אני ממש לא מבינה בזה. הסטקוויס מחליש את ההגנה של העור מחיידקים?הבנתי שאת הסטקוויס הוא נתן לאטופיק ולא לאמפטיגו, אני רק תוהה אם כשיש אמפטיגו זה הזמן להתחיל טיפול במשחה שמחלישה את ההגנה של העור מחיידקים.
מה זה נקרא?
כך זה מטפל באטופיק?
אני ממש לא מבינה בזה. הסטקוויס מחליש את ההגנה של העור מחיידקים?הבנתי שאת הסטקוויס הוא נתן לאטופיק ולא לאמפטיגו, אני רק תוהה אם כשיש אמפטיגו זה הזמן להתחיל טיפול במשחה שמחלישה את ההגנה של העור מחיידקים.
כן, הבעיה של אטופיק באופן כללי זה פעילות יתר של מערכת החיסון (דלקת סוג 2, כמו ש @מ.מ.א.א. כתב/ה איפשהו במעלה האשכול הזה).אני ממש לא מבינה בזה. הסטקוויס מחליש את ההגנה של העור מחיידקים?
מה זה נקרא?
כך זה מטפל באטופיק?
כן, הבעיה של אטופיק באופן כללי זה פעילות יתר של מערכת החיסון (דלקת סוג 2, כמו ש @מ.מ.א.א. כתב/ה איפשהו במעלה האשכול הזה).
בגדול, הדרך הכי ותיקה לטפל בדלקות בגוף זה סטרואידים, וזה מה שעושות כל המשחות ה'רגילות' (אלוקום וכולי). הבעיה שזה טיפול זמני בלבד, הבעיה לא באמת נפתרת.
אז הדרך השניה זה להרגיע את מערכת החיסון שלא תעבוד כל כך קשה, ואם המערכת תנוח גם הדלקת תנוח. זה מה שעושות המשחות אלידל ופרוטופיק. הבעיה היא כשמחלישים את מערכת החיסון אז העור גם יותר פגיע לחיידקים, וירוסים ופטריות. לכן המשיכו לחקור את המנגנון של הדלקת באטופיק והמציאו את סטקוויס. היא לא מנטרלת את כל תאי החיסון אלא ספציפית רק את השניים שאחראים על דלקת סוג 2, כלומר על אטופיק.
אם אחזת ראש איתי עד כאן:
סטקוויס לא מאד מחלישה את מערכת החיסון העורית אבל קצת כן בכל זאת.
לעור אטופי שאין לו בעיות נוספות היא מאד מומלצת (אם היא עובדת).
לעור שבדיוק מתמודד עם חיידק עקשני - לא יודעת, אני שמה סימן שאלה
מה היא שונה מכל רופא עור אחר כמו עכשיו לדוג הייתי אצל דר' קלפהולץיש רופאת עור בהדסה בשם מולכו ורד פסח
שהיא אלופה בתחום ועלות ביקור אצלה ממש זול 120 ש"ח!!!
בגדול, שלב ראשון זה תמיד משחות סטרואידים, וכל רופא מתחיל משם.מה היא שונה מכל רופא עור אחר כמו עכשיו לדוג הייתי אצל דר' קלפהולץ
חשוב לי ממש לדעת האם שווה לי לקבוע תור אצל מולכו גם או לא
השאלה היא האם הרופאי עור 'שמתי לב שכולם אומרים אותו הדבר משחות וכו'
האם גם אצל מולכו זה משחות וכו
אשמח מאד לתשובה
לאחרונה פרסמו שהתחילו להביא אותו לארץ.קראתי את כל האשכול בשקיקה
יש לי תינוק אטופי
ננסה ליישם...
ועוד עצה קטנה ממני
יש קרם לחות מעולה!!!
טבעי לגמרי
נקרא aveeno
עזר גם לתינוק וגם לי
אבל צריך ממש להתמיד, למרוח כל יום אחרי המקלחת
וזה עוזר במצב בינוי וקל, במצב קשה לא עוזר
(אפשר למרוח סטרואידים עד שנרגע ואז לעעבור לקרם לחות))
בעקרון יש להשיג רק בחו"ל
אני הזמנתי ב iherb
אם יש מישהו שמענין אותו אחפש קישור
הערה כללית על אטופיק:אבל צריך ממש להתמיד, למרוח כל יום אחרי המקלחת
וזה עוזר במצב בינוי וקל, במצב קשה לא עוזר
(אפשר למרוח סטרואידים עד שנרגע ואז לעעבור לקרם לחות))
איפה אפשר להשיג את המשחה הזולאחרונה פרסמו שהתחילו להביא אותו לארץ.
אפילו מישהו פתח על זה אשכול, אולי מישהו יימצא וילנקק
ב iherb, ממש קל להזמיןאיפה אפשר להשיג את המשחה הזו
תודה זאת המשחה מארצות הברית החדשהב iherb, ממש קל להזמין
מגיע עד הבית, מחיר טוב.
שמתי לך קישוראשמח לקבל קישור
זה קרם לחות איכותי ומיטיב.שמתי לך קישור
אין לי מושג אם התכוונת לזה
זה קרם לחות טבעי, לא משחה תראי בהודעות הקודמות מה שכתתי
הוא אכן מכיל גם שיבולת שועל.טבעי זה אומר מבוסס שיבולת שועל וכאלה
כתוב באתר מה המרכיבים
אצלי זה ממש היטיב
אבל זה הדבר הראשון הטבעי שניסיתי אז לא מכירה את השמות האחרים שהזכרת כאן
זה באמת מאד שורף, ואני בשום אופן לא משתמשת בו לילדים בגלל זה.@גלבוע , מה את אומרת על ילדה בת שנתיים וחצי עם אטופיק.
ב"ה קרם לחות של ליפיקאר עוזר לה אפילו בלי משחה. אם אנחנו מקפידים פעמיים ביום ממש רואים הטבה ב"ה.
אממה - שהיא ממש מתנגדת. היא בוכה שזה כואב לה . ואני לא יודעת מה לעשות. אנחנו מורחים לה קצת בח וזה ממש כואב לי עליה. מצד שני - זה עוזר ממש !
מה היית עושה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: