ברור, במו ידיך פסלת את עצמך. החוק אומר שמי שיכול להיות רשום בדו"ח של מישהו אחר לא זכאי גם אם בפועל לא רשום!גם סימנתי וי לפי מה שכתוב בקובץ..
השאלה היא: אם אף אחד לא יצהיר עלי כתלוי זה גם פוסל את ההגשה?
תוכל לקבל את המענק בדו"ח מס של 2020
ברור, במו ידיך פסלת את עצמך. החוק אומר שמי שיכול להיות רשום בדו"ח של מישהו אחר לא זכאי גם אם בפועל לא רשום!גם סימנתי וי לפי מה שכתוב בקובץ..
השאלה היא: אם אף אחד לא יצהיר עלי כתלוי זה גם פוסל את ההגשה?
שזה אומר לפנות לרו"ח?ברור, במו ידיך פסלת את עצמך. החוק אומר שמי שיכול להיות רשום בדו"ח של מישהו אחר לא זכאי גם אם בפועל לא רשום!
צריך לרשום לפי השם בSSNמישהו יודע איך רושמים נשים שנישאו והחליפו את שם נעוריהן?
ניסנו בשם החדש או בשם נעורים ולא צלח...
גם אני סימנתי את זה בטעות.ברור, במו ידיך פסלת את עצמך. החוק אומר שמי שיכול להיות רשום בדו"ח של מישהו אחר לא זכאי גם אם בפועל לא רשום!
האישור אומר שזה הועבר ל-IRSגם אני סימנתי את זה בטעות.
אבל קיבלתי אישור תוך כמה שעות, כמו שאר האחים שלי שמילאו תקין.
גם אני סימנתי את זה בטעות.
אבל קיבלתי אישור תוך כמה שעות, כמו שאר האחים שלי שמילאו תקין.
נשמע לי מוזרלפי המקרה שלך שהצהרת במו ידיך שאתה לא זכאי, תקבלו מכתב בו נאמר שעקב היותך dependent אתה לא זכאי
אם זה מוזר או לא, זה שאלה שיש לדון עליה בכובד ראשנשמע לי מוזר
לשאול שאלה שמעקרת מתוכן את כל המסמך?
זה כמו שישאלו בטופס הזה אם אני אזרחית ארה"ב
יס איי נואו.אבל תבדקו מה כתוב שם, מיד אחר כך:
בעיקרון, לפי החוק אם באמת אף אחד לא דווח עליך, אתה זכאי.יס איי נואו.
קראתי את זה.
השאלה מה המקור שזה באמת חד משמעי גם אם אף אחד אחר לא דיווח עלי.
מי שאמר את זה פה, הוא מוסמך / מתעסק בתחום?
אשמח למידע מהימן.
אין אפשרות לכתוב בפרטיהגשתי דרך אברך אמריקאי שגר בארץ ותמורת 100 ש"ח בלבד סידר לי את הכל ולעוד כמה אנשים וזה ממש מצוה לתמוך בו כי הוא עני ואביון זה ממש בשביל אוכל בבית .
פרטים באישי.
זה כבר נשמע יותר הגיוני.הבעיה בזה, שיתכן שמחר מישהו ידווח עליך, שהרי ישנם עוד הרבה אנשים שלא דיווחו לשנת 2019.
לכן, הם מבקשים שתצהיר שאף אחד לא יכול לדווח עליך, ואז הם סומכים על המילה שלך.
אם אתה לא מוכן להצהיר, אז הם לא יכולים לתת לך.
הפיתרון היחיד, זה לחכות עד סוף השנה, ואז לדווח בעצמך לשנת 2019 לא כ-Dependent, אלא כעצמאי, ואז תהיה זכאי לקבל
ככה היה כתוב באתר שלהם, וזה היה מה שהם דיווחו באופן רשמיזה כבר נשמע יותר הגיוני.
בכל מקרה, כיוון שאין לי חשבון בארה"ב ואינני מדווחת הבנתי שאקבל רק באזור ספטמבר.
אז זה יתאחר בעוד שלושה חודשים, לא נורא...
איזה יופי לשמועלמעיישה, אנחנו כבר הגשנו לעשרות אנשים, ובינתיים כולם מקבלים את הצ'ק תוך 3-4 שבועות.
אנשים קבלו כבר? בארץ?למעיישה, אנחנו כבר הגשנו לעשרות אנשים, ובינתיים כולם מקבלים את הצ'ק תוך 3-4 שבועות.
הבעיה היא שה"מדריך" שהועלה כאן באתר הטעה אותי ועוד רבים לסמן ויבעיקרון, לפי החוק אם באמת אף אחד לא דווח עליך, אתה זכאי.
הבעיה בזה, שיתכן שמחר מישהו ידווח עליך, שהרי ישנם עוד הרבה אנשים שלא דיווחו לשנת 2019.
לכן, הם מבקשים שתצהיר שאף אחד לא יכול לדווח עליך, ואז הם סומכים על המילה שלך.
אם אתה לא מוכן להצהיר, אז הם לא יכולים לתת לך.
הפיתרון היחיד, זה לחכות עד סוף השנה, ואז לדווח בעצמך לשנת 2019 לא כ-Dependent, אלא כעצמאי, ואז תהיה זכאי לקבל אז את הסכום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: