אלא אם מדובר באופק חדש, ואז ההשתלמויות משוקללות בצורה אחרתכל גמול יעלה את השכר ב1.2% למשרה מלאה
אלא אם מדובר באופק חדש, ואז ההשתלמויות משוקללות בצורה אחרתכל גמול יעלה את השכר ב1.2% למשרה מלאה
נכוןאלא אם מדובר באופק חדש, ואז ההשתלמויות משוקללות בצורה אחרת
אני מתחילה לעבוד על סדרת מאמרים שתעשה סדר בכל הנושא של שכר עובדי הוראה. כמובן, גם את הנושא הזה אכניס לשם בע"ה.@טילון @אלי365 אולי תוכלו בבקשה לנסח פוסט קצר ומקצועי שמסביר את הענין למי שלא קראה את כל ההתכתבויות בפרוג שנוכל להעביר במיילים לתועלת המורות שרצות להוציא את מיטב כספם על כלום
ואגב בימי עיון למנהלות של החינוך העצמאי שהיה השבוע אמרו שמנסים לעשות נוסחה שהמעבר לאופק יהיה בבחירה אישית של כל מורה שתחליט אם היא מעונינת
תודה רבה רבה.אני מתחילה לעבוד על סדרת מאמרים שתעשה סדר בכל הנושא של שכר עובדי הוראה. כמובן, גם את הנושא הזה אכניס לשם בע"ה.
אני חושבת שכן כדאי להתחיל בצורה מסודרת מהעולם הישן, וההבדלים בינו ובין אופק חדש. את עוז לתמורה אפשר באמת לדחות לאח"כ.תודה רבה רבה.
ואם אפשר לבקש לתת זכות קדימה לשאלה הכי חשובה שכעת על הפרק, וזה מה המורות של העולם הישן צריכות לעשות בשלב הזה...
הגשה לבגרות מוסיפה גמול של 2% למשכורת, לא הרבה יותר מגמול אחד, וודאי לא יותר מתואר.@טילון לפי מה שראיתי במחשבון בגרות מוסיפה הרבה יותר מגמולים ואפי' יותר מתואר זה נכון?
אולי בכלל צריך ללכת על הכיוון הזה ולא כל הזמן לרדוף אחרי גמולים ותואר...
כןשאלה של בורה בעניינים הללו:
תואר אקוויוילטי נחשב?
מי שבטוחה שהיא תעבור לתיכון למה לאמי שתעבור בעתיד לתיכון- עוז לתמורה
יחכו לה הגמולים- עושר השמור לבעליו- שם זה רלוונטי מאד
וכאןאצלי אגב, כן הכניסו את ההשלמה למינימום. מטרת הסקר היתה לבדוק אם זו טעות אצלי, או משהו שיטתי. או שההבדל הוא מי מבצע את ההמרה- משה"ח או בעלות
לא חישבתי נכון...של מקרה בודד, או יותר מזה?
(בינתיים בדקתי שני מקרים, ואכן חישבו בהם. אבני רוצה להגיע לכמות גדולה יותר של מקרים כדי להעלות את הוודאות)
זה מופיע כחלק כללי מהגמולים@טילון
מצטטת מהמאמר שלך
כפל תואר
מורה שיש לה גם תעודת הוראה וגם תואר- מקבלת גמול בשם כפל תואר , ששווה ל8.75 גמולים. רלוונטי לעולם הישן ולעוז לתמורה.
יש לי תעודת הוראה ותואר ואני לא רואה שכתוב לי
איפה זה מופיע בתלוש באיזה שורה?
זה מופיע כחלק כללי מהגמולים
אם יש לך 16 גמולים את תראי תשלום לפי 24.75 גמולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: