תיק במשטרה יכול לסבך את החייםואם כן, שיפתחו להם תיק, לא נורא.
השאלה אם להפיל את זה עליהם ככתם לתמיד בגלל קלות ראש של רגע..
מבלי להקל ראש בחומרת המעשים כמובן!
לפעמים יש שיקולים רחבים יותר
תיק במשטרה יכול לסבך את החייםואם כן, שיפתחו להם תיק, לא נורא.
זה בדיוק כוונתי!ברור שמזמן הקצינו והלכו עם זה רחוק
אבל חשוב לזכור שהן גם תיקנו כמה עוולות היסטוריות
וכל מהפיכה בהיסטוריה הולכת רחוק לצד אחד
עד שנרגעים ומתאפסים
מה הבעיה בתוכן?@משקיפה מהצד העיוות כאן, הוא לא הסמנטיקה, אלא התוכן.
זה באמת לא בסדר.אבל כשבחור צעיר רואה אישה מתקרבת לבניין עם שקיות מהמכולת והוא רץ קודם כדי לתפוס את המעלית.....
(לא, הוא לא גר יותר גבוה מהאישה...)
איכשהו די ברור לי שאם אתקשר לכל רב שאני מכירה ואומר לו שאני רואה חבורה של 3 נערים חרדים שמתקיפה אישה בהריון (וגם לא), ולא עוזר לדבר איתם בשפה יפה, רק מגביר את ההתעללות.תיק במשטרה יכול לסבך את החיים
השאלה אם להפיל את זה עליהם ככתם לתמיד בגלל קלות ראש של רגע..
מבלי להקל ראש בחומרת המעשים כמובן!
לפעמים יש שיקולים רחבים יותר
תודה על השאלה.מה הבעיה בתוכן?
העובדה שנשים מוגבלות בטרמפים?
העובדה שנשים בהריון צריכות לשבת?
העובדה שאישה אחרי לידה חלשה יותר?
העובדה שהרבה פעמים אישה הולכת עם עגלה/ ילד/ ילדה ולא יכולה לדחוף בדרך לאוטובוס?
ראוי לחנן שתמיד כשרואים אישה קמים מיד, או שזה מעוות, ורק אם היא זקוקה לכך נוותר לה.
הגזמת.איכשהו די ברור לי שאם אתקשר לכל רב שאני מכירה ואומר לו שאני רואה חבורה של 3 נערים חרדים שמתקיפה אישה בהריון (וגם לא), ולא עוזר לדבר איתם בשפה יפה, רק מגביר את ההתעללות.
ברור לי שהוא יגיד לי, מה את מתקשרת אלי, תנתקי ותתקשרי למשטרה.
לא נפתח לך קישורים ; )תמצא את זה היכן שתמצא את המקור למסקנה שלך.
חבל שלא קראת עד הסוף, ציטוט:
מה שכן השכלתי לעשות בעצמי, שמבחינתי 'מהדרין' זה להמתין בצד עד שהנשים עולות (בתנאי שישמרו לי מקום...)
ולא לדחוף את הנשים כי זה 'מהדרין'...
זה שהשכלת בעצמך לא אומר שהסקת המסקנות הראשונית שלך מוטעית.לא נפתח לך קישורים ; )
הקישור מוביל לכאן
את לא היחידה שקראת שלוש שורות, וצועקת...
המושג 'תקיפה' כולל בתוכו מנעד גדול של פעולותאיכשהו די ברור לי שאם אתקשר לכל רב שאני מכירה ואומר לו שאני רואה חבורה של 3 נערים חרדים שמתקיפה אישה בהריון (וגם לא), ולא עוזר לדבר איתם בשפה יפה, רק מגביר את ההתעללות.
ברור לי שהוא יגיד לי, מה את מתקשרת אלי, תנתקי ותתקשרי למשטרה.
חשבתי לא להגיב אבל אם אתה כבר נותן תוויות..לא נפתח לך קישורים ; )
הקישור מוביל לכאן
את לא היחידה שקראת שלוש שורות, וצועקת...
לכן אני אומרת שתתקשר. (במצב שהיא תארה זה לגמרי מתבקש-אלימות פיזית ומילולית)המושג 'תקיפה' כולל בתוכו מנעד גדול של פעולות
מצחקוקים ולחשושים - ועד אלימות פיזית
דרך הפעולה בקצוות ברורה -
השאלה ממתי זה עובר את הגבול ומצריך פניה למשטרה - זה הנושא.
וזה משהו שקשה לתת בו כללים.
על הגבר הצדיק ששמר עיניים ולא ראה אותה? (ציניות מוחלטת)כשהייתי ילד היו מספרים לנו על הילדים הצדיקים שעוזרים לזקנה עם הסלים.
מה מספרים לדור של היום?
אין סיבה לקום לאישה שלא זקוקה לכך.תודה על השאלה.
תשובה. האם
נכתב ע"י שארפער:
ראוי לחנן שתמיד כשרואים אישה קמים מיד, או שזה מעוות, ורק אם היא זקוקה לכך נוותר לה.
אין שום סיבה שדבר שחוזר על עצמו כל שנה בחגים ובחול המועד לא יתגברו ,הם יכולים ללמוד משנה אחת לכל השנים ולצפות מראש כמה אוטובוסים לתגבר,ארועים חד פעמיים והלוויות אז טבעי שיהיה עומס בלתי צפוי ,אבל חגים??זה ככ נכון
אני נמצאת במסוף של עיר חרדית בוקר בוקר כל ימות השנה חוץ מחול המועד.
בבין הזמנים במיוחד שיש אוטובוסים לים המצב שם קטסטרופה.,
כולם מתלוננים כל הזמן על התחבורה, אבל אני שנמצאת שם כל בוקר רואה שהם מתגברים כמויות של אוטובוסים
זה פשוט לא יתכן שציבור שמונה מיליון איש ירצה ליסוע במשך שלושה שבועות או חול המועד בכל רחבי הארץ וכל משפחה עם עשרת ילדיה תרוץ לכל מקום בתחבורה ציבורית ועוד מעיז להתלונן . סורי זה פשוט לא ראלי בכל קנה מידה
כל אחד חושב מהמקום של עצמו ונדף ודוחף והצעקות על הסדרנים ועל הנהגים פשוט מבישים
יש משהו חשוב שצריך להבין אותו- אנחנו ציבור ייחודי עם תנאים יחודיים לא תמיד ניתן לטפל בהכל
ביום שישי של חורף תוך שלוש שעות צריך לשנע אלפי איש לכל רחבי הארץ
בלויות או טישים גם פתאום צריך לתגבר בכמויות אסטרונומיות כי כולם צריכים לצאת ללויה וצריכים לחזור ממנה בידיוק בזמן שהם יחליטו , ואם היה עיכוב למחרת אשכולות נזעמים...
אני בהחלט חושבת שחברה שלקחה על עצמה לעבוד בערים חרדיות צריכה להבין שזה המצב אבל גם אנחנו צריכים להבין שלא תמיד יש פתרונות לכל דבר בכל זמן נתון.
ולמי שלא רוצה ליסוע ולהדחף ולהתעצבן על כולם מציעה פשט לא ליסוע
אנחנו לא יוצאים לבלות בתחבורה ציבורית בבין הזמנים זה כלל אצלינו , לא בימים של בחירות . שושן פורים , לכותל נוסעת ברכבת .
החיים הרבה יורת רגועים תאמינו לי...
ועל זה היה דיון האם ראוי לחנך כך או לא.אין סיבה לקום לאישה שלא זקוקה לכך.
השאלה היא איך ידע הילד/ הבחור הטהור שהאישה זקוקה לשבת?
לכן הציעו פה להורים שרוצים לשמור על טהרת ילדיהם לחנך אותם לקום תמיד לנשים
(אישה שלא צריכה תסרב, זה ברור)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: