אני עשיתי לפני כשנה+ , ארון לא דומה בכלל, אבל גם נגרות עץ, + צבע בתנור עלה לי 12.... (ונראה לי שהוא היה טיפה יותר גדול ממה שבתמונה....בלי עלות העיצוב והתכנון, ובלי כל האקססוריז [המדהים!]
אני ממש אתפלא לשמוע אם הנגרות נטו [ארון+שולחן+מיטה] עלה פחות מ17-18 אל"ש,
לדעתי--- בקלות מגיע גם ל20-22
[כולל הכל ההימור שלי הוא בערך 26-27 אלף]
שאת אלופה גם בשיווק
לא רק בעיצוב
בדיוק.רייזי הכל נכון וחזק!!!
אבל-
השאלה הזאת נובעת מזה שאנשים לא מתמצאים בכלל בעלויות של עיצוב, ומאד רוצים לבצע כזה דבר, אבל רוצים לבחון את האפשרות האם מתאים להם כרגע להוציא כזה סכום,
כמו שבנ"א רוצה לקנות דירה באיזור מסוים ולא מתמצא במחירים של אותו מקום, השאלה של בירור העלויות זאת שאלה שבאה הרבה לפני השאלה של מה מול מה, ומה אני מקבל בתמורה, אנשים פשוט רוצים לדעת תכלס-האם יש לי אפשרות בכלל או לא?
זה בגדול.
להערכתי הארון עצמו אצל נגר ערבי - ברמה כזו גבוה עלה מינימום 12-10...
אני מנחשת שרק הארון לבד עם הספריה בין 15 ל20 אלף.. מיטה עוד כ3-4 אלף
זה יותר באזור של 35-40 אלף
גם אני חושבת שהנגרות עלתה סביב 35-40
לדעתי הארון באזור 8,000. המיטה 4,000
אני ממש אתפלא לשמוע אם הנגרות נטו [ארון+שולחן+מיטה] עלה פחות מ17-18 אל"ש,
לדעתי--- בקלות מגיע גם ל20-22
[כולל הכל ההימור שלי הוא בערך 26-27 אלף]
צודקת חלקיתאין ספק שהחדר מדהים ביופיו. השילוב של הצבעים הרך וה"נסיכי", המבנה המיוחד של הנגרות עם הנישות והמדפים האינטגרליים משובב עין! ואכן אני חושבת שמי שמחפש כזו רמה של יופי צריך להוציא את המחיר שכתבת,
אבל אם הנושא הוא ניצול של חלל, כפי שהודגש כאן, הרי שניתן לנצל את החלל בצורה מיטבית בפחות מחצי מחיר.
בל"נ אני אעלה בהמשך היום תמונות ותוכנית של חדר שיש לי בערך באותן מידות, עם תכולה דומה לחדר המדובר באשכול.
הזמנתי את הרהיטים בחנות איכותית, עם קצת תוספת מחיר להתאמה אישית קלה. הרהיטים עלו לי כ 11000, הוספתי כסאות מעניינים ועוד אקססוריז מתאימים מאלי אקספרס, בסך כולל שלא עבר את ה 1000 ש"ח. סה"כ פחות מ 12000 לחדר, שלדעת, ולצרכי, מכיל הכל.
לא באה להפחית מעבודתה של רייזי שהיא מדהימה בכל קנה מידה, אלא לעודד את אלו שאין ידם משגת, שאפשר להסתדר גם אם הולכים על רמה פחות...
צודקת לגמריאין ספק שהחדר מדהים ביופיו. השילוב של הצבעים הרך וה"נסיכי", המבנה המיוחד של הנגרות עם הנישות והמדפים האינטגרליים משובב עין! ואכן אני חושבת שמי שמחפש כזו רמה של יופי צריך להוציא את המחיר שכתבת,
אבל אם הנושא הוא ניצול של חלל, כפי שהודגש כאן, הרי שניתן לנצל את החלל בצורה מיטבית בפחות מחצי מחיר.
בל"נ אני אעלה בהמשך היום תמונות ותוכנית של חדר שיש לי בערך באותן מידות, עם תכולה דומה לחדר המדובר באשכול.
הזמנתי את הרהיטים בחנות איכותית, עם קצת תוספת מחיר להתאמה אישית קלה. הרהיטים עלו לי כ 11000, הוספתי כסאות מעניינים ועוד אקססוריז מתאימים מאלי אקספרס, בסך כולל שלא עבר את ה 1000 ש"ח. סה"כ פחות מ 12000 לחדר, שלדעת, ולצרכי, מכיל הכל.
לא באה להפחית מעבודתה של רייזי שהיא מדהימה בכל קנה מידה, אלא לעודד את אלו שאין ידם משגת, שאפשר להסתדר גם אם הולכים על רמה פחות...
מעניין לראות תמונהאני עשיתי לפני כשנה+ , ארון לא דומה בכלל, אבל גם נגרות עץ, + צבע בתנור עלה לי 12.... (ונראה לי שהוא היה טיפה יותר גדול ממה שבתמונה....
מה זה אומר?לא, לא כולל עלות מ"ר במרכז...
רהיטים בלי דירהמה זה אומר?
זה ממש לא חצי מחיר,מעניין לראות תמונה
ולשמוע מי הנגר
כי זה נשמע ממש חצי מחיר
כנראה שהארון אצלך קטן בהרבה,אין ספק שהחדר מדהים ביופיו. השילוב של הצבעים הרך וה"נסיכי", המבנה המיוחד של הנגרות עם הנישות והמדפים האינטגרליים משובב עין! ואכן אני חושבת שמי שמחפש כזו רמה של יופי צריך להוציא את המחיר שכתבת,
תעלי תמונה של החדר שלך...אין ספק שהחדר מדהים ביופיו. השילוב של הצבעים הרך וה"נסיכי", המבנה המיוחד של הנגרות עם הנישות והמדפים האינטגרליים משובב עין! ואכן אני חושבת שמי שמחפש כזו רמה של יופי צריך להוציא את המחיר שכתבת,
איפה קנית את הרהיטים?מצרפת תמונות.
(אח"כ הזמנתי גם 2 כריות נוי ירוקות עם הדפסה של השמות של הבנות באלי אקספרס ב 10 ש"ח כל אחת).
אם יש שאלת אשמח לענות.צפה בקובץ המצורף 1596748צפה בקובץ המצורף 1596749
טוב אז השערה שלי בגלל שריהטתי קצת לאחרונה...צודקת חלקית
הלקוחה שילמה הרבה גם על העיצוב.
והערה שלך אכן נותנת תקווה לאלו שרוצים ניצול מיטבי של החדר
ועדיין לשלם פחות.
אבל גם בלי הגימורים של הצבע בתנור, החריצים וכו'
הנגרות המורכבת הזו לא יכולה להגיע ל-12 א"ש.
תמיד אפשר ללכת לחנות רהיטים ולקנות ארון+מכתביה+מיטות
ולצאת ממש בזול.
אך לא בזאת עסקינן באשכול זה.
התוצאות מבחינת המרחב בחדר שונות לגמרי.
והן מבחינת ריבוי הפונקציות בנגרות (ארגז מצעים/אחסון ילקוטים/נישות למשחקים/ספריה מעל מיטה וכו...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: