סליחה, פשוט מהמשפט שאמרתכן
והשני יליד הארץ עם אזרחות אמריקאית
הסקתי שאולי לא נולדתם בארה"ב ואז צריך לטוס לארה"ב בשביל התהליך(אנחנו לא מתכננים לטוס בשנים הקרובות...)
סליחה, פשוט מהמשפט שאמרתכן
והשני יליד הארץ עם אזרחות אמריקאית
הסקתי שאולי לא נולדתם בארה"ב ואז צריך לטוס לארה"ב בשביל התהליך(אנחנו לא מתכננים לטוס בשנים הקרובות...)
אנחנו חסכנו את הדרכון האמריקאי ורק עשינו תעודה לידה, לכן הם אמרו שם שא"א לעשות מספר ssn.אני הבנתי הפוך - שאם אני רוצה לחסוך את הנפקת הדרכון האמריקאי אני צריכה להגיש בקונסוליה את הבקשה...
(אנחנו לא מתכננים לטוס בשנים הקרובות...)
אז מה בעצם עדיף? לבקש בקונסוליה או לשלוח אליהם בדואר?
ואם שולחת בדואר, זה אומר שאני צריכה להנפיק לילדים דרכון ישראלי?
לאו דוקא, גם מי שלא נולד שם אם אחד ההורים גר שם תקופה לא צריך לטוסהסקתי שאולי לא נולדתם בארה"ב ואז צריך לטוס לארה"ב בשביל התהליך
האם בכל מקרה חייבים דרכון ישראלי של הילד?דרכון של הילד (אפשר גם ישראלי)
לא, גם דרכון אמריקאי מספיק, רק שאם כבר עושים דרכון אפשר לבקש את המספר בשגרירות כשמנפיקים את הדרכון ולא צריך לשלוח בדואר.האם בכל מקרה חייבים דרכון ישראלי של הילד?
לא ממש הבנתי... אפשר לפרט?אפשר לבקש את המספר בשגרירות כשמנפיקים את הדרכון ולא צריך לשלוח בדואר.
כשאתם הולכים עם הילד לשגרירות כדי להנפיק לו דרכון אמריקאי, באותו הזדמנות אפשר להגיש בקשה לקבלת מספר ssn, אני לא יודע מה יותר מהיר, לכאו' דרך הקונסוליה כי בדואר צריך לחכות שתקבלו תעודת לידה שאותה צריך לשלוח אליהם (אא"כ כבר יש לכם תעודה)לא ממש הבנתי... אפשר לפרט?
תודה על העזרה!!
איך קובעים תור ל SSN?@אחת111
האם קיבלתם כבר את הssn?
יש לנו תור לקונסוליה עבור דיווח לידה ובקשה ל ssn -
כמה זמן אמור לקחת לקבל אותו?
הבנתי שיש דרך לזרז את קבלת הssn ע"י שליחת המסמכים לארה"ב, למישהו יש מידע לגבי זה?
די דחוף...
אשמח לעזרה - יש לנו דרכון אמריקאי, איך מקבלים SSN - למבוגר.כשאתם הולכים עם הילד לשגרירות כדי להנפיק לו דרכון אמריקאי, באותו הזדמנות אפשר להגיש בקשה לקבלת מספר ssn, אני לא יודע מה יותר מהיר, לכאו' דרך הקונסוליה כי בדואר צריך לחכות שתקבלו תעודת לידה שאותה צריך לשלוח אליהם (אא"כ כבר יש לכם תעודה)
תודה רבה!כאןמגישים בקשה ומקבלים זימון לתור באימייל
שלחתי את המסמכים שהיו רשומים באתר.תודה רבה!
אפשר להתעניין כמה זמן ארך לכם התהליך והאם נעזרתם במישהו (הבנתי שיש צורך בהרבה מסמכים ,תרגומים וכו,)?
תודה רבה על הפרוט!בכל מקרה יש לי מישהי שסידרה לי כמה ענינים בשגרירות אם את רוצה מספר בשמחה
רשמתי לדעתי 4 ספרות של דרכון אמריקאי או משהו כזה וקבילתי זימון.תודה רבה על הפרוט!
התחלתם את התהליך דרך הקישור ש @לא אני הביאה? כי אין שם רשימת מסמכים וגם צריך למלא שדה חובה: 4 ספרות אחרונות של SSN , למרות שנבחרה סיבת הגשה : ' בקשה לSSN'
אשמח לקבל את המס' של מי שעזרה לכם.
תודה רבה!
רשמתי לדעתי 4 ספרות של דרכון אמריקאי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: