אם אני מדבר על מישהו שנרשם בשביל לגור
חוץ מאלעד ובית שמש
מה עוד אפשרות יש
אני מדבר על אברך חסידי
חוץ מאלעד ובית שמש
מה עוד אפשרות יש
אני מדבר על אברך חסידי
2.בהרשמה להגרלה רשום מה המחיר למ"ר.יש עוד דברים דומים לדימונה?
איך בודקים מה המחיר למטר?
אלעד/בית שמש/ירושלים שניים מביניהם.פסגת זאב זה אזור חילוני וחלקו חרדי. זכיה מעולה לדעתי אם זוכים.
לכאו׳ החל מכמיליון ש״ח לדירה קטנה!!!!!!!אבל כמה הרווח?
באיזור הזה עולה למטר יותר מ25000שקל?לכאו׳ החל מכמיליון ש״ח לדירה קטנה!!!!!!!
לא יודעת מה המצב בבית שמש וירושלים אבל באלעד יקח עוד זמן רב כנראה כמה שנים עד שיחלו לבנותאלעד/בית שמש/ירושלים שניים מביניהם.
מה מומלץ?
המחירים בפסגת זאב מרכז היום הם באזור 1.750-1.8 לדירת 3 חדרים.
לכמה מ"ר בערך? והאם זה לדירה חדשה או ישנה?המחירים בפסגת זאב מרכז היום הם באזור 1.750-1.8 לדירת 3 חדרים.
לדירות ישנות במצב טוב. משהו כמו 80 מ"רלכמה מ"ר בערך? והאם זה לדירה חדשה או ישנה?
כלומר 22.5K למ"ר לדירה ישנה.לדירות ישנות במצב טוב. משהו כמו 80 מ"ר
אין בירושלים גם באיזורים רחוקים דירות חדשות מקבלן בפחות מ 28/30 למטרכלומר 22.5K למ"ר לדירה ישנה.
בהגרלות יש דירות ב13.5K למטר ואף ב11.5K.
כלומר הנחה של מינימום 700K לדירות 80 מ"ר, וזאת מבלי לקחת בחשבון את העובדה שהדירה חדשה!!
תכלס כמה למטרדירות ישנות במצב טוב. משהו כמו 80 מ"ר
אתה בן מקום בירושלים?תכלס כמה למטר
תודה רבה
כן למהאתה בן מקום בירושלים?
אני מחפס מקום אם הכי הרבה רווח ואני לא בטוח שזה בירושלים ואם יש עוד מקומות שהרווח הכספי יותר לשמה אני יכנסאז תירשם
סיכוי יפה מאוד
רווח יפה מאוד
למה לא?
תודה2.בהרשמה להגרלה רשום מה המחיר למ"ר.
1. בית שאן דומה לדימונה ואגב כל מי שקנה בהגרלות הקודמות להשקעה הדירות מושכרות במחירים של בין 3000 ל-4000 אש"ח
אתה חייב להבין שחלק גדול מהמשחק זה סיכויי זכיהאני מחפס מקום אם הכי הרבה רווח ואני לא בטוח שזה בירושלים ואם יש עוד מקומות שהרווח הכספי יותר לשמה אני יכנס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: