אם עדיין רלוונטי...
לחם תלושתי פחות נדוש מפיצות ולחמניות שום וטעים מאד. בצק של לחמניות. מחלקים ל 3-4 ומרדדים. מורחים תערובת של שמן שום ותבלינים (אפשר גם בצל חי טחון). חותכים לריבועים ועורמים בתבנית אינגליש (לאורך התבנית-כמו ספרים על מדף). לא צריך להיות מדויק. אפשר לשדרג עם גבנ"צ. למרוח מהתיבול גם מלמעלה לפני ואחרי האפיה.
לחם תלושתי פחות נדוש מפיצות ולחמניות שום וטעים מאד. בצק של לחמניות. מחלקים ל 3-4 ומרדדים. מורחים תערובת של שמן שום ותבלינים (אפשר גם בצל חי טחון). חותכים לריבועים ועורמים בתבנית אינגליש (לאורך התבנית-כמו ספרים על מדף). לא צריך להיות מדויק. אפשר לשדרג עם גבנ"צ. למרוח מהתיבול גם מלמעלה לפני ואחרי האפיה.