תוך כמה זמן?הBA נחוץ בכל מקרה, מכיון שיש התחייבות להשלימו עם הכניסה לאופק חדש .
תוך כמה זמן?הBA נחוץ בכל מקרה, מכיון שיש התחייבות להשלימו עם הכניסה לאופק חדש .
כמדומני 4 שנים.תוך כמה זמן?
גמולים שנעשים עד הכניסה לאופק, יכולים להשפיע על הדרגה הראשונית אם יש להם השפעה על השכר הקובע לקביעת הדרגה.האם הכוונה שאין תועלת לענין הדרגה באופק אבל בהמשך זה כן יהיה משמעותי כמו בעולם ישן שלאחר כך וכך שנות וותק שמסתיים ההשלמת מינימום כן יש משמעות לגמולים שהרי גם באופק יש מושג גמולים שמעלה מדרגה לדרגה או שבכלל אין משמעות לכל הגמולים שעשו לאחר מעבר לאופק וכל מי שעשה גמולים שילם על כלום...
כלומר שבאמת אם עוברים בחינוך העצמאי לאופק חדש כל מי ששילם על גמולים אכן הפסיד כסף ללא כל רווח בעתיד זה נשמע דבר מחריד שחובה לפרסם אותו כי כיום הסמינרים משווקים שכאילו דוקא עכשיו יותר חשוב לעשות גמולים...אחרי קביעת הדרגה הראשונית צריך לעשות השתלמויות כדי להתקדם בדרגות של אופק חדש, אין צורך ביותר מ60 שעות לשנה
ההישתלמויות זה רק אחרי שכבר נכנסתי לאופקגמולים שנעשים עד הכניסה לאופק, יכולים להשפיע על הדרגה הראשונית אם יש להם השפעה על השכר הקובע לקביעת הדרגה.
אחרי קביעת הדרגה הראשונית צריך לעשות השתלמויות כדי להתקדם בדרגות של אופק חדש, אין צורך ביותר מ60 שעות לשנה
את באופק כרגע?ההישתלמויות זה רק אחרי שכבר נכנסתי לאופק
כלומר אם אני מורה בחינו''ע יש לי מה לעשות כבר עכשיו את ההישתלמויות .? או שלא ?
אני חושבת לכתוב כמה מאמרים שיעשו סדר.נראה לי בקצב הזה שאת צריכה לעשות קורס בענין
בהחלט.אני חושבת לכתוב כמה מאמרים שיעשו סדר.
יש ביקוש?
מה זה נקרא מידע מבוסס?אם זה מידע מבוסס ולא מהשערות וסברות ודימויים מרפורמות אחרות כי זה נשמע קצת כמו חוזרי מנכ"ל שהחוקים ידועים ונקבעים רק ליודעי חן..
קראת את כל האשכול מהתחלה? אם כן מה השאלה ואם לא למה השאלה...אשמח לדעת האם שווה לי לעשות גמולים לפני כניסה לאופק חדש?
יש לי כרגע תואר+5 גמולים
הבנתי שאני יכולה לעשות עש 3 גמולים השנה.
אשמח להכוונה בענין.
תודה רבה!
נשמח מאד לקבל מידע מובן ומסודר.מה זה נקרא מידע מבוסס?
את המידע שיש לי אני לוקחת ממסמכים רשמיים של משרד החינוך, ומנסיון שלי ושל חברות זה עובד...
זה לא שיש לי מישהו במערכת שמגלה לי סודות מבפנים
אשמח מאד מאד....תודה מראש!אני חושבת לכתוב כמה מאמרים שיעשו סדר.
יש ביקוש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: