נכון ........אין מה להפסיד מלהכניס פרטים
נכון ........אין מה להפסיד מלהכניס פרטים
0533115970דבורה הופמן- אברר מספר
עם איזה סגנון היא מתעסקת .... ?!גרליץ - שדכנית
054-4111314
נראה לי כלל חסידי, ישראלי יותר לדעתי...סגנון סמינר הישן. (יכול להיות שעם עוד)עם איזה סגנון היא מתעסקת .... ?!
המצוקה מתחילה הרבה הרבה קודם...בציבור החסידי הרוב מתחתן בגיל צעיר מאוד, רובו ככולו מתנהל דרך ההורים, נדיר מאוד שמגיעים לגיל קצת מבוגר, ואם כבר מגיעים לגיל כזה אז אין כמעט מי שמסכים לשמוע על חסידי כי יש להם סטיגמה..... להיות בשידוכים בגיל מבוגר במגזר החסידי זה אתגר לא פשוט
היא מעולהגרליץ - שדכנית
054-4111314
מה המטרה של הארגון, שידוכים רגילים?יש קבוצה של שדכנים שפתחו אירגון בשם מזל-טוב המייל שלהם זה
4137904@ גמייל וכו'
דבורה הופמן- אברר מספר
יש לכם ניסיון אתה?0533115970
אני מבינה מדבריך שמטרת האשכול הוא שדכנים מקצועיים עבור בחורים מבוגרים?(כדאי לא להיכנס לדיוני השקפה כדי לשמור על אורך חייו של האשכול החשוב.)
הצורך הוא בעיקר לבחורים יותר מבוגרים, הצעירים סומכים יותר על ההורים,
פחות רוצים משהו מסוים, ויש להם גם שוק גדול יותר.
המבוגרים יותר צרכים את השדכנים ה'מקצועיים'.
תודה לכל מי שמביא שמות וחוות דעת (חשוב ביותר) !
א. אתה קשור לפותח האשכול? אולי כדאי להבין ממנו למה התכוון לפני שאנחנו מחליטים לבדמבוגרים אני מתכוון 23 ומעלה(אולי אפי' 22).
וכן, אני חושב שגילאים יותר צעירים לא ממש צריכים את האשכול הזה,
אשמח לדעת אם אני טועה.
מה אתם מתכוונים ל'פלח הזה'? ועל איזה שדכנים התכוונתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: