באמת מעניין, איך עובדים על קמפיין אחד 10 אנשים, כשזה לא משרד פרסום עם היררכיה ברורה.ווידוי: היום פגשתי את החוברת והצצתי פנימה, וראיתי שבאמת חתומים עליה רבים וטובים.
אבל כל המבט שלי וההתיחסות אליה כבר היה ממקום של בוז...
באמת במשרדי פרסום גדולים יש יותר מ- 10 איש שעובדים יחד על תיק מסויים, ובהחלט יש שם היררכיה ברורה.מי אמר לך שאין היררכיה ברורה?
אולי במקרה כן יש?...
ואגב, עבדו כאן בקמפיין הרבה יותר מ-10....
אני מביא הודעה שקיבלתי באישי מתוככי הקמפיין:
הנה התשובה!אני לא מהתחום לא מבין בקמפיינים
נהניתי מאוד מהגימיק
הילדים הביאו הביתה את החוברת
הרבה זמן לא היה חוברת אצלי בבית ממכירה סינית
ונראה לי חוברת מעוצבת בטוב טעם
הכל ברור ונקי
הצעות מפתות מאוד
נראה לי חבורה רצינית שעשו עבודה טובה
לא ראיתי בזה שום בעיה
כל הנידון כאן הוא האם הם מוכרים כאן משהו, או שזה סתם ריקוד על העצבים של האנשים שמאבדים שפיות כל זמן שיש מכירה סינית כזאת או אחרת.
קולע בול!האסטרטגיה לע"ד מאד ברורה ושימו לב שהיא חזרה על עצמה בכל הוירואציות השונות, בכל אופן בחלק הראשון של הקמפיין,
הבעיה: אנשים לא מעלים הביתה ולא מתעניינים בחומרים פרסומיים מפלייאר פשוט ועד קטלוג מכירה סינית, כיצד גורמים להם להתעניין ולעלות הביתה את החוברת?
הפתרון: להפוך את הקטלוג לחתן המרכזי, ולא לנסות בכלל למכור משהו, לא מאה ולא אלף לא קאדי ולא לאק.
כנלע"ד.
לי זה הזכיר את בחירות 2009 כשאהוד ברק עוד היה רלוונטי, הוא ניסה אז להתרומם בבחירות ע"י כרזות בנוסח: לא סחבק, מנהיג. לא כריזמטי, מנהיג. וכו.להפוך התנגדות ליתרון, זו אמנות.
(סגנון 'כשתגדל תבין' של שוקולד ספלנדיד)
אפשר להעלות בעוד דרך? ג'מבו מייל וכד'?קצת תזוזה מהמכירות הסיניות.. סורי.
הועלה היום באא"ר, מתאים יותר לכאן.
יש חגיגה ביש חסד - קובי רץ ברשת
חזק!
מה הבעיה להוריד מכאן?אפשר להעלות בעוד דרך? ג'מבו מייל וכד'?
אפשר להעלות בעוד דרך? ג'מבו מייל וכד'?
יש חגיגה ביש חסד - קובי רץ ברשת
חזק!
בעיה אצלי במחשב. לא יודעת, לא מוריד קבצים גדולים, ודוקא מפרוג. לכי תעברי שורה-שורה בקוד כדי לראות איפה הבאגמה הבעיה להוריד מכאן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: