להיפך, חשוב מאוד בגיל הזה לפתח את שני הצדדים בשווה ולגרות אותה לתפוס ולהשתמש בשתי הידייםאז אם עכשיו אני רואה שהיא תופסת הכל ביד שמאל אוכל / משחקים
זה לא משמעותי ויכול להשתנות?
מכיוון שלרוב האנשים יד שמאל היא חלשה, ומכאן 2 ידיים שמאליות=2 ידיים חלשות.הביטויים "שתי ידיים שמאליות", "קם על צד שמאל" , "התחיל ברגל שמאל" , מבטאים דברים לא טובים.
אבל השמאליים היו חכמים מספיק בשביל להפוך את הקערה על פיה והצליחו להטמיע את זה שהם מוכשרים יותר
עצם האשכול הזה מראה שיש סטיגמטיות בחברה כלפי שמאליים, כאשר רוב הסטיגמות הן לרעת השמאליים והאבל הוא, שהם מוכשרים ואינטלגטיים.....מכיוון שלרוב האנשים יד שמאל היא חלשה, ומכאן 2 ידיים שמאליות=2 ידיים חלשות.
זה לא בשביל להגיד דברים לא טובים על השמאליים..
את מגישה לההבת שלי בת שנתיים ואני שמה לב שהיא שמאלית
ועכשיו אני מתחילה להבין למה הרבה פעמיים אני מביאה לה כוס והיא נופלת
אני מביאה לה ליד ימין
וצריך להביא לה בשמאל לא?
אמא שלי אמרה לי שבגיל 10 חודשים היא כבר ידעה שאני שמאליתהיד הדומיננטית נקבעת בסביבות גיל 5
כשרואים באיזו יד הילד מעדיף להשתמש בכתיבה, אכילה ופעולות מוטוריות עדינות
מזדהה איתך, זה לא אומר כלום חוץ מזה שהאונה במוח שלהם ימנית ואחראית על דברים אחרים. זה כן אומר שהם טובים דוקא במה שהימניים פחות טובים...לא שמעתי שהשמאליים נחותים, מה שאני כן יודעת ורואה את זה באמת, השמאליים יותר מוכשרים מכל הבחינות.
2 ילדים במשפחה מוזיקלית השמאלי יהיה יותר מוצלח וכדו'
השמאליים מפעילים חלקים יותר מיוחדים במוח
אני כן נתקלתי מהעמדה של נגינה באירועים באנשים שאומרים "אם אין לי את זה אני לא יצליח" או "לשמאליים זה יותר קשה לא?" אגב, ראיתי ש @מ.S בפורום מוזיקה שאל:אני לא מבינה למה את מניחה את ההנחה הזו ואח"כ שוללת אותה,
אני שמאלית ומכירה הרבה שמאליים ומעולם לא שמעתי דבר כזה, אני יודעת לנגן ומכירה עוד שמאליים שיודעים לנגן
והשמאליות לא הייתה נושא במקרה הזה,
כך שאני לא מבינה מה העניין
זה מאוד מובן. לנגן מנגנים ביד ימין ויד שמאל היא של האקורדים. גם אני שמאלית ומנגנת ביד ימין.אני כן נתקלתי מהעמדה של נגינה באירועים באנשים שאומרים "אם אין לי את זה אני לא יצליח" או "לשמאליים זה יותר קשה לא?" אגב, ראיתי ש @מ.S בפורום מוזיקה שאל:
רציתי להתייעץ אתכם על תלמיד שלי שהוא שמאלי, ויד ימין שלו חלשה, ברוך ה' הוא מאד מוזיקלי אבל קשה לו עם זריזות ידיים ודיוק הנגינה ביד ימין. מכירים את הבעיה? מכירים גם פתרון? ומעניין אולי אתם מכירים גם אורגניסטים ידועים שמאליים שהצליחו?
אז גם לי יש אותה וזה באמת יותר קשה אבל עם אימון ותרגול נכון אפשר להגיע רחוק (מנסיון...) ונגינה שאמנם פחות מהירה אבל יותר נכונה ומדויקת משלימה מכיון אחר. וזה גם צריך הרבה יותר סבלנות כדי לקבל התקדמות ולשים במודעות שהוא עושה את מה שאתה לא (כל כך) יכול (תנגן סולו חלק ביד ימין, זה מה שהוא חווה)
בהצלחה!
זה לא ממש נכון, בכלי פריטה לשמאליים הרבה יותר קשה כי צריך להפעיל כח ביד שמאל, ובאמת מורה שאני מכירה הופך לתלמידים השמאליים את הכיוון של הגיטרה והופך את המיתרים...נו באמת!!!! הכל עניין של הרגל. אני שמאלית ואני מסתדרת מעולה עם כלי נגינה, אפילו יותר מהימניים שבמשפחה.
אני שמאלית ומנגנת יפה מאוד על אורן לא נראה לי שיש כשר.שמתי לב שאנשים שמאלים בטוחים שהם לא יוכלו אף פעם לנגן טוב (וכנ"ל לגבי עוד דברים שלא בנויים לשמאליים) כי "אני שמאלי", ואני באופן אישי ראיתי גם על עצמי וגם על אחרים שאפשר ואפשר, ואני חושב שכראי ליידע ולעזור לציבור בעניין.
האם יש עוד שנתקלו/הצליחו - בגלל/דווקא כי הם שמאליים?
הם מסתבכים במספריים רגילות?באמת מענין להתייעץ לגבי המספריים לשמאליים. יש בזה משהו?
יש לי 2 ילדים שמאליים שאני מקפידה לקנות להם מספריים מיוחדות ולא זולות כלל.
זה באמת נצרך או שזה קשקוש? (הכניסה לי את זה לראש איזו גננת...)
ילדה אחת הורגלה רק אליהם והיא אכן מסתבכת עם רגילות.הם מסתבכים במספריים רגילות?
אני שמאלית ולא מצליחה לגזור במספרים הללו,
רק ברגילות. מעולם לא התקשיתי בזה.
רק פותחן שימורים היה מאתגר אותי..
מה אכפת לנסות?אז אולי לא כדאי להרגיל אותו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: