.... וקומה 20-30 בכלל המחיר קופץ עוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: