בחפץ לב אני מחברת, גם ככה אני לא מסתכלת כי לא כ"כ מעניין אותי זה הילדים שמכורים...אז בבקשה חברו אותנו, סגולה לזרימה.
איך אתם מחוברים?זורם
את באתרוג נכון?איך אתם מחוברים?
איזה ספק?
אכן לפני שפתחתי את האשכול ביקשתי את רשות אחת המנהלות.אין לפתוח אשכולות על ההצגות האלו בפרוג
עריכה: בעקבות פניה של אחד הניקים החשובים בפורום אנו מאפשרים את האשכול הזה לרגל הסגר ושמחת החג.
חג שמח לכולכם
מצטרפתאשמח לדעת מה ההבדל בין אשכולות הצגות אלו לאשכולות על הסרטים של טלי אברהמי וכו'
אהבתי.בעקבות פניה של אחד הניקים החשובים בפורום
אנחנו עם אתרוג, רואים רבע דקה ועוצר לחצי דקה לפחותיש מישהו עם סינון שעובד לו ?
כנ"ל.אנחנו עם אתרוג, רואים רבע דקה ועוצר לחצי דקה לפחות
מאכזב מאוד!
שילמנו יקר! הרבה יותר מקניית סרט שנשאר אצלנו, ולא מצליחים בכלל לעקוב אחרי העלילה, כי בזמן שזה מטעין ההצגה מתקדמת
דווקא נהניתי מהגישה והכנות, שמוכנים לשמוע דעה נוספת ולא מתבצרים בעמדת כח!! כל הכבוד לכם...אהבתי.
גם לכאן זה הגיע...
'אחד הניקים החשובים'.....
זה שטעלע!
זה נכון לגמרידווקא נהניתי מהגישה והכנות, שמוכנים לשמוע דעה נוספת ולא מתבצרים בעמדת כח!! כל הכבוד לכם...
איזה פרצי צחוק?כנ"ל.
ובכ"ז אני שומעת פרצי צחוק מכיוון המסך...
אוקיי צודקת, חצאי פרצי צחוקאיזה פרצי צחוק?
הילדים התאכזבו והלכו לישון
לא כתוב עליו כלום?אחרי שנרשמנו ועברנו את כל השלבים (מקוה.....)
הגענו למסך שחור.
מישהו יודע מה זה אומר????
זה נגמר....אחרי שנרשמנו ועברנו את כל השלבים (מקוה.....)
הגענו למסך שחור.
מישהו יודע מה זה אומר????
יש עכשיו הצגה נוספת, היא כנראה מתכוונת אליהזה נגמר....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: