מרקים איזה מרק יש היום? פטריות! קרמי!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מרק קרמי
לא יאמינו לכם שהוא לא חלבי.
הטעם שלו מעודן ממש בזכות מעט אגוז המוסקט שיש בו.
כל כף- עונג.
אבל באמת.

ומה שאני הכי אוהבת במרק הזה-
15 דקות והוא מוכן!!!!
IMG_6302_800x600 (1).jpg


לסיר 3 ליטר:
2 בצל קצוץ
3 קופסאות שמורי פטריות [המרה לפטריות טריות בסוף המתכון]
מלח
פלפל שחור
4 כפות אבקת מרק פטריות
מעט שמן לטיגון
אגוז מוסקט טחון לפי הטעם- אני שמתי שליש כפית
מים רותחים לכיסוי + עוד 3-4 ס"מ

להגשה:
פטריות טריות מסוגים שונים, נבטים סיניים


בסיר שמים שמן ומטגנין בצל לשקיפות. מוסיפים פטריות ומטגנים כדקה. מוסיפים תיבול ומים רותחים. מבשלים 13-15 דקות. טוחנים במוט למרק חלק.
זהו.

בהגשה שמים בקערה מרק ומקשטים בפטריות טריות ונבטים סיניים

הכי קל שבעולם


אם ממירים לפטריות חיות צריך 3 סלסלאות. אפשר לערב מינים. מטגנים עם הבצל יותר זמן עד לריכוך וממשיכים לפי ההוראות הנ"ל


ומי שבכל זאת רוצה מוקרם ממש וחלבי-
לקראת סוף הבישול- 2 דקות אחרונות מוסיפים שמנת לבישול בטעם פטריות. או שמנת לבישול רגילה
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
ברגעים אלו שלחתי את הבת שלי לקנות לי את הרכיבים
מקווה שיש במכולת אגוז מוסקט
 

מירי קרפט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
וואו, זה נראה מדהים.
ממה הסמיכות והמרקם? מהפטריות הטחונות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

ספירלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נראה מדהים!
אני אוהבת מאד את המרק פטריות וגריסים שלך
לטעמי הוא המרק המושלם..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  20  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה