נכון!יש עכשיו הצגה נוספת, היא כנראה מתכוונת אליה
יש עכשיו הצגה נוספת.אולי למישהו יש הסבר ברור איך נכנסים להצגה???
נכון!יש עכשיו הצגה נוספת, היא כנראה מתכוונת אליה
באותה דרך שבה נרשמתם,נכון!
יש עכשיו הצגה נוספת.אולי למישהו יש הסבר ברור איך נכנסים להצגה???
גם אם יזכירו זה לא יעזור - בפעם הבאה הם גם ירצו לראות הראשונים...חייבת לערוך,
תזכירו לי את ההודעה הזאת בהצגה הבאה, הם בטח ישכחו וישמחו לרענן את הזכרון
זה בדיוק הענין לכן כתבתי...גם אם יזכירו זה לא יעזור - בפעם הבאה הם גם ירצו לראות הראשונים...
למה לא בדקתם לפני שקניתם? הם כתבו שאם יש לכם סינון על המחשב תבדקו אם הקישורים נפתחים לכם (הם שמו שם 2 קישורים)לכל המאוכזבים שלא הצליחו לצפות בגלל הסינון של נטפרי, אולי אתם יודעים איך לפחות אנחנו יכולים להציל את הכסף שהוצאנו, ולקבל בחזרה?
תתנסו לכתוב להם במייל שלא הצלחתם ואולי תקבלו את הDVD או צפיה חינם בשידור החוזרלכל המאוכזבים שלא הצליחו לצפות בגלל הסינון של נטפרי, אולי אתם יודעים איך לפחות אנחנו יכולים להציל את הכסף שהוצאנו, ולקבל בחזרה?
לאיזה מייל שלחתם??למה לא בדקתם לפני שקניתם? הם כתבו שאם יש לכם סינון על המחשב תבדקו אם הקישורים נפתחים לכם (הם שמו שם 2 קישורים)
אני קניתי כי ראיתי שנפתח לי, אבל אחרי שקניתי ראיתי שהם הוסיפו עוד קישור והוא לא נפתח, וכמה שניסיתי לדבר עם אתרוג, לא הלך. שלחתי להם מייל וביקשתי לבטל והם החזירו לי את הכסף.
אני לא יודעת אם עכשיו יסכימו אחרי שההצגה כבר התקיימה... תנסו.
לאיזה מייל שלחתם??
כי נרשמנו ובסוף זה לא נפתח לנו ,
הייתי רוצה ליצור קשר עם מישהו משם.
תתנסו לכתוב להם במייל שלא הצלחתם ואולי תקבלו את הDVD או צפיה חינם בשידור החוזר
yiddishplays שטרודל גימייל נקודה קום
חסום בנטפרי - אפשר לקבל קישור פתוח ?כל מי שחשב להעתיק את ההצגה, או כל הצגה אחרת- בבקשה לצפות בלייב הזה ולהפנים.לייב.mp4
drive.google.com
זה פתוח?חסום בנטפרי - אפשר לקבל קישור פתוח ?
כל מי שחשב להעתיק את ההצגה, או כל הצגה אחרת- בבקשה לצפות בלייב הזה ולהפנים.לייב.mp4
drive.google.com
https://www.jumbomail.me /he/Downloads.aspx?sid=4A513245386E4B2B525358464B3342347436653838673D3Dגם חסום
אפשר תרגום למה שהוא אומר שם?כל מי שחשב להעתיק את ההצגה, או כל הצגה אחרת- בבקשה לצפות בלייב הזה ולהפנים.לייב.mp4
drive.google.com
איזה כתבה?אני מבינה שכל מי שכאן
הוא ממעריצי האונטערן
אז ממליצה לכם לקרוא את הכתבה שעשו עליהם
בבקהילה החג
שווה קריאה!
כתבה נחמדה, לא מעבר.איזה כתבה?
מה דיברו עליהם שם?
אין לי את העיתון הזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: