מגלגלים כמו בלינצעס?ממליצה מאד מאד על טורטיה במילוי כבד עם בצל, לגלגל לטבול בביצה ובפרורי לחם ולטגן - יוצא מעדן!!
הכנתי את זה פעם ראשונה לראש השנה והיה משהו מיוחד, בטוחה שאחזור על זה שוב בסוכות בעז"ה
טורטיות ממלאים ומגלגלים כמו בלינצע'ס?בלת"ק
לאחרונה אני מכינה הרבה, טורטיות במילוי עוף טחון
מטגנת בצל להזהבה, מוסיפה לעוף תבלינים (שמה בעיקר גריל עוף וראס אל חנות- מוסיף קצת ניחוח של מתיקות וקינמון) ומטגנת עם הבצל עד שכל העוף מלבין. מוסיפה רסק עגבניות ( חבילה קטנה לחצי קילו) או רוטב ברביקיו.
מערבבת היטב שלא יהיה פירורי.
ממלאה את הטורטיות, מצפה בביצה ופירורי לחם ואופה 5 דקות.
אם העוף טרי, אני בד"כ מכינה כמות מאד גדולה ומקפיאה לפני האפיה. ככה יש לי לשלוף לשעת הצורך וצריך רק לאפות.
אגב זה פחות מתאים כתוספת בליל שבת? יש קטע שזה יהיה על הפלטה כל הלילה?בשר מבושל באיזו שהיא דרך. (במרק זה מעולה. מרוויחים מרק משובח על הדרך) כשהוא מבושל ורך מפרקים אותו עם שני מזלגות ודרכו סלולה להיכנס ליאפצ'ק.
מניחים בצד, עושים חצי גלגול, מקפלים קצוות שלא ישפך החוצה וממשיכים לגלגל עד הסוף (מומלץ להכיו עיסה של קמח ומים "ולהדביק" את הקצה)מגלגלים כמו בלינצעס?
מעולה, אני חיממתי בקומה שניה והנחתי מעל נייר אפיה לשמור על הלחות (אפשר גם שקית הקפאה)איך זה כשזה מוגש אחרי חימום על הפלטה? עדיין טעים?
סגנון יותר מתאים רק למבוגרים / לאנשים שאוהבים פסטו. (אני לא)בלתק
ממליצה מאוד מאוד על המתכון הזה
הוא שמור אצלינו ליו״ט ושבת של סוכות, ורק בו מכינים את זה
זה אחד הדברים המדהימים!
חגים - אשכול הגיוונים לחגים - מנות ראשונות
@chani2006 בבקשה, בשורות טובות ויציאה מהירה מהבידוד.www.prog.co.il
אפשר גם לטגן למי שרוצה...אפיה בתנור?
ואיך ממלאים טורטיות? כלומר לאיזה צורה ?
אני מחממת בלי נייר כסף מעלאיך זה כשזה מוגש אחרי חימום על הפלטה? עדיין טעים?
דווקא הילדים מתלקקים על זה.סגנון יותר מתאים רק למבוגרים / לאנשים שאוהבים פסטו. (אני לא)
לא?
מישהי?בקשר לטורטיות,
אני לא אוהבת אותן מטוגנות בביצה ופירורי לחם
איך מכינים בלי הציפוי?
(עם כל המילויים הטעימים שהוזכרו)
יש טוסטר בשרי אם רלוונטי
איך מתכון המוס?בר"ה הכנתי כמנת פתיחה מוס סלמון.
קררתי בתבניות סילקון בצורת כדור והגשתי לכל אחד שלושה כדורי סלמון לצד ממרח אבוקדו וסלט חסה צבעוני. (אפשר להגיש את המוס על טורטיה, עיגול בצק עלים או כל בצק אחר)
אח"כ כמנה עיקרית היה הטשולנט לצד יאפצ'ק ופסטרמה ביתית.
היה חגיגי ושונה ועם זאת שבתי.
500 ג' סלמון חתוך לקוביות. אופים עם מלח פלפל ושמן זית 12 דק' ב170 מעלות.איך מתכון המוס?
עוד אפשרות מאוד יפה למעלה - שתי וערב ממלאווח נוסף.מעל או לפזר שומשום, או לקשט בפסים דקים של מלאווח, או לכסות במלאווח נוסף.
אז עם מה עשית? רק ירקותחזה עוף ממולא בירקות\בשר טחון- הכנתי בר''ה והקפאתי היה מוצלח ממש(עשיתי בלי הבשר טחון)
מתכון לחזה עוף ממולא בבשר וירקות - כל רגע
מנה משביעה המתאימה לארוחה חגיגית, מתכון לחזה עוף במילוי של תערובת בשר טחון עם קוביות קטנות של גמבה אדומה וגזר, בשילוב של בצל קצוץ, ירק ומגוון תבלינים, יוצרים יחד מנה יוקרתית ומשובחתwww.kore.co.il
טורטיה במילוי בשר טחון\ ירקות מוקפים עם חזה עוף(לא טוב בהקפאה)
בולנז מבשר טחון(אפשר להקפיא)על בורקס\בלינצס
לגבי לזניה מנסיון לא להניח ישירות על הפלטה אחרת השכבה התחתונה מתייבשת):
בהצלחה
הקדאייף מכינים ושומרים בנפרד כנראה, לא?שערות קדאיף עם כבדים
יילך בשבת בבוקר?
או ייאבד את הקריספיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: