לא, אני פה האזרחית,אם מכח חוק סבא צריך לנוסע לדוד סם ולא לשגרירות
לשגרירות צריך לנוסע בשביל הויזה שזה סיפור בפני עצמו
לשאר הילדים עשיתי כאן בארץ.
לא, אני פה האזרחית,אם מכח חוק סבא צריך לנוסע לדוד סם ולא לשגרירות
לשגרירות צריך לנוסע בשביל הויזה שזה סיפור בפני עצמו
כיון שילדי זה מכח חוק סבא זה מה שלמדתילא, אני פה האזרחית,
לשאר הילדים עשיתי כאן בארץ.
סליחה שאני קופצת על האשכול למקרה הפוך---,
אני רואה שיש לך הרבה ידע,
אני יודעת על מישהי שמחפשת מידע איך לבטל אזרחות אמריקאית שהוריה עשו לה כשהיתה קטנה, (רק אביה אזרח שנולד באהר"ב, היא נולדה כאן בארץ) ובגלל הקטע הזה:
היא מאד רוצה להפטר מהאזרחות.... יש לה עסק, עוסק פטור, וזה בעייתי לה..
אולי יש לכם מידע אם אפשרי לבטל את האזרחות בלי סיבוכים והוצאות מיותרות (יש לציין שהוריה לא קיבלו שקל על אזרחותה, וכן גם היא לא קיבלה מעולם שקל (דולר..) מאמריקה בגין האזרחות, וכי הוריה עשו לה את האזרחות כשהיתה קטינה ללא ידיעתה ורצונה..)
תודה
אם מפריע השאלה הזו באשכול- אמחק
זה פשוט לא מובן, לא צודק, ולא הוגן בכל פרמטר ומכל כיוון שרק מסתכלים על זה--ויתור על האזרחות הינה זכות אישית ואינה יכולה להעשות על ידי אדם אחר ( כולל הורים או אפוטרופוס).
זה מאוד לא נכוןזה פשוט לא מובן, לא צודק, ולא הוגן בכל פרמטר ומכל כיוון שרק מסתכלים על זה--
שהפוך זה אפשרי!
ז"א- שהורים עושים לילדיהם הקטנים אזרחות- דבר שמחייב אותם לכל חייהם אח"כ ללא אפשרות לבטל בלי להסתבך (עם כל הנרשם לעיל), כאילו אזרחות אמריקאית היא רק זכויות ולא חובות, והרי זה ממש לא כך!
איך הורים יכולים לעשות זאת לילדיהם, והילד כשגדל- ולא מעוניין בזה כלל (וגם לא הרוויח מזה כלל!!) לא יכול בטל את זה!! זה ממש נכפה עליו!! סוג של פשע, הייתי מגדירה את זה, מצד החוק האמריקאי!
ותודה ממש על כל המידע!
לא הבנתי..זה מאוד לא נכון
לא גרע מי משהו שעושה עליה וכופה לילדים שלו אזרחות ישראלית,
ועוד לא חסר דוגמאות בחי יום יום,
רק שאני אישית הבטחתי לעצמי שאני יסדר את זה לילדים שלי ואני ישלם את זה,
אני יסביר כל מי שיכול להעניק לילדו אזרחות אמריקאית זה או מכוחו או מכח חוק סבא,לא הבנתי..
כוונתכם לרשום שזה לא גורע מאף אחד שנהיה אזרח אמריקאי?
אבל אתם בעצמכם רשמתם על המיסים שצריך לשלם וכו', למי זה חסר? ומי שיש לו עסק זה בכלל לא משתלם כמו שהבנתי..
אני לא מתמצאת בדיוק אבל הבנתי שגם על נכסים שבבעלותו, ירושה וכו', בהכל בערך צריך להתחלק גם איתם..
ולא הבנתי את המשפט האחרון.. לשלם על לעשות את האזרחות זה בסדר, וגם אח"כ ההורים שמקבלים הרבה קיצבאות וכו', אבל כשהילד גודל, כל חייו אח"כ משועבד ואמור לפי חוק לשלם הרבה מאד.... (שהרבה מתעלמים או לא יודעים, ויום אחד אולי יאכפו את זה יותר- מי יודע?)
אין לי מושג כי לא היה לי אקטואלי
גודל משק הבית של נותן החסות | 150% מהנחיות העוני של HHS* |
---|---|
1 | $19,320 |
2 | $26,130 |
3 | $32,940 |
4 | $39,750 |
5 | $46,560 |
6 | $53,370 |
7 | $60,180 |
8 | $66,990 |
הוסף 6,810 $ עבור כל אדם נוסף |
גם לאזרחות באמריקהמי שצריך תור דחוף לשגרירות בארץ יש את 0527139081 שלוקח 160$ (500 שח), לפי בירורים שעשיתי הוא הכי זול
עשיתי אצלו תור לפני כמה שבועות ושלחתי עוד אנשים
כולם קיבלו תורים מהירים ושירות מצוין!!!
זה המייל שלו a0527139081 שטרודל גימייל
וזה הקישור לטופס הרשמה https://forms.gle/iujDPzzMCxtz9C7N7
בהצלחה
רק בישראלגם לאזרחות באמריקה
או רק בישראל?
איך מגישים את הטופס? מה הפרטים הנדרשים? אודה מאד לעזרה.האפשרות השניה להוצאת ה SSN היא לשלוח לקונסוליה בארץ טופס בקשה + מסמכים והכטיס ישלח אחרי כחודש בדואר חוזר לבית שלכם בארץ.
אפשר להגיש את זה רק אחרי שישי לכם את הטופס של האזרחות בידאיך מגישים את הטופס? מה הפרטים הנדרשים? אודה מאד לעזרה.
(מדובר על SSN למבוגר)
קיבלנו כבר דרכון אמריקאי.אפשר להגיש את זה רק אחרי שישי לכם את הטופס של האזרחות ביד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: