אחת ולתמיד- לעשות גמולים? לא לעשות? מכניסים אותנו לאופק חדש ואין לי מושג!

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מי שתעבור בעתיד לתיכון- עוז לתמורה
יחכו לה הגמולים- עושר השמור לבעליו- שם זה רלוונטי מאד

מה שאני

משתמש מקצוען
@טילון @אלי365 אולי תוכלו בבקשה לנסח פוסט קצר ומקצועי שמסביר את הענין למי שלא קראה את כל ההתכתבויות בפרוג שנוכל להעביר במיילים לתועלת המורות שרצות להוציא את מיטב כספם על כלום

ואגב בימי עיון למנהלות של החינוך העצמאי שהיה השבוע אמרו שמנסים לעשות נוסחה שהמעבר לאופק יהיה בבחירה אישית של כל מורה שתחליט אם היא מעונינת

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
@טילון @אלי365 אולי תוכלו בבקשה לנסח פוסט קצר ומקצועי שמסביר את הענין למי שלא קראה את כל ההתכתבויות בפרוג שנוכל להעביר במיילים לתועלת המורות שרצות להוציא את מיטב כספם על כלום

ואגב בימי עיון למנהלות של החינוך העצמאי שהיה השבוע אמרו שמנסים לעשות נוסחה שהמעבר לאופק יהיה בבחירה אישית של כל מורה שתחליט אם היא מעונינת
אני מתחילה לעבוד על סדרת מאמרים שתעשה סדר בכל הנושא של שכר עובדי הוראה. כמובן, גם את הנושא הזה אכניס לשם בע"ה.

KOSMOS

משתמש פעיל
אני מתחילה לעבוד על סדרת מאמרים שתעשה סדר בכל הנושא של שכר עובדי הוראה. כמובן, גם את הנושא הזה אכניס לשם בע"ה.
תודה רבה רבה.

ואם אפשר לבקש לתת זכות קדימה לשאלה הכי חשובה שכעת על הפרק, וזה מה המורות של העולם הישן צריכות לעשות בשלב הזה...

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
תודה רבה רבה.

ואם אפשר לבקש לתת זכות קדימה לשאלה הכי חשובה שכעת על הפרק, וזה מה המורות של העולם הישן צריכות לעשות בשלב הזה...
אני חושבת שכן כדאי להתחיל בצורה מסודרת מהעולם הישן, וההבדלים בינו ובין אופק חדש. את עוז לתמורה אפשר באמת לדחות לאח"כ.
בכל מקרה- החלק הראשון כבר עלה

בעל שם טוב

משתמש רשום
@טילון לפי מה שראיתי במחשבון בגרות מוסיפה הרבה יותר מגמולים ואפי' יותר מתואר זה נכון?
אולי בכלל צריך ללכת על הכיוון הזה ולא כל הזמן לרדוף אחרי גמולים ותואר...

nar

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
שאלה של בורה בעניינים הללו:
תואר אקוויוילטי נחשב?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
@טילון לפי מה שראיתי במחשבון בגרות מוסיפה הרבה יותר מגמולים ואפי' יותר מתואר זה נכון?
אולי בכלל צריך ללכת על הכיוון הזה ולא כל הזמן לרדוף אחרי גמולים ותואר...
הגשה לבגרות מוסיפה גמול של 2% למשכורת, לא הרבה יותר מגמול אחד, וודאי לא יותר מתואר.
מה שכן משמעותי בהגשה לבגרות זה שעות הכנה לבגרות- משלמים למורים כאילו הם עובדים יותר שעות פרונטליות, וזה משמעותי מאד, אני רק לא מבינה את ראית את זה במחשבון (זה נכנס ישר לאחוזי המשרה)

בעל שם טוב

משתמש רשום

קבצים מצורפים

• תוספת לבחינות בגרות.jpg
    תוספת לבחינות בגרות.jpg
    KB 162.2 · צפיות: 61

KOSMOS

משתמש פעיל
מי שתעבור בעתיד לתיכון- עוז לתמורה
יחכו לה הגמולים- עושר השמור לבעליו- שם זה רלוונטי מאד
מי שבטוחה שהיא תעבור לתיכון למה לא
אבל מי שאולי תעבור לתיכון, לא נראה לי רלוונטי לשפוך עכשיו הרב כסף בשביל אולי

KOSMOS

משתמש פעיל
אגב שימו לב ששכר המינימום עומד לעלות באפריל בעוד 100 ש"ח, אז גם ההשלמה למינימום תעלה ב100 ש"ח.
(ויש מצב שבגלל האינפלציה יקדימו את ההעלאה הבאה ויעלו עוד 300 שקל? אבל זה אין לי מושג)

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
חוזרת לנושא האשכול המקורי-
אשמח מאד עם כל מי שנכנסה לאופק חדש כשכבר היה וותק, ויכולה למלא את השאלון-
חשוב להקפיד למלא פרטים מלאים, כולל תאריך כניסה לאופק, כי יש לזה משמעות.

בינתיים אין לי מספיק נתונים, ואין לי תשובה לשאלה שעליה אני מנסה לענות.

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
שימו לב- חלק ב עלה.
עם תשובה לשאלה שבשבילה פתחתי את האשכול!
מתברר שכאן
אצלי אגב, כן הכניסו את ההשלמה למינימום. מטרת הסקר היתה לבדוק אם זו טעות אצלי, או משהו שיטתי. או שההבדל הוא מי מבצע את ההמרה- משה"ח או בעלות
וכאן
של מקרה בודד, או יותר מזה?
(בינתיים בדקתי שני מקרים, ואכן חישבו בהם. אבני רוצה להגיע לכמות גדולה יותר של מקרים כדי להעלות את הוודאות)
לא חישבתי נכון...

לתשובה הזאת הגעתי עם מדגם של 3 המרות בלבד (היו יותר תשובות, אבל לא כולן היו רלוונטיות לשאלה, נניח של מורות שכבר לא היה להן מינימום. הן כן עזרו לי לוודא שאני מחשבת נכון).
בעיני זה לא מדגם מייצג מספיק, ולכן עדיין אשמח לתשובות על הסקר.

ושאלה נוספת, לצורך אחד המאמרים הבאים בסדרה, מורות ז-ח בבתי ספר יסודיים של החינוך העצמאי- איך מחשבים לכן את בסיס המשרה? משרה מלאה זה 24 שעות אצלכן או 30 כמו המורות של א-ו?

שוקולד טעמי

משתמש חדש
@טילון
מצטטת מהמאמר שלך

כפל תואר​

מורה שיש לה גם תעודת הוראה וגם תואר- מקבלת גמול בשם כפל תואר , ששווה ל8.75 גמולים. רלוונטי לעולם הישן ולעוז לתמורה.
יש לי תעודת הוראה ותואר ואני לא רואה שכתוב לי
איפה זה מופיע בתלוש באיזה שורה?

תמרהלה

משתמש פעיל
@טילון
מצטטת מהמאמר שלך

כפל תואר​

מורה שיש לה גם תעודת הוראה וגם תואר- מקבלת גמול בשם כפל תואר , ששווה ל8.75 גמולים. רלוונטי לעולם הישן ולעוז לתמורה.
יש לי תעודת הוראה ותואר ואני לא רואה שכתוב לי
איפה זה מופיע בתלוש באיזה שורה?
זה מופיע כחלק כללי מהגמולים
אם יש לך 16 גמולים את תראי תשלום לפי 24.75 גמולים

ד.ס

משתמש חדש
אשמח להבין יותר
אני גננת ובתלוש לא ראיתי שום שורה של השלמת מינימום
יש עניין לעשות גמולים?
אם יש לי תואר והוא לא מופיע לי בתלוש זה יזיק לי במעבר לאופק
ואם גם הוותק לא מעודכן נכון זה בעייתי?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה