2. אתם נחשבים נשואים ברגע שהתחתנתם כחוק במקום הנישואין.
כדאי להגיש כזוג ולקבל את מלוא המענק המגיע לכם כדין.
תפני אלי בפרטי ואתן לך שם של מישהי אמינה שמכינה דו"ח מס ב400₪.
אין אפשרות לשלוח הודעות בפרטי
כדאי להגיש כזוג ולקבל את מלוא המענק המגיע לכם כדין.
תפני אלי בפרטי ואתן לך שם של מישהי אמינה שמכינה דו"ח מס ב400₪.
1. רק אם אינו נתמך על ידכם ומפרנס את עצמו (לפחות 50% מעלות מחייה), אחרת זה לא חוקי.
רייזל קלאר 058-3220558 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, היא לא רו"ח אבל ממה שהתעסקתי איתה אני מתרשם שהיא מאוד טובה, מקצועית וזריזה, המחיר שלה לדו"ח הוא 400₪ (אין חובה שרו"ח יכין את הדו"ח, אבל אפשרויות הייצוג שלו במידת הצורך בהמשך יכולות להיות מוגבלות יותר).אין אפשרות לשלוח הודעות בפרטי
כן את נשואה, וכן אם את עונה על שאר ההגדרות תגישי כרווקה (למרות שטכנית זה לא הכי מדויק, במקרה הזה לענ"ד ודעתם של רו"ח שדיברתי איתם אפשר לנהוג כך).איך מוכיחים זאת?
לא צריך להוכיח, רק אם ידרשו ממך (ואז תצטרכי להראות הכנסות וכו').
אפילו שהתחתנתי בארץ ולא עדכנתי אותם אף פעם?
כי כתבו לי פה בפורום שאם אצלם אני מעודכנת כרווקה, אני יכולה להגיש את התביעה למענק כרווקה. זה לא נכון?
כן את נשואה, וכן אם את עונה על שאר ההגדרות תגישי כרווקה (למרות שטכנית זה לא הכי מדויק, במקרה הזה לענ"ד ודעתם של רו"ח שדיברתי איתם אפשר לנהוג כך).
היא מכינה דוחות שנתיות?!רייזל קלאר 058-3220558 <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, היא לא רו"ח אבל ממה שהתעסקתי איתה אני מתרשם שהיא מאוד טובה, מקצועית וזריזה, המחיר שלה לדו"ח הוא 400₪ (אין חובה שרו"ח יכין את הדו"ח, אבל אפשרויות הייצוג שלו במידת הצורך בהמשך יכולות להיות מוגבלות יותר).
גם לי כתוב ב 4 במאי ולא הגיע.מישהו / מישהי שכתבו לה ששלחו ב4 במאי לא קיבלה עדין.
כי אני עשיתי לאחרים ושלחו זאת ב15 במאי והגיעה ולי ששלחו ב4 במאי לא הגיעה??
תודה!!
אז אני רגועה.גם לי כתוב ב 4 במאי ולא הגיע.
אני בירושלים. על דואר ישראל לא שואלים שאלות כנראה.אז אני רגועה.
כנראה זה בעיה בדואר ישראל.
אגב אני גרה במודיעין עילית אולי זה קשור למיקום?
צריך פשוט לחכות בסבלנות, אין דרך אחרתאם עדין לא קיבלתי מהם את הצ'ק
יש אפשרות לבקש מהם את מספר המעקב כי אני מאד לחוצה שאיזה פקיד בדואר החליט לקחת את זה לעצמו.
יש אפשרות לדבר אתם או לברר אצלם את הענין?
תודה.
אפשר מקור לזה? תודה1. רק אם אינו נתמך על ידכם ומפרנס את עצמו (לפחות 50% מעלות מחייה), אחרת זה לא חוקי.
זה שילוב של 2 פרטים.אפשר מקור לזה? תודה
אז אדם שמדווח על עצמו כרווק, ייתכן שהבקשה שלו תיפסל, כי ההורים שלו מפרנסים אותו?זה שילוב של 2 פרטים.
1. ההגשה יכול להעשות רק ע"י מי שאין אפשרות להצהיר עליו כ'תלוי' באחרים.
2. ההגדרה הנ"ל תלויה בהגדרות דלעיל.
אפשר לראות פה את התנאים של מי נקרא 'תלוי' ומכלל הן אתה שומע לאו
סליחה, אבל לא הצלחתי להבין.אז אדם שמדווח על עצמו כרווק, ייתכן שהבקשה שלו תיפסל, כי ההורים שלו מתכנסים אותו?
(על אף שהוא נשוי, אך דיווח כרווק עי אשתו לא אזרחית..)
איך הם בודקים מי הוא כזה שיש אדם אחר שיכול לדווח עליו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: