חוץ מקנווד ובוש יש עוד שתי חברות חזקות בתחום - מורפי ריצ'ארדס וקיצ'נדאייד.
לפני כמה חודשים אמא שלי החליטה סוף סוף לקנות מיקסר אחרי שכל השנים היא לשה ביד ומקציפה במיקסר ידני, בעל החנות המליץ לה על מורפי ריצ'ארדס וסיפר שלאשתו היה קנווד כל השנים וכשהוא התקלקל לה ונשלח לתיקון - הוא הביא "לבינתיים" מיקרסר של מורפי ריצ'ארדס והיא כבר לא רוצה את הקנווד (היא אומרת שהוא הרבה יותר חזק
.
אמא שלי קנתה ומאוד מרוצה והיא לשה כמויות של בצק מידי שבוע.
היא קנתה את הדגם הזה:
מיקסר מורפי ריצ'ארדס דגם 48955
מיקסר מקצועי עם גוף מתכת יצוק מנוע רב עוצמה 0.8 כ"ס , 10 מהירויות + פולס, קערת נירוסטה גדולה 4.6 ליטר עם ידיות. בסיס רחב ויציב למניעת תזוזה. אביזרים נשלפים לניקוי קל ונוח.
עלה לה 2000 שקל אבל ידוע לי שאפשר להשיג יותר בזול.
מצד שני ידוע ששפים וטבחים מקצועיים משתמשים במכשירים של קיצ'נאייד וזה יכול להעיד על כך שהם יותר מקצועיים ומחזיקים מעמד.
בכל מקרה - כדאי לברר על כל החברות ולא להיות נעולים על חברה מסוימת.
בהצלחה!