משהו איבד את הבלמים.
.
נערך לאחרונה ב:
משהו איבד את הבלמים.
.
המודעה הזו נעימה לך?המודעה הזו לדעתי לא באה לייאש- אלא להעיר! להעיר אנשים שיבינו מה זוגות עוברים!
את לא צריכה להתנצל! כמו שאני לא צריכה להתנצל בפני אף אחד מהזוגות שזכו שאני ב"ה זכיתי!
פרסום הוא כוח, כוח ליצור פה עולם טוב יותר! עולם שרואה קצת מעבר למטר וחצי שנמצא סביב האדם.
יש זוגות שצריכים את העזרה הזאת, וצריכים להיות שם בשבילם.
ואם אלמנט זעזע מישהו, זה נגע והזיז לו! אז אני שמחה!
יש כאלה שיזדעזו יצקצקו בלשונם וימשיכו הלאה, ויש כאלה שיפתחו את הלב והכיס ויתרמו- עבורם הכל נעשה.
המודעה הזו נעימה לך?
האמת, עוד אחד כתב לי באישי שהמודעה הזו מעוררת מודעות.
מצד שני, הרבה אחרים בסטטוס זהה אמרו שהמודעה הזו כאבה להם וחשפה אותם במקום רגיש מידי.
אני לא בונה פה סקר, אני כן חושבת שאם מודעה גורמת כאב לאחת מחברותיי שאין לי מושג ב"ה מה היא עוברת, היא לא שווה את ההתעוררות שלי.
ולמען האמת,
הויזואל הזה לא מכה לי בבטן בכלל. הוא קריאטיבי ועושה לי וואו בגלל הפרובוקציה, אבל מעבר לזה ממש לא עושה לחשוב ולהרהר. אין בו טיפת רגש, לדעתי.
אבל גם אם כן, וגם אם יש אנשים שעוברים משהו ורוצים שאחרים ירגישו אותם, לדעתי אסור לפגוע בכל אותם אחרים שלא רוצים את זה.
אל תשכחי שבין המצפים לילדים, אלה שמסתובבים בין שותפים רופאים ומשלמים הון תועפות, יש כאלה שלא מתחשק להם להציג מקלונים קבל עם ועולם.
והשאלה אם הקווים האלה לא ייפגשו לעולם, פוגשת אותם במקום כאוב מידי.
בכל מקרה, בוני עולם מעולם לא דברו בשפה כה בוטה. לי עצוב שעם פעילות הפייסבוק הם נאלצו לרדת לרמה הזו.
גב' ויינריך זה שעברת את זה ככה זה לא מתיר לך לדבר בשם כל אלו שלא עוברים את זה כמוך.
וזה שיש כאלו שמרכלים ומתנהגים לא כשורה בקהל לא מתיר לפרסומאים להוציא פרסומת לא מוסרית.
פשע אחד לא מצדיק פשע אחר.
ואני אפילו לא מתכוונת להתנצל על אף אחד מאוצר מתנת חינם שאלוקים שלח לי.
ולא חוזרת בי מעמדתי שהפרסום הזה הוא שפל ואות קלון לעולם הפרסום..
(שלא לדבר מבחינה פרסומית שככל שפרסום אגרסיבי יותר הוא רק מקהה את הרגש)
נשאר לי רק לאחל לך שלא תביני לעולם את הפרסום הזה..
כל מילה מיותרת בערב כיפור
אין לנו טענה לגבי הצלחת הקמפיין.הצלחה נמדדת בתוצאות. יהיה מעניין לשמוע מהם אם זה עבד או לא.
בקיצור, הבעייתיות פה היא רק שהמבקר של המודיע קיבל את הפרסומת של ידיעות...
יאללה תמשיכו הלאה וגמר חתימה טובה
הי לאה אני שולי שמנהלת את משרד הדיגיטל וכן, עומדת בגאון מאחורי המודעה הזאת
לא נוהגת לרוב להגיב הרבה בפרוג אבל הייתי חייבת
אני לא יודעת מי את, וכמה ילדים יש לך.
אבל כמו שכתבתי בפייסבוק שלי. אני עושה את הקמפיין של בוני עולם כי נעזרתי בהם כל כך הרבה בשנה האחרונה בימים ולילות. בזמן שעברתי ניתוח כולם שם השאירו טלפונים דלוקים בשבת (עפ הוראת רב) כדי להיות זמינים לשאלות
למה לא עשיתי מודעה עם ילדים חמודים??
כי אי פעם המודעה עם ילדים חמודים הזיזה לך משו בלב??
אצלך זה סצנה אנטימית בשרותים של לבדוק הריון.
אבל אישה שמחכה זה אחרי אין סוף זריקות שורפות אחרי לקום פעם ביומיים ב6 בבוקר כדי לעבור בדיקה ב 7 בבוקר בקופת חולים.
זה אחרי ערמות של דמעות ותקוות וחלומות
והי! תשובה שלילית!!!
פעם הבנת את זה?
פעם הבנת את היאוש המטורף של לראות פס אחד חודש ועוד חודש?
אחרי שהזרקת, והקאת, והיית חלשה משאיבה, וכל כך קווית שהפעם ההחזרה תעבוד?
אז לא. את ראית ילדים חמודים. בדיוק כמו בפרסומות של הבגדים. והמשכת הלאה. וזה מה שקרה לבוני עולם עד עכשיו.
המשכתם הלאה! כמו עוד פרסומת לבגדים!!
ואנחנו? אנחנו בכלל עוד לא חשבנו על ילדים! אנחנו רק קוונו לבטא חיובית שאחרי יומיים תכפיל את עצמה!
עזבי בטא. אנחנו קוונו שיהיה זקיק. את מבינה את זה?
ולכן עשיתי אותה. רציתי קצת לעורר אותכם לכמות של היאוש הזה כל חודש מחדש.
לכמות של הכספים שהמתמודדים משלמים.
כל העולם מלא בילדים חמודים, זה מה שאת רואה בטח בקידישיק גם.
זה לא יגרום לך לעצור.
אז בואי. מצפה ממך להבין שהמקל לא בא להראות בדיקה בשרותים, אלא להראות לך את היאוש הכואב הזה כל חודש מחדש.
את הפחד המטורף הזה של לשבת מול רופא ולקבל נתונים.
את הפחד. אם אין פעם נראה 14 יום אחרי ההחזרה 2 פסים .
ואני ממש שמחה וגאה מהשיח פה, קצת הזיז אנשים, מעולה.
זה לא שאני עושה דברים עצובים, זה לפעמים שהחיים עצובים וכאבים. וקצת רציתי להעביר את זה. טיפה.
אתם לא תבינו. אני גם לא אבין אישה שעוברת את זה 8 שנים, לא יכולה לדמיין אותי עוברת את זה עוד חודש אחד.
אבל קצת. קצת טעימה שתזיז אנשים מהשאננות. ונראה לי הצלחתי.
לאגב. אנחנו עובדים עם למעלה מ 45 עמותות בינהם עזר מציון, הצלה. זקא. ועוד גדולות מאוד. מסתבר שיש להם סיבה לעבוד איתנו
איזה אמצעים?אין לנו טענה לגבי הצלחת הקמפיין.
כלומר, גם אם הוא הצליח מאוד, הוא עדיין לא רגיש, וזו הטענה.
האם מטרה (כלומר - הצלחה) מקדשת את כל האמצעים?
הגבתי לך בהמשךאם יצירת הזעזוע וגיוס הכסף נעשה ע"י פגיעה באחרים.
זה מצדיק? המטרה מכשירה את האמצעים?
שלא לדבר על כל אלו שרואים יותר מידי פעמים את שני הקווים האלו נפגשים, ולא. עדיין אין להם ילד.
אני חושבת שלא צריך לדבר ע"כ שלא כל תשובה חיובית היא בוגבו באופק.
הויזואל הזה עם הקופי השנון הוא חודרני. חודרנות היא תמיד אלימה ופוגענית.
אפשר לרגש ולזעזע בדרכים אחרות.
חודרניות פחות.
אני חושבת שהדיון הגיע למיצוי.הגבתי לך בהמשך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: