מרק קרמי
לא יאמינו לכם שהוא לא חלבי.
הטעם שלו מעודן ממש בזכות מעט אגוז המוסקט שיש בו.
כל כף- עונג.
אבל באמת.
ומה שאני הכי אוהבת במרק הזה-
15 דקות והוא מוכן!!!!
לסיר 3 ליטר:
2 בצל קצוץ
3 קופסאות שמורי פטריות [המרה לפטריות טריות בסוף המתכון]
מלח
פלפל שחור
4 כפות אבקת מרק פטריות
מעט שמן לטיגון
אגוז מוסקט טחון לפי הטעם- אני שמתי שליש כפית
מים רותחים לכיסוי + עוד 3-4 ס"מ
להגשה:
פטריות טריות מסוגים שונים, נבטים סיניים
בסיר שמים שמן ומטגנין בצל לשקיפות. מוסיפים פטריות ומטגנים כדקה. מוסיפים תיבול ומים רותחים. מבשלים 13-15 דקות. טוחנים במוט למרק חלק.
זהו.
בהגשה שמים בקערה מרק ומקשטים בפטריות טריות ונבטים סיניים
הכי קל שבעולם
אם ממירים לפטריות חיות צריך 3 סלסלאות. אפשר לערב מינים. מטגנים עם הבצל יותר זמן עד לריכוך וממשיכים לפי ההוראות הנ"ל
ומי שבכל זאת רוצה מוקרם ממש וחלבי-
לקראת סוף הבישול- 2 דקות אחרונות מוסיפים שמנת לבישול בטעם פטריות. או שמנת לבישול רגילה
לא יאמינו לכם שהוא לא חלבי.
הטעם שלו מעודן ממש בזכות מעט אגוז המוסקט שיש בו.
כל כף- עונג.
אבל באמת.
ומה שאני הכי אוהבת במרק הזה-
15 דקות והוא מוכן!!!!
לסיר 3 ליטר:
2 בצל קצוץ
3 קופסאות שמורי פטריות [המרה לפטריות טריות בסוף המתכון]
מלח
פלפל שחור
4 כפות אבקת מרק פטריות
מעט שמן לטיגון
אגוז מוסקט טחון לפי הטעם- אני שמתי שליש כפית
מים רותחים לכיסוי + עוד 3-4 ס"מ
להגשה:
פטריות טריות מסוגים שונים, נבטים סיניים
בסיר שמים שמן ומטגנין בצל לשקיפות. מוסיפים פטריות ומטגנים כדקה. מוסיפים תיבול ומים רותחים. מבשלים 13-15 דקות. טוחנים במוט למרק חלק.
זהו.
בהגשה שמים בקערה מרק ומקשטים בפטריות טריות ונבטים סיניים
הכי קל שבעולם
אם ממירים לפטריות חיות צריך 3 סלסלאות. אפשר לערב מינים. מטגנים עם הבצל יותר זמן עד לריכוך וממשיכים לפי ההוראות הנ"ל
ומי שבכל זאת רוצה מוקרם ממש וחלבי-
לקראת סוף הבישול- 2 דקות אחרונות מוסיפים שמנת לבישול בטעם פטריות. או שמנת לבישול רגילה