מניסיון שלי
גידלתי בתור ילד
אפרוחים.תרנגולות.אוגרים.יונים.קיפוד.תוכים.וארנבות
הכאב לב של ילד שבע"ח נפצע או מת הוא עצום.
ילד מתחבר לבע"ח בצורה שלא תאומן
אני זוכר את עצמי מסתובב שבור ימים אחרי שבע"ח מת או נפגע
לכן חשוב מאוד!
לקחת את זה בחשבון לפני הקניה
ואם בכול אופן מחליטים לקנות
ללמוד את הבע"ח היטב
להיסתכל בפורומים ובאתרים
ולהבין טוב את הצרכים והדרישות של כל בע"ח
מנסיון! הידע על צרכיו והרגליו של הב"ח מונע את רוב העוגמות נפש
ותזכרו לשמוח שיש לכם ילד עם נפש רגישה ומכילה
כי זה התכונוות שדוחפים את הילד לרצות בע"ח
בברכה
ובהצלחה
אליהו
אני מבינה את הטראומה אבל את מבינה שזה מקרה חריג... ברוב השכונות אין כלבים אולי חתולים וחלק מהאחריות של המבוגרים הקונים זה לחשוב על כלוב מתאים לסביבה
אפילו תוכים שמעתי על שכנים שיש להם חצר בקרקע והם תולים אותם מהתקרה אחרת החתולים....
ילד שרוצה חיה לא יעזור שום דבר אחר... ככה זה מהנסיון שלי
מכיוון שאם קורה משהו לחיה (מן הסתם שיקרה במוקדם או במאוחר)
מזלה של ביתך או מזלך שלך?תולעי משי
פשוט חילקה להם תולעי משי! למזלה של ביתי היא שכחה להביא קופסה והתולעת נשארה אחר כבוד בגן.
אני חושבת שצב היא בין חיות הבית היחידות שיכולות לשרוד בכל מצב (חוץ מכלב וחתול) וגם היא חיה כזאת שקטה וצנועה ומסתפקת במועט. כך שאם כבר.. אז באמת צב..האמת שצב הוא באמת הכי פחות מלכלך והכי פחות מזיק, השאלה היא האם הילדים שלך יתמידו בטיפול בו או שבסופו של דבר את תצטרכי לטפל בו ולדאוג לו.
הטיפול בו גם תורם גם מבחינה אקולוגית כי מביאים לו את כל הקליפות לאכול
כל מילה, מי שניסה - יבין!!היה לנו צב, וכשהילדים שכחו לטפל בו, נאלצתי לפרוש עליו חסות, וזה לא היה מעוגן בחוזה. אז מסרנו אותו לפתיה הבאה.
היו לנו תוכונים. הם לכלכו ככה את שלושת המטרים ברדיוס שסביבם, שמסרנו גם אותם.
היתה לנו ארנבת. היא גדלה בקצב מבעית. למרות שהיא התגוררה במרפסת, הבית הריח כמו רפת. מסרנו גם אותה לאימוץ.
מסקנה: חיות המחמד היחידות שבני אדם עירוניים מסוגלים לגדל הם תינוקות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: