תפני אלי בבקשה לפרטי ונמשיך 0527625374a שטרודל גימיילטוב ,
אשמח אם תיתן עוד מידע , ונראה , אולי יהיה לי , או למישהו אחר , רעיון ( לבחורה או שדכנ/ית ) .....
תפני אלי בבקשה לפרטי ונמשיך 0527625374a שטרודל גימיילטוב ,
אשמח אם תיתן עוד מידע , ונראה , אולי יהיה לי , או למישהו אחר , רעיון ( לבחורה או שדכנ/ית ) .....
מעדיפה , לא דרך מאגרים ואתרים .....יש את ארגון באשערט ויש שמה יותר מ170 שדכנים
052-7187932
האם מישהו מכיר שדכן/ית שעוסקים בשידוכים בארה"ב ? עבור בחור ישראלי שמתגורר שם ואינו מתאים לחוצניקיות.
זה קבוצה ענקית בוואצפ שהשדכנים עובדים שמה כל הזמןמעדיפה , לא דרך מאגרים ואתרים .....
תודה בכל זאת ..... ,
אז איך כן ?סליחה ,
אבל , אני פשוט מעדיפה לא דרך ה - Mail ......
שתי שאלות:זה קבוצה ענקית בוואצפ שהשדכנים עובדים שמה כל הזמן
בעלי נמצא בקבוצה וכל הזמן יש שמה שידוכים שיוצאים לפועל, יש שמה שיתוף פעולה מיוחד בין שדכנים, יש להם גם משרד בביתר ובבני ברק
זה דבר מדהים שמישהו בא לעזור לכולנו ברעיון מקורי, מדהים, ותודה.שלום ,
נשמח שתעזרו לנו , ולרבים כמונו -
שמחכים לרגע , בו יחצו את הים ...... ,
ותנדבו לנו שמות , ומספרים , של שדכנים ושדכניות - לציבור החסידי .... ,
( אם יש לכם מידע , על שדכנים ושדכניות , שמתעסקים רק ב : חסידויות , או ישיבות מסוימות , וכן רק בחוצניקים , וכ"ו ..... - זה גם יעזור לרבים מאיתנו .... )
אין מילים .....
שאלה טובה ......אז איך כן ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: