אם חמש מאות מ"ל, כדאי לקחת רק עם כפפה נקייה, כדי שלא יהיו חידקים.עוד קרם לחות שמומלץ לטיפול שוטף-
אקווה קרם מומלץ לבקש 500 מל עם מרשם יוצא עלות של 18 שח...
אם חמש מאות מ"ל, כדאי לקחת רק עם כפפה נקייה, כדי שלא יהיו חידקים.עוד קרם לחות שמומלץ לטיפול שוטף-
אקווה קרם מומלץ לבקש 500 מל עם מרשם יוצא עלות של 18 שח...
אני יודעת שלא כדאי בכח, ולכן אני שואלת .זה באמת מאד שורף, ואני בשום אופן לא משתמשת בו לילדים בגלל זה.
הייתי מחליפה לקרם לא שורף.
אנחנו כרגע לבן שלי עם ערבוב של שני בפנטנים (בפנטן בייבי ובפנטן פלוס) כי זה ההרכב היחיד שלא שורף לו (ברוך ה').
מאד מאד כדאי לא להגיע למצב שבו מורחים בכוח
עכיו היא בת שנתיים וחצי ויש לכם יותר כוח ממנה, אבל היא תגדל...
ובסופו של דבר רק הרצון שלה יקבע אם יהיה שת"פ או לא יהי שת"פ. אז כדאי שיהיה
אקווה פחות ממליצה.אני יודעת שלא כדאי בכח, ולכן אני שואלת .
אני כ"כ מנסה בעדינות ולשאול אותה אם כדאי שנשים וכו' אבל היא ממש מתנגדת .
לכן אני פה
כדי לשמוע אם יש תחליפים ומה הם..
ממש תודה!
מחר בעז"ה אלך לפארם ונקנה בפנטן ואקווה
אוקי..אקווה פחות ממליצה.
זה המלצה שלמדתי מד"ר הררי (לערבב את הבפנטן בייבי עם הבפנטן פלוס) וברוך ה' זה עובד.אוקי..
אז ממש בפנטן משחות ?
מענין חשבתי שזה רק לפצעים עם חתכים רציניים
הבנתי .זה המלצה שלמדתי מד"ר הררי (לערבב את הבפנטן בייבי עם הבפנטן פלוס) וברוך ה' זה עובד.
יש לבפנטן גם קרם לחות לשימוש יומיומי, בפנטן סנסידיילי, אבל ילדים אומרים שגם זה שורף להם.
מבחינתי, שלא ישרוף זה הדבר הכי חשוב.
אוי מסכנה זה שורף באמת !! לא שמים ליפיקאר על גוף מגורה . רק על גוף חלק כדי לשמר@גלבוע , מה את אומרת על ילדה בת שנתיים וחצי עם אטופיק.
ב"ה קרם לחות של ליפיקאר עוזר לה אפילו בלי משחה. אם אנחנו מקפידים פעמיים ביום ממש רואים הטבה ב"ה.
אממה - שהיא ממש מתנגדת. היא בוכה שזה כואב לה . ואני לא יודעת מה לעשות. אנחנו מורחים לה קצת בח וזה ממש כואב לי עליה. מצד שני - זה עוזר ממש !
מה היית עושה ?
אכן אנחנו כבר לא מורחים לה את הליפיקאר . תודה שאמרת בכל זאתאוי מסכנה זה שורף באמת !! לא שמים ליפיקאר על גוף מגורה . רק על גוף חלק כדי לשמר
חזרתי היום עם הבת שלי משוויץ ב"ה ווואוו (מי שיש לו אפשרות שיעוף על זה )
היא סבלה מאד
יש קרם לחות מעולה שעשויה עם שמן זית נעימה למריחה לא שורפת בכלל .
כל מי שמורח אותה אומר שהוא מרגיש בנ"א אחר .
זה החברה שלה
יש 2 סוגים למשחה הזאת עם שמן זית ובלי . בלי השמן זית ניתן להזמין באמזון היא פחות רכה מהשמן זית אבל עושה את הפעולה מעולה.
בעז"ה אעלה קישור לטובת כולם .
מצו"ב הקישור זה הללא שמן זית עושה גם את העבודה מעולהאכן אנחנו כבר לא מורחים לה את הליפיקאר . תודה שאמרת בכל זאת
מחכה לקישור
אלוקום אל תפסיקו בפעם אחת אלא בשלבים בהתחלה למרוח 3 פעמים ביום אחרי שעובר להתחיל פעמים ביום אחרי שבוע לרדת לפעם אחת אחכ ליום כן יום לא וכן על זה הדרך . אחרת זה חוזר מיד והרבה יותר גרוע !אנחנו משתמשים באופן קבוע במשחת סטקוויס אחרי האלוקום, ושיש החמרה חוזרים לשבוע אלוקום
סטקוויס אינו קרם לחות אלא משחה טיפולית שלא מכילה סטרואידים ועושה פלאות [מה שקרם לחות בדר"כ לא מצליח לעשות במקרים קשים].אלוקום אל תפסיקו בפעם אחת אלא בשלבים בהתחלה למרוח 3 פעמים ביום אחרי שעובר להתחיל פעמים ביום אחרי שבוע לרדת לפעם אחת אחכ ליום כן יום לא וכן על זה הדרך . אחרת זה חוזר מיד והרבה יותר גרוע !
וכדי לך מאד את הקרם לחות שהמלצתי בלי השוואה לסקוויס שקשה למריחה ולא נעים בכלל .
אתר יקר תמיד עדיף לחפש באמזון אם יש ביותר זול .רואה שאפשר לקנות דרך IHERB
התחלתי לחפש את הקרם שהמלצת עליו, ואשמח למעט יותר הכוונה כדי שנחפש את המוצר המדויק שעוזראוי מסכנה זה שורף באמת !! לא שמים ליפיקאר על גוף מגורה . רק על גוף חלק כדי לשמר
חזרתי היום עם הבת שלי משוויץ ב"ה ווואוו (מי שיש לו אפשרות שיעוף על זה )
היא סבלה מאד
יש קרם לחות מעולה שעשויה עם שמן זית נעימה למריחה לא שורפת בכלל .
כל מי שמורח אותה אומר שהוא מרגיש בנ"א אחר .
זה החברה שלה
צפה בקובץ המצורף 1366464
יש 2 סוגים למשחה הזאת עם שמן זית ובלי . בלי השמן זית ניתן להזמין באמזון היא פחות רכה מהשמן זית אבל עושה את הפעולה מעולה.
בעז"ה אעלה קישור לטובת כולם .
תסתכלי כמה הודעות למעלה צרפתי קישור .התחלתי לחפש את הקרם שהמלצת עליו, ואשמח למעט יותר הכוונה כדי שנחפש את המוצר המדויק שעוזר
מדובר בקרם פנים /ידיים / גוף?
תודהתסתכלי כמה הודעות למעלה צרפתי קישור .
מדובר עם קרם גוף ופנים
הקרם לחות עושה את עבודתו, וסטקוויס עושה את עבודתו...אלוקום אל תפסיקו בפעם אחת אלא בשלבים בהתחלה למרוח 3 פעמים ביום אחרי שעובר להתחיל פעמים ביום אחרי שבוע לרדת לפעם אחת אחכ ליום כן יום לא וכן על זה הדרך . אחרת זה חוזר מיד והרבה יותר גרוע !
וכדי לך מאד את הקרם לחות שהמלצתי בלי השוואה לסקוויס שקשה למריחה ולא נעים בכלל .
זהו שלא ממשסטקוויס עושה את עבודתו...
כל אחד ונסיונו.זהו שלא ממש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: